13587
-
#753 Very Hardon rómaiakkal nagyon nehéz győzni,,, de sikerült
Csak hatalmas taktika kell hozzá mert ha egysorba vagy akkor az elefántok aratnak szó szerint meg az a lényeg hogy kis csoportok harcoljanak és mindíg abba a kis csoportba belemegy egy lovas had és győznek így felszabadulnak katonák majd 10 eberrel le kell foglalni az elefántokat és íjasokkal meg lándzásokkal az összesel ki keii őket írtani,, néha át lehet rajruk menni lóval vagy, úgy hogy az a 10 ember elkezd menekülni és követi őkett az elefántok és mögöttte betámadni,,, meg a gyűrűs körbefogás is eredmélnyezőőőő -
#752 Nehéz! A rómaiak létszámfölényben vannak fe a klasszikus lándzások meg az elefántok kincset érnek.. -
#751 Nemtom, én még Rómaiakkal nem is toltam, ki kéne már próbálni úgy is :) -
#750 Nagyon nehéz fokozaton, mennyire sikerült győznötök a RÓMAIAKKAL? Mert nekem eddig csak 1x, mákkal, és sok áldozattal. Van vmi jó taktika? :( -
#749 Ennek alapján úgy tűnik, nagyon átformálták a gazdasági részt. Kb. olyan lett, mint a Pax Romanaban, agyis bonyolult. Kiváncsi leszek mennyire. Fakciók lesznek ill. a tét fog változni (cél a császári cím vagy a köztársaság). Pl. kapsz egy légiót, és lész császár, vagy mit tudom én ... :)
Érdekes lesz, az bizti! -
#748 Bár most tökrészeg vagyok azt szeretném hozzátenni, hogy mostanában már a nagyobb durranások körülbelül egy időben jönnek ki itthon is. Ez a disztribútorok pénzén múlik. A Rome-ra azt mondták, hogy egyszerre jön. -
#747 Many thx, Jó az oldal csak bővüljön,, ja és nekem nemm jött be a fórum,, ha még nincs legyen de ha van akkor én vok lama
-
Tauron #746 http://rome.atw.hu/index.php?main=letoltesek -
#745 Páncélos tevék! :) -
#744 kurvajó :D -
#743 Néztétek elindításkor az extrasban a Total War infot? :)
Brutál ... -
Braveheart #742 Nemrég rendezték meg itt nálunk Szombathelyen a Savaria Karnevált. Sok műsor volt, de sztem a legjobb a felvonulás lett, melyben a résztvevők beöltöztek mindenfélének, katonának, udvarhölgynek.... Sztem a legjobbak a római katonák és a gladiátorok voltak :)
Beszúrok egy-két képet, hogy lássa mindenki milyen is az igazi légiós és gladiátor páncél, remélem nem lesznek túl nagyok :)
Na ennyi elég, remélem tetszenek és nem haragszik meg értük senki!
-
#741 SZerintem már vagy 20 szor végigvittem very hardon a demót
na az a demokieg ami a hivataloso ldalon van az nekem csak anyit tesz hogy nem jönnek át a rómaiak a folyón , velük hogy lehet lenni? -
#740 Az sem szentírás ám, csak irányadó.
Mint tudjuk, divat a késés.
Nameg ez magyar megjelenés volt, nincs kizárva, hogy nyugatabbra megjelenik szeptember végén... -
#739 Nem akarsz inkább valami buta tucatFPS-sel játszani? Hidd el, neked is könnyebb lesz... :] :P -
#738 gondolom itt is pihennek, mert a SHogun legnagyobb hibája az volt, hogy nem pihentek, csak nem jutottunk oda vissza -
Braveheart #737 Engem csak az zavar hogy nagyon korán elfáradnak az egységek... ha egy helyben állnak akkor pihennek vagy ugyanolyan fáradtak maradnak? A medievalban pihentek de itt nemtom -
#736 cheatel:) -
Tauron #735 :)) -
#734 Én arra nagyon kíváncsi leszek, hogy a diplomácia mekkora szerepet kap és hogyan fog működni.
Valahogy úgy képzelem el, hogy lenne egy olyan mód, ami nagyjából követi a történelem eseményeit. De lenne egy olyan is, ahol akár Karthagóval kötök szerződést a britek leigázására.
Mindenesetre nekem a diplomácia volt az összes TW-ban az, ami egy kicsit hiányos volt. -
#733 a legegyszerűbb módja, az ha nem küldöd őket csatába, ahol leszakadhatnak a végtagjaik, és közelről láthatják, ahogy a bajtársaik fejét bezúzza egy buzogány, és kifolyt belekben kell gázolniuk miközben épp összeszarják magukat a félelemtől
vagy a másik megoldás: RAMBO
de ha nem ébredsz fel egy reggel, akkor sem szembesülsz ezzel a buta buggal..... -
#732 No Retreat :D -
#731 Hogyan lehet beállítani azt hogy az egységem ne futamodjon meg????
-
#730 10e az :) (annyi a max) -
#729 most kaptam egy listát, amiben okt eleje van (thx Blasta) -
Sith #728 Szept 22... állitolag... talán... reméljük :) -
cyrus #727 Ősz.... -
#726 LOL! -
Tauron #725 Már nem azért de a medievalban is volt pause mod -
fucko #724 Valami megjelenesi datumrol volt mar szo? -
#723 Ez legalább 30-40 ezer fő. :) -
#722 Sorry!En azt akartam ezzel mondani, hogy jo dolog a pause mod!Korabbi hozzaszolasnal valaki irta, hogy nem jo otlet meg nem eletszeru es en erre reagaltam.Ha nem akarja hasznalni, akkor anelkul is tud jatszani es legalabb akkor elvezi is ha neki igy jo!!!/Tulajdonkeppen ez a lenyeg nem?Elvezni a jatekot!/
En a 4-1 felallast is elveztem!!! :) Kiderult nem annyian voltak. :)
Nekem amd 1.7xp 640 sdram geforce3ti 200 van es szaggatasnelkul fut igaz kozepesre butitva, de meg igy is elvezheto!/Csak tapasztalatok miatt megis milyen gep lenne optimalis!/
Cao! -
#721 Én ott kapcsoltam el, hogy elindultak London felé.... -
#720 Most lett vége egy kosztümös "rómais" filmnek a TV2-n. Mit mondjak, borzasztó volt! Boudicáról szólt, aki kirbobbantotta a legnagyobb britanniai római ellenes felkelést i.sz. 60-ban ... -
#719 Valami értelmesebb nyelven nem lehetne? Azért durva a csata kimentele, tökéletes harapófogó -
#718 A demoban szereplő üzközet: Trebbia
-
#717 Na Freak, kicsit több lelkesedést! :D -
cyrus #716 Feltettem a lentebb említett modot....
Annyit változtat a demón hogy nincs intró, illetve hannibal serege sokkal nagyobb lesz, a rómaiak pedig még nem keltek át a folyón....
Mikor elkezdtem, mondom most akkor biztosítom a folyót.
Odaállítottam az összes lándzsást ilyen Phalanx formációban......
Hát ne tudjátok meg mekkora mészárlás volt....
a 3 lándzsás unittal meg a 2 elefánt-unittal megnyertem az egész csatát mediumon :DD -
#715 izgalmas -
#714 Zama-i csata: