13587
-
Snipa #793 hali emberek, ezt talaltam egy rome total war forumon!
tud errol valaki valamit?
ezek szerint lesz campaing multiplayer lehetoseg? :-)
ha lenne meg is vennem kapasbol :-)))
///CM90
Registered User
(8/25/04 2:53 am)
Reply They'll have it
--------------------------------------------------------------------------------
It's been confirmed in PCGamer magazine and some other magazine that there WILL be a multiplayer campaign feature. /// -
#792 AZ nagyo jó ;) -
#791 igaz -
#790 de a csatában nem vettek részt az épületek itt viszont az egyik újdonság, hogy az ostrom alatt akár porig lehet rombolni a várost míg a Medievalban csak bizonyos százalék rombolódott le.. -
#789 ott újra kellett építeni a lerombolt épületeket, a sérültek meg maguktól gyógyultak, technikailag semmi különbség -
#788 de itt nem úgy megy a csata mint ott ment, hogy van a kastél oszt jólvan . hanem a kastélyban lévő pületeket ha az ostrom során megsérülnek javítgatnod lkell majd... -
Csurcsil #787 Az elozo reszekben is lehetett minden tartomanyba epiteni kastelyt , abbol is tobb fajtat.Csak kulonbozo vedmuvekkel lehet ellatni oket. Katonat tudsz benne elhelyezni, de csak annyit, amennyi a var kapacitasa , a maradek sereg utanpotlaskent jon be a terkep szelerol. Az elozo reszekben egy tartomanyban csak egy kastely lehetett , ertelemszeruen. A mostaniban nem tudom mi lesz a helyzet , de az tuti lesz olyan lehetoseg, hogy mikozben vonul a sereged egyik helyrol a masikba , utkozben megtamadhatjak oket. -
Csurcsil #786 Gamespy hír : Rome: Total War Strategy 09/22/2004 -
Braveheart #785 Hú elkaptam egy eszméletlen király pillanatot! Nem állnék a rómaiak között :)
-
#784 Legyen miden high és akkor mét te is elámulsz? (a grafikától)
De hazavág a szaggatás! Nekem fullon csak picit szagat, pedig nem atoerőművel rendelkezek (P4 3,2 512 ddr ati r 9600xt) -
#783 Akkor most mégjobban megszerettem a játékot !!! :DDDD
Hale Szeptember ;) Kösz -
#782 640*480 minden low hat nem ugy nez ki mint a kepen, sot:) -
#781 mindent te csinálsz, csak a pénz és az idő szoríthat meg -
#780 Akkor kérdezek tapasztalt total warosok? Én láttam olyan képeket szal a romwban elvileg lehet építeni kastélyt és a benne lévő létesítményeket, régen is? Meg az egy ségeket ha te vagy a védő akkor te gyártod? meg ha te vagy az ostromló akkor neked is van egykastélyod csak páár 1000 km- re? -
#779 szerintem te maradtál le valamiről, olvasgass figyelmesebben! -
#778 Ha azt akartad írni, hogy:
1. Radeon 9800, akkor egyszerűen csak Radeonra gondoltál,. egyszerű gyártóelütésed volt.
2. Geforce 6800? Elütötted a 9est és véletlenül egy nullát írtál hozzá.
3. Windows 98? Vsz nem erre gondoltál!
-
#777 Mivel? -
#776 Total war rulez -
Braveheart #775 Hát én Geforce 98000-el tolom de néha még így is lemegy 20 fps alá :D -
#774 Shogunnal én anno sokat toltam az a térképes dolog jó volt hogy csak gyártani kellet az egységeket összevonni azt foglalni területet de a harc is kúl volt.Több nehézségi szinten is végigtoltam a legnehezebben mindig az ellefél kibaszott GÉSA-kat küldött rám azt kinyirták a vezéremet :( -
Tauron #773 jó de akkor meg ne sirj hogy csunya a lábuk :) -
#772 hát, nemtom, ezen is eléggé szagatott... -
#771 Az a játék hibája :D -
#770 Ati 100000000?
A háttér korhűsége nem passzol a katonákhoz... Asszem ilyen vidkarit sem veszek. ;) -
Tauron #769 talán állitsd följebb a unit detailt........ -
#768 Az IGN szerint ekkor érkezik:
September 22, 2004 -
#767 LOL :DDDD
Ez nem Geforce, hanem Ati 100000000 :D
-
#766 Geforce hanyon nez ki igy? -
#765 wáááááááááá KIRÁLY!!!!!
Nagyon fasza a demo!!!! ÁÁ nem bírom kivárni a szeptember közepét
Jöttek az elefántok és taroltak
Leborulok a készitők előtt
Ezen fognak még javítani? Csak mert elég kiábrndító volt a lábuk az ipséknek, habár ez kukacoskodás
Nagyon kúúl a játék -
#764 DEJÓ LeCC SZEPRT 11én !!!!!! -
#763 thx -
#762 még nincs játék, szept 14-én jön, ha jól emléxem -
#761 Nem olvasok vissz sorry de meg csak demo van jatek nincs ugye? -
#760 hehe :) nincs mit :) -
#759 KÖÖÖÖÖÖÖSZ!!! Minden elismerés a tied
Mostmár fok tudni RTW-zni!!! JEEEEE -
#758 Itt van -
#757 Tudnád egy kicsit jobban szükiteni a kört? Nem igazán találom -
#756 köszike -
#755 www.hardwired.hu -
#754 Bocs még csak most kapcsolódtam be ebbe a forumba, szal háj mindenki
És láttam h arról írtatok h demoval jáccotok. Meg tudnátok mmondani nékem honnan van demo? Letöltöttétek, avagy vmely neves PC ujsághoz (Gamestar, Pc Guru) lett hozzáadva?