18
  • KeFe
    #18
    Na most a jon menupont alatt levo telok mar joideje kaphatok am.
    A P800-ast ma probaltam ki. Amint lesz normalis aron itthon veszek is. BAr erosen gondolkodom azon hogy kimennyek olaszba vagy nemetbe erte. Csak az a bokkeno hogy potyara nem akarok kiutazni.
  • Munch
    #17
    Nem tudok most így hirtelen példát mondani, de akkor sem jönnek be... Nokiárol nem állnék vissza semmi másra. Motorola egy rohadt jó márka, az tény, de kezelhetőségileg egy alcatel. :D Meg ez a sok ökörség... képernyőkímélő, meg ilyen marhaságok... Én pölö órának is használom a telót, valahogy semmi kedvem kioldani a billt, megvárni, míg bejön a normális kép, miután eltűn a bill. feloldva felirat... jó dolog ez a sok ökörség, de meríti az aksit, alig egy év, és ki lehet dobni. Ez a webcamozós marhaság is fogyaszt, egy egy perces beszélgetés után lemegy a felére az aksija. Vegyen ilyet az, akinek szórakozásra van teló (tizenévesek), de én inkább megbízom egy "telefonálásra képes" telcsiben...
  • NasaTm
    #16
    Hmm a link nem egeszen franko :(
    Termekek ful es utana a hamarosan jon felirasra klikk. Enjoy !!!
  • NasaTm
    #15
    Kell ennel jobb ???
    http://www.sonyericsson.com/hu/spg.jsp?page=start
    Mindenkinek ajanlom a "View 3D animation" gombocskat ott lent :)
  • Munch
    #13
    Pfhúúú hát ezek szerintem undorítóak.
  • Vízipók
    #11
    Nem annyira parasztvakítás, ugyanis az ilyen technokrata szarok visznek előre. És szerintem jó érzés 1 cuki, csili-vili kis mobcsitelcsit kézben tartani. Ezért cseréltettem a j70-emben ledet kékre, mert tetszik. Gyakorlati haszna nincs, de jó ránézni. Ez nekem megért 2k HUF-ot. Van, akinek 40-50-szer ennyit is megér ugyanennek a "pro" verziója. Ha lenne ERRE ennyim, én is vennék ilyet, pusztán azért, mert tetszik.
  • Troll
    #9
    Nnna, a sok csicsa ketyere.
    Most vettem új telefont, de csak azért, mert olcsóbb, mint kicserélni az akksit a régiben. Megvettem az éppen legolcsóbb modellt.
    Mit kell tudnia egy ilyen szrnak? Beszéd, SMS. A többi csak parasztvakítás.
  • Cat #5
    szerintem meg az s55 :)