13587
-
#633 linket tudsz adni?
amugy a teljesitmeny nagy reszet nem a poligonok kirajzolgatasa veszi el, hanem a texturazas es a mozgatassal kapcsolatos dolgok
meg akkor valoszinu azt is megtudod magyarazni, hogy x800-on miert nem futott 200 fps-el -
#632 ???..?
Veee...? Nem értem. A játék dx9 vertex shadert használ a tömeges jelenet lemásolására (fejlesztői oldalról az infó), a dx8 kártyák is tudják ezt api -t, de jóval lasabban, (technikailag elmaradottabb) -200 -300% kölönbséggel jelenítik meg...mi ebben a nem érthető? -
#631 Hát itt tényleg én okozom az offok java részét. :-D -
#630 egyebkent ennek a jateknak semmi koze nincs dx9-hez, nemtudom honnan vetted ezt... -
#629 hat azert valoban megeri uj kartyat venni, hogy jobban fusson a 3dmark :) -
#628 na és? ezért csinálja a cpu a többit (itt üt ki a lassúsága), vagy eccerűen lehagyja a rendrerből
de még szép, a ti széria jó pár éves már -
#627 Ki beszél itt ati vs nvidiáról? Ez dx9 vs dx8! KURVA NAGY KÜLÖNBSÉG!
nézd meg a ti 4200 vs más-dx9kártya tesztjét a 3d mark -ban, míg a középkategóriás dx9 kártyák 4-5e pont körül addig a ti4600 valahol 1-1,5e teljesít. -
Braveheart #626 nana nem lesz itt is ati vs nvidia!
a geforceok semivel sem szarabb kártyák -
#625 ebbe mi a dx9? amugy gef4ti nem tamogatja a dx9-es shadereket -
#624 spybot -
#623 Kissé sovány, nem mintha az enyém jobb lenne :p
Egyébként a bibi sztem a videó kari, alapvetően ez egy dx9 játék, sajnos a kártya nagyon gyérül teljesít DX9 alatt, tesztek szerint kb: -300% a többi videó karihoz képest :(
Cseréld egy 9600PRO -ra (minimális befektetés) -
#622 Valami progit tudsz ellene (bocsi az offért). -
#621 Istenem miért vannak ezek a szarok?!!! -
cyrus #620 kicsit sok már a féreg a gépen :D -
#619 Na végre! Már 3x írtam be, mert amikor nyomtam neki, hogy mehet, mindig ellépett valami más honlapra. Másodjára pl a melleslegre. Nektek nem szokott ilyet csinálni? -
#618 PIV 1.7 GHz
512 MB RAM
Geforce4 Ti4200 64 MB
Ezen a konfigon hol jól futnak a dolgok hol nem. -
cyrus #617 Nem tudná valamelyiktek megosztani dc-n ? :D
énis adok 50 giga jóságot :D -
#616 És milyen géped van? -
#615 Ecsém, tök kikészít, hogy ilyen neccesen megy a RTW! Azaz tök szépen fut, meg ha már csak pár száz ember van, akkor akadásmentesen fut, de amikor sokan vannak, akkor elég durván be tud akadni. :-(
Szal azok a részek, amik a képeken vannak hááááát.... -
#614 Lol! Úgy e viccösz? Az a magyarítás olyan 10-20% -s-- -
#613 A Shogun valahol még nekem is megvan :) Cd-re van kiírva ez nálam nagy szám. -
#612 Meg van. -
cyrus #611 shogun nincs meg neked ? ;)
Ahhoz láttam magyarítást...dcn keress rá.. a shogun senkinek nincs meg, de a magyarítás, na az midnenkinek :DDDDD -
cyrus #610 nem biztos... figy a magyarítóbrigád (pl i2k is) simán lefordít ennyi szöveget, mert megszállottak...:P
A gond ott van hogy milyen fájlba vannak benne a szövegek, nem mindet tudják kezelni, hogy a program támogatja-e az ékezetes karaktereket, stbstb....
sok tényezőtől függ... -
Braveheart #609 Enge maz zavar hogy sztem túé gyorsan fáradnak el az egységek... jólva n50 kilós páncél de akkor is...
ha egy helyben állnak akkor pihennek vmit? Asszem a medievalban alssan regenerálódtak... -
#608 Szövegek? Komplett historiás rész 12 nemzet részére +pár száz oldal egyéb! Jellemző módon se a Mediveal -hoz se a Shogun -hoz nem készült fordítás. Ehhez talán csak elkészítik. :) -
steweee #607 tényleg nagyok klaffa. bár elsőre megnyerten a csatát, de azért húzós volt. nem vetettem be rögtön a legelején az elefántokat és a nehézlovasságot is későn indítottam az erdőből, gondoltam hadd fáradjanak egy kicsit a rómaiak, de a gyalogságomat megfutamították fél perc alatt, nem beszélve hogy egy foghíjas részen egyből betörtek pedig azt hittem ott is a gyalogságot fogják támadni. végül is 400 ember veszteséggel az ő 1000 ellenében azért elporoltam őket, de nagy csata volt -
cyrus #606 attól függ hogy hogy vannak benne a szövegek.... -
Sith #605 Jut eszembe... esetleg egy jövöbeni magyaritás a Romához?
már persze ha lehetséges -
cyrus #604 akkor jóak hogy belinkelted :D
-
Tauron #603 Sziasztok elkezdtem csinálni egy weblapot, akinek van kedve segiteni benne irjon privibe.
http://rome.atw.hu
Csak ma kezdtem el, szal nincs rajta semmi... -
#602 bocsánat volt itt kb 3 offtopic post erre most ahogy elnézem azóta ezen felbuzdulva lett még vagy ötven:))
najó a demót azthiszem végképp kiaknáztam:)
very hardon Heroic victory:)
na jöhet a következő:) -
cyrus #601 [meghagyta neki] -
#600 van
take -
cyrus #599 én most a lovasokkal próbáltam, direkt felvetettem velük azt a speckó nyílformációt, de a támadáskor meghasadtak, ahelyett ahogy kellett volna viselkedniük (kettéválasztani a gyalogos ellenséget) -
#598 Hold Formation parancs eddig alap volt, most nem is figyeltem, van-e -
#597 #591 gondolom az elefántok .. meg a meglepetés ereje .. sokat számít a morál :] -
#596 gondolom lehet , de elvileg csak a falanx-ok amik ki is vannak képezve valami olyasmire -
#595 ugy lehet valahogy mozgatni az egysegeket, hogy tartsak a formaciot? -
cyrus #594
Ez pl tipikusan jellemzi a római harcmodort a többiekkel szemben..