102
Többet nem nézek fantasyt!
-
#11 En pl. nem olvastam a Harry Pottert, de az is jobban tetszett filmben mint a Lotr.
Nem mondanam, hogy a kategoriajaban legjobb, pl. vannak jelenetek, amik kifejezetten unalmasak. -
atee #10 Kategoran belul ez a legjobb.. ezt kell szereti vagy nem szeretni!
Bar konyvben nem olvastam ,de biztos vagyok benne ,hogy mint minden ez is jobb ugy!
Kulonben nekem tetszett a film is jo persze nem minden porcikaja:)
-
#9 Szerintem eg es fold a konyv es film kozti kulonbseg. Konyv klasszisokkal jobb. En is majdnem elaludtam. -
#8 csatlakozom
bár szerintem kicsit szar duma, hogy "aki nem olvasta, az nem érti" mert a mozi nem erről szól
a film egy önálló alkotás, önmagában kell értelmet nyernie, szép lenne, ha minden film előtt el kéne olvasni valami könyvet..... -
Madmaxx #6 Mond merre vagy és viszem a féltéglákat! -
Cat #5 de mivel olvastam, örülök neki hogy nem kell végigszenvednem tökegyértelmű és halálunalmas párbeszédeket, ahol minimálisra leegyszerüsítve elmondanák a szereplők egymás közti párbeszédekben hogy mennyi az annyi
akit nem érdekel, az ne nézze meg moziba se, kb. ennyi a véleményem -
#3 jó az a film, bár el kell olvasni a könyvet ahhoz, hogy megértsd miről van szó :) -
macilaci123 #2 Kövezzetek meg, de elaludtam a Gyürük ura alatt a moziban, a mellettem ülő ugy lökött oldalba, hogy ne horkrljak olyan hangosan