1820
Unreal 2 The Awakening
-
Fent van! 4s/file :D -
Erre ne vegyél mérget:) -
kezdve azzal, hogy halo nincs még PC-re, u2 meg nem is lesz xboxra ;-) -
Ok már megy is át! Az egyik ismerősöm is leszedheti onnan? (Rincewind) -
r0ger #822 en nem szartam be tole (1 palya vege)
eleg eros HALO beutese van (ami vegulis nem baj) de ez azert megiscsak 1 korszakalkoto game 2. resze es nem HALO klon
-
"amúgy megjelenés előtt 1 héttel hogyan jöhet ki egy crack-elt verzsön"
Ok, én segítek neked, úgy látom, nem vagy otthon a témában. A játék megjelenési a dátuma a HIVATALOS, bolti megjelenés, ehhez semmi köze az ISO megjelenésének. Ennek a legdurvább példája az OpFlash, ami ISO-ban már asszem május környékén kint volt, a boltokba meg augusztusban érkezett. Minden azon múlik, milyen hamar lopják ki a játékot a fejlesztők és a kiadók kezei közül. Az isonews-on megjelent játékok 99%-a csak hetekkel később jelenik meg a boltokban.
A sectoros kérdésre meg nem tudom a választ :D -
Nincs kedvem ujrakezdeni a kettes CD-t:) Sectorrol 10 ora alatt jönne le ennek meg már fele megvan:) -
djcom #816 Utánanézek...1 óra kb:))
Sectoron egyébként fenn az összes:)) -
általában nem aznap szokták befejezni a programot, amikor elkezdik a boltokba szállítani, hanem egy hónappal korábban, szóval hülye kérdés :D -
Djcom a kettes cd-böl jópár file hiányzik. Valamit tudnál tenni?:) thx
-
Icram.
Mailt köldtem az itt regisztrált email címre.
Előre is köszönöm.
-
mert hülye kérdés:D -
dashed_ #809 Nincs valasz. -
Van valakinek tippje hogy lehet beállitani getright alatt az autodownloadot normálisan? Nekem ha rányomok egyszerre elkezdi szedni. Ez nem lenne baj csak nem azt szed amit kéne hanem valami html izét. -
Szal mi van ezzel a Miller Müllerrrel?
valaki már mesélje el nekem is:) -
Ha csinálsz szervert feltöltöm. -
na ki az a Miller? a doki vagy ki?
Monnyátok má meg?:) -
Valaki tud 1 letöltőhelyet???
Villámgyorsan lerántom.. -
Tovi #800 Nekem sem sikerült megmenteni, pedig 100 féle módon próbáltam. Biztos lehet valahogy, mert küldetés... -
Szerintem menni menni fog, de igazából fogalmam sincs hogy mennyire is mert akiknél láttam eddig a gamet azoknak mind jobb gépe van mint nekem és nem nagyon tudom hogy menne gyengébb gépeken, de szerintem érdemes leszednek ha úgy értetted:) -
A tippem 800x600x16 medium detail:) -
Jaa, értem... vagy ... mégsem?...
-
Első pálya vége. -
az a miller, akinek ilyen gépe van :D -
Milyen Miller?:) Hol van az a csákó? -
Nektek sikerült Millert megmenti? Nekem mindig Failed.
Szerintem a játék nem rossz, bár én inkább az "örökélettel végigviszem, a grafika miatt" Engem ez a hangulat annyira nem fogott meg, tök Alien vs Predator, vagy Half-Life feeling. Kár hogy nincs benne multiplayer, coop opcióval, mint az AVS1-ben, az a tömeghent nagyon fasza volt. :) -
Az lenne a szomorú ha nem menne jól
-
Nekem is tök jól megy!
AMD XP 2400+ GF4 Ti 4200 512 mb ram
1280*1024*32 minden a maxon, és olyan 40-50 fps, de valahol több. -
Na ha valakinek lenne a havas pályával tapasztalata, főleg ha nvidia karival akkor az érdekelne:) -
djcom #787 GF3 bocs.... -
Capone #786 Fut frankon minden fullon bar meg nem voltam a havas palyan.
AMD xp 1800+ 512ddr gf3 ti 200 -
djcom #785 Na leteszteltem így elsőre a következő a benyomás:
A gamma nagyon ütős(a gépigénye is)
RAM hegyek kellenek neki:))
Nemm néztem de legalább 5-600 megát használ!
Configom:Cerka1,3Giga,384 M SD Ram,GF2Ti200
1024x768 on 32 biten mindent a maxra(ultra high)állítva is simán megy 30-35 FPS-el!Szóval nem vészes de a Ramot zabálja!
A gamma kircsi az elején a videok nagyon szépek de egy idő után kicsit uncsi már.....
Szóval UT2003-at simán üti,de a Doom 3 alfája mellett erősen szégyenben marad.
Nagyon jó kis FPS,jó az irányítás,jók a hangok,a zene,szóval kb egál az UT2003-al! -
A zenéről mi a véleménye annak aki már hallotta?:) -
Hmm. Winampon épp most hallgatom a Sun Project - The Awakening című számát. Milyen érdekes a címe, nemde?
-
Tuti nincs benne multi.
Egyébként írjatok véleményeket, én sajna csak szombaton vagy vasárnap tudom majd kipróbálni. -
Asszem fel kell piszkálnom a videokártyát:) gef3ti200-hoz mit ajánlotok? core/mem -
Kell a kettes cd is az installhoz?:) -
Ezé kell privát ftp--márminthogy legyen honnan leszedni.
nekem is lejön nemsokára. igaz, szentem nem fog elindulni se:)))
Konfig:
cel800---1000re felhúzva
asus gf2mx400 64mb
384mb sdram
sb 128 pci hangk.
szal majd mondok véleményt meg mindent, meg esetleges fps-t:))) -
EAX szerintem alapból kikapcs lesz. UT2003-ban is vitte az fps-t elég szépen elfele. -
Gábor #774 A review egyszer hivatkozik a HLra, és erről jutott eszembe: mi van a HL2 projectel?