88
Ilyen olyan gondok Swift 3D-vel
  • The Hedgehog
    nem ugyenaz! a SWISH flash sima flash animátor... a SWIFT3D pedig +D-s objektumok mozgatását, majd azok flashbe lementését hivatott kezelni!
  • Gladiator
    sikerült, de ez buzi!
  • Gladiator
    megoldottam, bár elég hülyeség ez.

a másik. na, beúszott egy szó, és hogy csinálom meg, hogy egy teljesen más szó ússzon be, mert ez a fogyi nem engedi, hogy még egy textet beillesszek, vagy hogy is mondjam.
  • Gladiator
    hát, nemtom, hogy a swift és a swish ugyanaz-e, de a swishben, amikor azt akarom, hogy egy szöveg a simán távolodjon el, szal adok hozzá egy zoom out effektet, és mondjuk még kicsit meg is nagyítom, akkor ez a fasz mindig ugyanonnan kezdi, ugyanakkora etűmérettel, mint előbb, szal hiába változtatok bármit, nem változk semmi. ilyenkor mi van?
  • Free
    link

onnan le lehet tőlteni elvileg amíg forog a föld. az SWF et át kell nevezni rar -ra. és mehet minden

THX a segítségért The Hedgehog -nak
  • Free
    Sziasztok nekem is kellene a progi csak sehol nem találom. Azokat az Ftp ket meg mindent is végignéztem ami alább irva vagyon de ott sincs semmi.
    Előre is köszi ha valaki tud egy működő linket.
  • The Hedgehog
    Valaki nem tud egy helyet ahol fent van ez a progi? A DC-n kívül...
  • Vernoon
    Hello, En meg a Swish -t keresem (v2.01 a legujabb eleg a kulcs is, vagy crk), ha mukodik meg ez a topic.
    http://www.swishzone.com/
    A Swiftet 3D-t is ok csinaltak asszem.
  • MiQ
    Sziasztok!

A lentebb említett ftp-n még mindig fellelhetõ a Swift3D V3. Ez a verzió nálam jöl mûködik. Az általatok említett hibákat már nem csinálja.
  • Atika :o)
    Hat ahoz a nem mukodo verziohoz csak annyit tennek hozza,hogy az nekem mukodott de uninstalaltam,mert nem hasznaltam aztan amikor ujra kellett nem ment ;o) de mar megszereztem egy masikat ami mukodokepes.
  • gyraph
    Az egyik verzió sajnos hibás, ezért exportál gagyi file-t, de ebbe a topicba is kettő van említve, és a második a hibátlan...

• Atika :o)
    Sziasztok lenne egy olyan kerdesem,hogy nekem a Swift 3D olyat csinal,hogy megcsinalom benne amit akarok es amikor exportalni akarom swf fileba akkor valami hulyeseget exportal olyan szinkevereket mitol van ez???Elore is koszike a segitseget
  • SpotLamp
    Nekem az lenne a problémám vele, hogy szeretném kiadványba exportálni az anyagot belőlet. Tehát nekem vektoros eps formátumban lenne a legjobb a cucc. Az S3D elvileg tudja ezt, csak fojton hibás eps-t ír.
    Valaki tud segíteni?
  • Mike
    nem tudsz vmi gyosabb ftp szervert?
  • Mike
    ha regisztrálsz, ott be lehet tenni

s3d: na most meg aztán nehogy megsértődjél!
  • Mike
    mennyire nagyon? több mint 1 óra
  • Mike
    sorry a hiba benned van, a feltőltés sebessége átlag 3k-6k
  • Mike
    most legyek én télápó, vagy mifene, na jó, ha az is megy 200-zal megkapod
  • Mike
    250-nel gyön, nem ojjan lassú ezmán azírt ám
  • Mike
    hoppá, kapom is le rögvest, ha még ottan van, hö
    (ja csak elöbb megpödröm a bajúszom, azt a nemjóját)
  • Mike
    köllene neköm is ám ez a program, de nagyon ám
  • MiQ
    Én is leszedtem a CzDANIKA által említett verziót. Ez most már tényleg jól használható!

Feltöltöttem az alább említett ftp-re.

ftp://www.x3.hu
    user: nyomi
    pass: klumpa
  • MiQ
    Ezt én is megnézem! Hátha ezzel már tudom exportálni az elkészített anyagot.
  • MiQ
    Sziasztok!

Látom sokan letöltöttétek, és használjátok is ; sok sikert hozzá!
    A többiek; a „tömeg” nem olvasta el rendesen a leírtakat. FTP <--- mond ez nektek valamit?

MiQ
  • Rigley
    köszi
  • Pupcika
    oops
    sorry enm láttam az ftp -t az elején
  • Pupcika
    regisztrálva vagyok én is az x3mon de nem találtam meg
    valaki segítsen pls
  • solar
    Én is letöltöttem, nálam is minden frankón műxik. Már régóta vadásztam rá ezért nagyon köszönöm!
  • gyraph
    Köszönöm! Hibátlan...
  • Pupcika
    innen mi tölthető le?
    és honnan pontosan mert semmit mondó az oldal első ránézésre :(
    linkeld be lécci pls :))))
  • MiQ
    Hi!

Lightwave 3D-hez is mukodik? ---> Elvileg igen.

Innen letölthetõ (ftp): www.x3.hu user: nyomi pass: klumpa

Köszönet Kacsababának
  • gyraph
    Nekem kellene a progi, mert csak 2.0 van meg. Sok a változás a 3.0-ba?
  • Rigley
    Szia !

Lightwave 3D-hez is mukodik ?
  • MiQ
    Hehe ...

Látom, sokan találkoztatok a problémával

Na mindegy! Sikerült rájönnöm, mi volt a baj. Ha nincs a gépben hálókártya, akkor nem lehet aktiválni a Swift 3D V3-at. Négy WinXP install, és egy teljes hétvége ment rá.

Ha valakinek kellene a progi, akkor jelezze.
  • MiQ
    Sziasztok!

Ha valakinek gondja-baja lenne a Swift 3D-vel, akkor itt megbeszélhetjük.

Nekem már lenne is egy

A minap megszereztem a Swift3D V3 build 178-at. Otthon az istennek sem tudom aktiválni. Bent a cégnél több gépen is kipróbáltam, mindegyiken simán fut. Mindegy hogy milyen operációsrendszer van alatta, milyen a konfig. Otthon háromszor telepítettem újr az op.rendszert (XP CorpEd ENG, ill. HUN verzió).
    Segítsetek légyszi, mert már kifogytam az ötletekbõl.