88
Ilyen olyan gondok Swift 3D-vel
-
#48 nem ugyenaz! a SWISH flash sima flash animátor... a SWIFT3D pedig +D-s objektumok mozgatását, majd azok flashbe lementését hivatott kezelni! -
#47 sikerült, de ez buzi! -
#46 megoldottam, bár elég hülyeség ez.
a másik. na, beúszott egy szó, és hogy csinálom meg, hogy egy teljesen más szó ússzon be, mert ez a fogyi nem engedi, hogy még egy textet beillesszek, vagy hogy is mondjam. -
#45 hát, nemtom, hogy a swift és a swish ugyanaz-e, de a swishben, amikor azt akarom, hogy egy szöveg a simán távolodjon el, szal adok hozzá egy zoom out effektet, és mondjuk még kicsit meg is nagyítom, akkor ez a fasz mindig ugyanonnan kezdi, ugyanakkora etűmérettel, mint előbb, szal hiába változtatok bármit, nem változk semmi. ilyenkor mi van? -
#44 link
onnan le lehet tőlteni elvileg amíg forog a föld. az SWF et át kell nevezni rar -ra. és mehet minden
THX a segítségért The Hedgehog -nak -
#43 Sziasztok nekem is kellene a progi csak sehol nem találom. Azokat az Ftp ket meg mindent is végignéztem ami alább irva vagyon de ott sincs semmi.
Előre is köszi ha valaki tud egy működő linket. -
#42 Valaki nem tud egy helyet ahol fent van ez a progi? A DC-n kívül... -
#41 Hello, En meg a Swish -t keresem (v2.01 a legujabb eleg a kulcs is, vagy crk), ha mukodik meg ez a topic.
http://www.swishzone.com/
A Swiftet 3D-t is ok csinaltak asszem. -
#39 Sziasztok!
A lentebb említett ftp-n még mindig fellelhetõ a Swift3D V3. Ez a verzió nálam jöl mûködik. Az általatok említett hibákat már nem csinálja. -
#38 Hat ahoz a nem mukodo verziohoz csak annyit tennek hozza,hogy az nekem mukodott de uninstalaltam,mert nem hasznaltam aztan amikor ujra kellett nem ment ;o) de mar megszereztem egy masikat ami mukodokepes. -
#37 Az egyik verzió sajnos hibás, ezért exportál gagyi file-t, de ebbe a topicba is kettő van említve, és a második a hibátlan...
#20 -
#35 Sziasztok lenne egy olyan kerdesem,hogy nekem a Swift 3D olyat csinal,hogy megcsinalom benne amit akarok es amikor exportalni akarom swf fileba akkor valami hulyeseget exportal olyan szinkevereket mitol van ez???Elore is koszike a segitseget -
#34 Nekem az lenne a problémám vele, hogy szeretném kiadványba exportálni az anyagot belőlet. Tehát nekem vektoros eps formátumban lenne a legjobb a cucc. Az S3D elvileg tudja ezt, csak fojton hibás eps-t ír.
Valaki tud segíteni? -
#32 nem tudsz vmi gyosabb ftp szervert? -
#31 ha regisztrálsz, ott be lehet tenni
s3d: na most meg aztán nehogy megsértődjél! -
#29 mennyire nagyon? több mint 1 óra -
#27 sorry a hiba benned van, a feltőltés sebessége átlag 3k-6k -
#26 most legyek én télápó, vagy mifene, na jó, ha az is megy 200-zal megkapod -
#25 250-nel gyön, nem ojjan lassú ezmán azírt ám -
#24 hoppá, kapom is le rögvest, ha még ottan van, hö
(ja csak elöbb megpödröm a bajúszom, azt a nemjóját) -
#23 köllene neköm is ám ez a program, de nagyon ám -
#20 Én is leszedtem a CzDANIKA által említett verziót. Ez most már tényleg jól használható!
Feltöltöttem az alább említett ftp-re.
ftp://www.x3.hu
user: nyomi
pass: klumpa -
#19 Ezt én is megnézem! Hátha ezzel már tudom exportálni az elkészített anyagot. -
#13 Sziasztok!
Látom sokan letöltöttétek, és használjátok is ; sok sikert hozzá!
A többiek; a „tömeg” nem olvasta el rendesen a leírtakat. FTP <--- mond ez nektek valamit?
MiQ -
#12 köszi -
#11 oops
sorry enm láttam az ftp -t az elején
-
#10 regisztrálva vagyok én is az x3mon de nem találtam meg
valaki segítsen pls -
solar #9 Én is letöltöttem, nálam is minden frankón műxik. Már régóta vadásztam rá ezért nagyon köszönöm! -
#8 Köszönöm! Hibátlan... -
#6 innen mi tölthető le?
és honnan pontosan mert semmit mondó az oldal első ránézésre :(
linkeld be lécci pls :)))) -
#5 Hi!
Lightwave 3D-hez is mukodik? ---> Elvileg igen.
Innen letölthetõ (ftp): www.x3.hu user: nyomi pass: klumpa
Köszönet Kacsababának -
#4 Nekem kellene a progi, mert csak 2.0 van meg. Sok a változás a 3.0-ba? -
#3 Szia !
Lightwave 3D-hez is mukodik ? -
#2 Hehe ...
Látom, sokan találkoztatok a problémával
Na mindegy! Sikerült rájönnöm, mi volt a baj. Ha nincs a gépben hálókártya, akkor nem lehet aktiválni a Swift 3D V3-at. Négy WinXP install, és egy teljes hétvége ment rá.
Ha valakinek kellene a progi, akkor jelezze. -
#1 Sziasztok!
Ha valakinek gondja-baja lenne a Swift 3D-vel, akkor itt megbeszélhetjük.
Nekem már lenne is egy
A minap megszereztem a Swift3D V3 build 178-at. Otthon az istennek sem tudom aktiválni. Bent a cégnél több gépen is kipróbáltam, mindegyiken simán fut. Mindegy hogy milyen operációsrendszer van alatta, milyen a konfig. Otthon háromszor telepítettem újr az op.rendszert (XP CorpEd ENG, ill. HUN verzió).
Segítsetek légyszi, mert már kifogytam az ötletekbõl.