13587
  • galenius
    igen, patch visszább
  • dronkZero
    Nálam szépen lángol az ember, aztán összeesik...
  • Johnyy
    Isteni megvilágosodás......... Amúgy rómaiakkal lehet lenni a demóban?
  • bazza
    Sehogy sem megy a Medieval...
  • Kandurex
    Akit idegessít a "keresőfény" effekt a játékban, az egyszerűen kapcsolja ki az íjászoknál a "tűzesnyíl" használatát (jobb alul), így annyi van, hogy semmi, mer' ahogy néztem ugyanannyit sebez, sztem ez valami speckó inkább az éjszakai ütközetekre, esetleg a tartomány egy bizonyos részeit fel lehet vele gyújtani.
  • Fritz Von...

Mindamellett az is lehet, hogy a Goa'uld-ok mégiscsak istenek és őt választották ki jövendő gazdatestnek. :))

Remélem, hogy ez nem végleges, mert nekem grafikai bugnak tűnik.
  • Kandurex
    200-300 alatt ember veszteség + az ellenfél kiírtása
  • Árnyvadász
    Lehetséges okok amik a fényeffektet kiváltják:

1. Egyik katona portált nyit egy mitológia lénynek, hogy az segédkezhessen a csatában az ellenfél kárára.

2. Jézus Krisztust mégsem Mária szülte, ez a korabeli "fotó" jól mutatja eljövetelét.

3. Véletlenül a Rome: TW kódjába belekerült a Doom3 zseblámpaalgoritmusa és mint D3 easter egg jelenik meg. ID reklám anyag.

4. BUG, de azért erre nem mernék esküdni... :D

5. A 20 Century Fox bemutatja az ütközetet a csata előtt, hogy a katonák tudják mit kell majd csinálni. Fimvetítés az ókorban, vászon a fehér lepelbe borult ég.

6. Nézzétek ez az Isten kardja!- mondja az egyik katona, majd az ég felé emeli, miközben társai elhűlve látják mindazt amit mi is a screenshoton.

7. Rosszul tartod azt a rohadt tükröt, most fel fog tünni az ellenségnek, hogy a mögöttük elhelyezkedő katonáinkkal komminkálunk... -egy még élő, majd késöbb halott katona mondása...

8. Azt hiszem ennyi elég lesz:
  • toMpEr
    Heroic victory-t mikor irja?
  • _Atti_
    hát nálam semmi ilyesmi nem volt....
  • Árnyvadász
    Populus lett a Rome Total War-ból? :D
  • Bandew
    Ő a kiválasztott!!! :-D
  • FREAK
    ez is igazán 2vs2 multiban élvezhető, sokkal nagyobb a kontroll az egységek fölött, és 2 hadvezér egy oldalon komolyabb, összetettebb trükkökre képes
  • Davidka
    Sztem nagyon zavaró... :(
    Megyek, és eccercsak az egész képernyő sárga lesz, nem látom az egységeket stb.... :(
  • FREAK
    hát az biztos, hogy támadásnál a lovasságon múlik a siker, de nem árt párszáz kemény paraszt, akik a csata hevében szép lassan megközelítik az ellenséget
  • Kandurex
    Ez nem hiba, így jelezi, hogy az íjászok eltaláltak valakit. Azt nem'tom h lehet kikapcsolni :)
  • Kandurex
    Akkor a csalogató módszer van, lovas íjászokkal. Sok haditechnika van és mennyit suvickotunk fényesre, tettük fejlettebbé, halálosabbá...

Hannibál + Ceasar már a lábunk myomába se érhet hadi stratégia technikában :)
  • FREAK
    ja ez az, de állat! :D
  • Kandurex
    Egyébként erre a keresőfényes effektre gondoltok?

• FREAK
    olyan területeken, ahol védekezni kell, szinte kizárólag íjászokat és lándzsás parasztokat szoktam kiképezni

felrakom őket egy domboldalra félkörben, elöl 3-4 sorban a parasztok, mögöttük 5-6 íjász egység

a lovas rohamok felakadnak a lándzsákon, általában már az első soron sem jutnak át, a gyalogság már veszélyesebb, de megfelelően intenzív nyílzáporban hamarabb elfogynak, minthogy elérnék az utolsó gyalogsági sort

ha közben lovasságom is van, azokat a csata vége felé szoktam rohamra küldeni a háttérből, így még asszem soha nem vesztettem

persze a támadás más tészta, amikor te vagy a hegy lábánál, és rád zúdulnak a hegyes pálcikák :D
  • Kandurex
    Igen, igen, az íjászok nagyon durvák tudnak lenni, bár a demóban vajmi kevés szerepük van :(
  • FREAK
    A gyalogság jelen esetben azért áll ott, hogy a rómaiak lerohanják őket, így teljesen fölösleges mozgatni őket. Olyan a szitu, mintha ők támadnának, és mi akarnánk feltartóztatni őket, de amint összecsapnak, indul a lovasság hátulról, és támadóból csapdába csalt áldozat lesz. Az elefántok már csak bebiztosítják a pánikot, és ez így tökéletes.

De amúgy az eddigi epizódokban sem vittem túlzásba a gyalogság mozgósítását, ha vannak lovasaim, azokkal mozgok, mert a gyalogosok sokkal hamarabb elfáradnak, csökken a morál, és könnyen megfutamodnak. Nekem bejött az a taktika, hogy a gyalogság zárt sorokban fedezi az íjászokat, és lassan mozogva közelít (védekezéskor viszont hold position/hold formation és ez marad csata végéig), miközben a gyorsabb egységek az erdőkben bujkálva próbálnak az ellenség oldalába-hátába kerülni.
  • Pluskast
    Srácok ezen az oldalon rengeteg mod-ot találtok a demo-hoz, többek között lehet a gallokal is lenni plussz új kártágói egységek stb: http://www.gamerankings.com/itemrankings/launchfansite.asp?siteid=61318
  • Des
    :D
  • dronkZero
    Tényleg nem használtok gyalogságot??? A lovasság nem arra van, hogy bezúzódjon rögtön az elején! Jéééézusom... :P
  • Bandew
    Én a Medievalban is lejátszok minden csatát, mert a gép nagyon béna tud lenni néha. Na jó az olyanokat, amikből tisztán látszik, hogy győzni fogok, azt hagyom.
  • Lacc
    Helyes ilyen lelkes emberek kellenek ide :)
  • Fritz Von...
    Nah. Van egy kis időm írni.

TraXion: egy ideje már nem nyomom a BF-et. Meguntam. Néha egy kis FH mod, de nagyjából ennyi asszem.

A grafikai bug nekem is megjelent. Nekem akkor jön elő, ha az íjászok lelőnek egy ellenséget, és amikor az meghal, akkor villódzik a kép. Nekem is ATI-m van, elképzelhető, hogy emiatt van. De nem kell sztem aggódni, mert a Creative Assembly eddig is bugmentesen adta ki a játékokat.

Ne tudjátok meg, hogy mennyire várom már ezt a játékot. Szinte a szemeim előtt látom, ahogy a kis ex-etruszk város kiemelkedik és leigázza a fél világot. Azt is eldöntöttem, hogy kivételesen MINDEN csatát le fogok játszani. Sőt mivel a Shogunt is eredetiben vettem meg (mert mérföldkő volt), szerintem ezt is meg fogom vásárolni. Kell a polcra. :)
  • Pluskast
    Heroic Victory 161 embert vesztettem:)
  • cyrus #684
    az vagyok mint az állat.... :D
  • Kandurex
    van még rengeteg HUB...Légy egy kicsit élelmesebb :)
  • cyrus #682
    na inkább ezt privibe :D
  • cyrus #681
    tőle szedném... de nem tudom :(
  • Kandurex
    Szívacc? Tele van, sőt van most T3 is!

[10megabit]WhiteDragon -nak pl. a Shogun extra edition van meg.

• cyrus #679
    tudom, várok nála 2 napja slotra :DDDD
  • Kandurex
    Aham, hiányoznak a videók és a zene egy része. Egyébként a 2 HUB közzül az egyiken megvan a FULL is egy Tlanosnak, csak az 2CD, te meg nagyon akarsz már játszani..? :))
  • cyrus #677
    csak mert nem találok rajtuk ilyen fájlt :((
  • cyrus #676
    Rip ?
  • Kandurex
    Lentebb írtam 2 HUB címet, keresd rajtuk ezt a Shogun.exe filet. Ez egy 163 megás tömörített extra cucc, kitömörítve kb. 600 mega és találd ki, hogy mit is tartalmaz. Jó játékot :)
  • cyrus #674
    Shoguntotalwartakarokjátszaniiiiiiii !!!!!!!!

Srry....