13587
-
#713 igen, patch visszább -
#712 Nálam szépen lángol az ember, aztán összeesik... -
#711 Isteni megvilágosodás......... Amúgy rómaiakkal lehet lenni a demóban? -
#710 Sehogy sem megy a Medieval... -
#709 Akit idegessít a "keresőfény" effekt a játékban, az egyszerűen kapcsolja ki az íjászoknál a "tűzesnyíl" használatát (jobb alul), így annyi van, hogy semmi, mer' ahogy néztem ugyanannyit sebez, sztem ez valami speckó inkább az éjszakai ütközetekre, esetleg a tartomány egy bizonyos részeit fel lehet vele gyújtani. -
Mindamellett az is lehet, hogy a Goa'uld-ok mégiscsak istenek és őt választották ki jövendő gazdatestnek. :))
Remélem, hogy ez nem végleges, mert nekem grafikai bugnak tűnik. -
#707 200-300 alatt ember veszteség + az ellenfél kiírtása -
Árnyvadász #706 Lehetséges okok amik a fényeffektet kiváltják:
1. Egyik katona portált nyit egy mitológia lénynek, hogy az segédkezhessen a csatában az ellenfél kárára.
2. Jézus Krisztust mégsem Mária szülte, ez a korabeli "fotó" jól mutatja eljövetelét.
3. Véletlenül a Rome: TW kódjába belekerült a Doom3 zseblámpaalgoritmusa és mint D3 easter egg jelenik meg. ID reklám anyag.
4. BUG, de azért erre nem mernék esküdni... :D
5. A 20 Century Fox bemutatja az ütközetet a csata előtt, hogy a katonák tudják mit kell majd csinálni. Fimvetítés az ókorban, vászon a fehér lepelbe borult ég.
6. Nézzétek ez az Isten kardja!- mondja az egyik katona, majd az ég felé emeli, miközben társai elhűlve látják mindazt amit mi is a screenshoton.
7. Rosszul tartod azt a rohadt tükröt, most fel fog tünni az ellenségnek, hogy a mögöttük elhelyezkedő katonáinkkal komminkálunk... -egy még élő, majd késöbb halott katona mondása...
8. Azt hiszem ennyi elég lesz: -
#705 Heroic victory-t mikor irja? -
#704 hát nálam semmi ilyesmi nem volt.... -
Árnyvadász #703 Populus lett a Rome Total War-ból? :D -
#702 Ő a kiválasztott!!! :-D -
#701 ez is igazán 2vs2 multiban élvezhető, sokkal nagyobb a kontroll az egységek fölött, és 2 hadvezér egy oldalon komolyabb, összetettebb trükkökre képes -
#700 Sztem nagyon zavaró... :(
Megyek, és eccercsak az egész képernyő sárga lesz, nem látom az egységeket stb.... :( -
#699 hát az biztos, hogy támadásnál a lovasságon múlik a siker, de nem árt párszáz kemény paraszt, akik a csata hevében szép lassan megközelítik az ellenséget -
#698 Ez nem hiba, így jelezi, hogy az íjászok eltaláltak valakit. Azt nem'tom h lehet kikapcsolni :) -
#697 Akkor a csalogató módszer van, lovas íjászokkal. Sok haditechnika van és mennyit suvickotunk fényesre, tettük fejlettebbé, halálosabbá...
Hannibál + Ceasar már a lábunk myomába se érhet hadi stratégia technikában :) -
#696 ja ez az, de állat! :D -
#695 Egyébként erre a keresőfényes effektre gondoltok?
-
#694 olyan területeken, ahol védekezni kell, szinte kizárólag íjászokat és lándzsás parasztokat szoktam kiképezni
felrakom őket egy domboldalra félkörben, elöl 3-4 sorban a parasztok, mögöttük 5-6 íjász egység
a lovas rohamok felakadnak a lándzsákon, általában már az első soron sem jutnak át, a gyalogság már veszélyesebb, de megfelelően intenzív nyílzáporban hamarabb elfogynak, minthogy elérnék az utolsó gyalogsági sort
ha közben lovasságom is van, azokat a csata vége felé szoktam rohamra küldeni a háttérből, így még asszem soha nem vesztettem
persze a támadás más tészta, amikor te vagy a hegy lábánál, és rád zúdulnak a hegyes pálcikák :D -
#693 Igen, igen, az íjászok nagyon durvák tudnak lenni, bár a demóban vajmi kevés szerepük van :( -
#692 A gyalogság jelen esetben azért áll ott, hogy a rómaiak lerohanják őket, így teljesen fölösleges mozgatni őket. Olyan a szitu, mintha ők támadnának, és mi akarnánk feltartóztatni őket, de amint összecsapnak, indul a lovasság hátulról, és támadóból csapdába csalt áldozat lesz. Az elefántok már csak bebiztosítják a pánikot, és ez így tökéletes.
De amúgy az eddigi epizódokban sem vittem túlzásba a gyalogság mozgósítását, ha vannak lovasaim, azokkal mozgok, mert a gyalogosok sokkal hamarabb elfáradnak, csökken a morál, és könnyen megfutamodnak. Nekem bejött az a taktika, hogy a gyalogság zárt sorokban fedezi az íjászokat, és lassan mozogva közelít (védekezéskor viszont hold position/hold formation és ez marad csata végéig), miközben a gyorsabb egységek az erdőkben bujkálva próbálnak az ellenség oldalába-hátába kerülni. -
#691 Srácok ezen az oldalon rengeteg mod-ot találtok a demo-hoz, többek között lehet a gallokal is lenni plussz új kártágói egységek stb: http://www.gamerankings.com/itemrankings/launchfansite.asp?siteid=61318 -
Des #690 :D -
#689 Tényleg nem használtok gyalogságot??? A lovasság nem arra van, hogy bezúzódjon rögtön az elején! Jéééézusom... :P -
#688 Én a Medievalban is lejátszok minden csatát, mert a gép nagyon béna tud lenni néha. Na jó az olyanokat, amikből tisztán látszik, hogy győzni fogok, azt hagyom. -
#687 Helyes ilyen lelkes emberek kellenek ide :) -
#686 Nah. Van egy kis időm írni.
TraXion: egy ideje már nem nyomom a BF-et. Meguntam. Néha egy kis FH mod, de nagyjából ennyi asszem.
A grafikai bug nekem is megjelent. Nekem akkor jön elő, ha az íjászok lelőnek egy ellenséget, és amikor az meghal, akkor villódzik a kép. Nekem is ATI-m van, elképzelhető, hogy emiatt van. De nem kell sztem aggódni, mert a Creative Assembly eddig is bugmentesen adta ki a játékokat.
Ne tudjátok meg, hogy mennyire várom már ezt a játékot. Szinte a szemeim előtt látom, ahogy a kis ex-etruszk város kiemelkedik és leigázza a fél világot. Azt is eldöntöttem, hogy kivételesen MINDEN csatát le fogok játszani. Sőt mivel a Shogunt is eredetiben vettem meg (mert mérföldkő volt), szerintem ezt is meg fogom vásárolni. Kell a polcra. :) -
#685 Heroic Victory 161 embert vesztettem:) -
cyrus #684 az vagyok mint az állat.... :D -
#683 van még rengeteg HUB...Légy egy kicsit élelmesebb :) -
cyrus #682 na inkább ezt privibe :D -
cyrus #681 tőle szedném... de nem tudom :( -
#680 Szívacc? Tele van, sőt van most T3 is!
[10megabit]WhiteDragon -nak pl. a Shogun extra edition van meg.
-
cyrus #679 tudom, várok nála 2 napja slotra :DDDD -
#678 Aham, hiányoznak a videók és a zene egy része. Egyébként a 2 HUB közzül az egyiken megvan a FULL is egy Tlanosnak, csak az 2CD, te meg nagyon akarsz már játszani..? :)) -
cyrus #677 csak mert nem találok rajtuk ilyen fájlt :(( -
cyrus #676 Rip ? -
#675 Lentebb írtam 2 HUB címet, keresd rajtuk ezt a Shogun.exe filet. Ez egy 163 megás tömörített extra cucc, kitömörítve kb. 600 mega és találd ki, hogy mit is tartalmaz. Jó játékot :) -
cyrus #674 Shoguntotalwartakarokjátszaniiiiiiii !!!!!!!!
Srry....