chello-átbaszás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami a korlátozást illeti, nem vagyok egy nagy letöltõs, de néha úgy tûnik, mintha korlátoznák a sávszélességem!Már alig várom, hogy leteljen az 1 év, megyek a GTS Datanethez. Ja és a bekötésnél is kivárták napra pontosan z egy hónapot, nekem kellet rájuk telefonálni!
Sávszélességet még mindig nem kívánnak emelni, de legalább a havidíjoz sem nyúltak...
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Undorító vérszívók!
Ez szolgáltatás??? 0.32 kilóbittel megy és 10 percenként megszakad!
Az egész házban, tatabányán! Felhívjuk annyit mondanak hogy legyünk türelemmel! MEDDIG? 2 hete ez van!
ezért fizessek havi 10 000 forintot?! modemes sebesség ennél sokkal gyorsabb! ez egy vicc!
undorító vadkapitalista kizsákmányoló FÉRGEK!
ja hova váltsak szolgáltatót?? ADSL hez telefonvonal kell! az meg nincs és nem is lesz!
ez az undorító UPC van meg semmi más!
ez egy röhely, egy vicc, nagyon dühös és mérges vagyok pedig volt türelmem egy ideig.
és még egy fórumja sincs az UPC nek ahol le lehetne hordani õket a srága földig!
CHELLO SUX a köbön!
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
METnek igaza van.. CHELLO POWA!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Március 1-tõl emelik a sávszélt a classic a 3 Mbit-rõl 10Mbit-re. Ami nagyjából annyi is lesz.
250GB-os korláttal.
A haverod jó fej, ugyanis az ADSL nagy hibája, hogy minnél messzebb vagy a központól annál kissebb a sávszél, a chellonál nincs ilyen.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Tehát:
Jelenleg chellom van, hûségszerzõdés lejárt. Elméletileg 3Mbit/s-re fizetjük a 11 rugó/hó-t. Korábban ment szépen (bár a 3Mb/s-t sosem érte el, a max az a 2600Mb/s volt, de az is nagyon ritkán). Az utóbbi pár hónapban örülök, ha 1,5-tel vánszorog, de most per pillanat úgy kb 0,6-tal. Ja, és nem vagyok lekorlátozva. Párszor betelefonáltam. Volt, hogy azt mondták le vagyok korlátozva, mondom miért is? Hisz 2 filmet töltöttem le egész hónapban... Máskor azt mondták, hogy az õ rendszerük szerint nálam minden rendben van. Gépem frissen reinstall, úgyhogy semmi bizbaszware nem lassít.
Szó mi szó megelégeltem, és egy barátom tanácsára (aki mellesleg T-com-nál dolgozik, hálózatokat telepít) azt javasolta, hogy mondjam fel a chellot, és rendeljek ADSL-t 8Mbit/s havi kb 9000 Ft, és korlátlan. És a 8Mbit/s az megközelítõleg annyi is lesz. mondtam Anyámnak, hogy hívja UPC urat, és mondja, hogy márc 1-tõl köszi, nem kérjük tovább ezt a szart. Erre õk elkezdték ajánlgatni, hogy ha maradunk, akkor kötnek velünk egy olyan szerzõdést, ami szerint havi 9e-ért korlátlanul tölthetünk 10Mbit/s sebességgel...
Mikor megnéztem a Chello oldalát, nincs is 10Mbit-es csomagjuk. 6 volt a legnagyobb egyéni, az is valami 24e-ért..
Haverom szerint átbaszás, és jó, ha a 10 helyett 5Mbit/s lesz a dologból, de mondta, hogy mindenképp érdeklõdjek utána valamelyik fasza fórumon, mert õ is kíváncsi, hogy ti mit gondoltok. Nos ez a legfaszább fórum, úgyhogy hajrá, ki mit gondol? 😊
de mért is válaszolok 2 éves posztokra ?: D
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
szóval az árán kivül minden rendben van... <#nyes>#nyes>
haverkodjunk össze a központban üddögélõ rncergazdával, személyzettel illetve ö a UPC igazgatójával
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
felejtsd el.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Aszzem a HWSW-n olvastam egy cikket ahol azt irták hogy az ADSL-t is korlátozni fogják.
közbe megtaláltam a cikket:
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=18787
I love this game!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
\"Life is around you and in you.\"
namármost ha közben fel is töltesz, akkor egyszerûen nem marad sáv erre, ezért csökken a letöltés sebessége
mennyibe kerül havonta?
\"Life is around you and in you.\"
épp ezért nem váltok :p"
Honnan vetted ezeket a hülyeségeket?
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
meee az enyém ha a dc-n hárman húznak tõlem akkor is 20 felett van :o)
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
a 384 az papiron is 48kB a valosagban megtobb ennyit a csello kb 1 eve nemvolt kepes nyujtani ertelemes idoszakban, csak hajnalban.
orankent bontas zavaro, de kb 2mp a visszajelentkezes es automatikusan megteszi, ha jol van konfigolva. ja es olcsobb meg ami betett az a 15 gigas korlat, gyakorlatban nemnagyon erem el, de akkor is zavar a tudat hogy nem csinalhatok azt amit akarok
épp ezért nem váltok :p
nekem is van lementve kep hogy 400K val toltok chelloval de ez kb olyan mint a feher hollo a gyakorlat az hogy este 11ig orulj hogyha megvan a 40-45 (a 35-40 sokkal inkabb jellemzi) utana talan felkuszik 50 ig. reggel 7 kornyeken 55 egesz 11 ig. ez minden csak nem stabil szolgaltatas 12K ert havonta adsl meg van mar 11 ert is brutto szoval en asszem valtok is.
Mondjuk én annak idején a netes játék mellett döntöttem, ezért lett ADSL. Valami olyasmit mondtak nekem, hogy játékra az ADSL jó, a kábel szar. Letöltésekre meg fordítva, vagyis nem szar, csak lassabb az ADSL. Mennyire igaz ez?
shit happens
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu