601
Hogy lehet vasarolni kerdesek stb...
  • nightsucker
  • nightsucker
    20 ezerbe kerül okos ka külföldön
  • Dzsini
    van ami olcsóbb, de nem egy 40ezer forintos konzolka ami itt is kapható minden boltban.
  • nightsucker
    Már amire kézhez kapta
  • nightsucker
    Ez hülyeség olvastam a pcworldben hogy rendeltek valamit az amerikai ebayról és a magyar ár tizedébe került neki.
  • Dzsini
    nem hiszem, hogy bárhonnan megérné a postaköltség/csomagküldőszolgálatköltség + kockázat + garanciaproblémák miatt külföldről ilyesmit rendelni... esetleg azt lehet megnézni, hogy egy vonat/autóút Bécsbe megéri-e, de annyival nem olcsóbb máshol sem. egy PS2 pártízezer forint, még a slimek se sokkal drágábbak.
  • nightsucker
    honnan, milyen postából? Minden országból ilyen drága lenne?
  • Dzsini
    angliából semmit - a költségekről pár dolgot talál megtudhatsz az online vásárlás topicban, de drága dolog lenne a szállítás (a postából sanszos hogy ellopják, a futárt megtippelni is csúnya lenne)
    arról nem is beszélve, hogy az esetleges garanciális javíttatás elég pokoli lenne. nem hiszem, hogy megérné angliából rendelni (ja, és vásárolhatnál hozzá konnektor-átalakítót, mert a szigeten másfajta dugasz van divatban)
  • nightsucker
    Hello.
    Szeretnék az angol ebayen venni egy új ps2-öt és az lenne a kérdésem, hogy a konzol árán és a szállítási költségen kívül mit kell még fizetni? És hogy magyarországra mennyi a szállítási díj? Megéri-e?

Választokat előre is köszi.
  • R9
    tipmixen egyszer 200fton nyertem 5 rugot :D
    milan-ajax 3:2 és 3:2-t tippeltem 25x szorzo
  • Brutal
    Nekem hála istennek tuti hazahozzák amcsiból a cumót mert ott lakik egyik rokonom őt adom meg kiszállítási címnek,ő meg hazaküldi gift-ként ja akarom...
    Eddig 4 cumót rendeltem Hondához mind a 4 itt van
  • gercse
    írt a csávó ennyit: külföldről
  • gercse
    jó neked,én még nem nyertem ennyit soha, toton volt 5000, kb. ami a legnagyobb nyereményem volt
  • forestjr79
    Hajrá! A tippmixhez egy sztori, ha nem baj. Kb. hét éve fogadtam 5 NBA meccsre, lövésem sincs a kosárhoz. Nyertem 11ezret. Másnap sorozáson voltam, és sokat kellett várni. Kiugrottam egy szomszédos lottózoba a pénzt kiváltani. A pénztáros nő rábeszélt, hogy a nyert pénzt meg kell játszani. Nehezen adtam be magamat, de egy ötszázast ráraktam, egye fene. Megint 5 kosármeccsre... Megint nyertem 11ezret. 22ezer most is sok pénz, de akkor még több volt. Azóta nem nyertem tippmixen. Hét év óta.
  • gercse
    jó fej vagy de még annyi pénzem sincs minnt hiszed szal, de gyűjtök,meg tippmixelek apám pénzén :D
  • forestjr79
    Figyeld, én lehet belefogok! Figyelem, és ha visznek tőle mezt, akkor én is bepróbálkozok. Ha bejön, akkor neked olcsóbban adom :).
  • gercse
    és a legtöbb mezt ez a fickó árulja, fel kéne keresni és kirabolni :D
  • gercse
    egyelőre nincs válasz,itt tettem fel a kérdést,alul olvasható
    de itt nem kötelező bankkártya,postai untánvétellel is lehet
  • forestjr79
    Az biztosabb, de drágább. Először én is féltem a dologtól, de az első vásárlás után függő lesz az ember .
  • forestjr79
    Még egy jó tanács. Az ebayen mindenkinek, aki vesz, minősíteni kell az eladót. Ebből az következik, hogy csak attól szabad vásárolni, akinek jó a minősítése, és akkor nem vernek át.
  • gercse
    jó igaz mondjuk, lexarom, gyüjtök pénzt azt megveszem boltban :D
  • forestjr79
    Majd légyszi írd már meg, engem is érdekel !
  • forestjr79
    Értem, de ha kiszámolod, akkor 8800 ft. a vaterán, az ebayen meg max. 30 dollár, ami kb. 6000 forint postaköltséggel együtt. Nekem egy-két hét alatt meg szokott jönni még Thaiföldről is.
  • gercse
    jaén is megkérdeztem h honnan szerzik,kiváncsi leszek a válaszra
  • forestjr79
    Aha, látom. Szerintem ezek az ebayről veszik, és itt passzolják tovább. Nem is rossz ötlet .
  • gercse
    itt
  • gercse
    meg nem kell rá annyit várni
  • gercse
    jó de a posta meg max 800 ft
  • gercse
    vatera.hu bocs
  • forestjr79
    Szívesen! Nekem nem jön be a vater.hu. Nem írtad véletlenül el? Amúgy nem mindegy, hogy 10e ft, vagy 20 dollár :).
  • gercse
    meg a vater.hu-n is találtam jó kis mezeket 10000 ft körül
  • gercse
    ok,mindegy,ugyis van bátyámnak kártyája,nekem csak a pénzt kell megszerezni aztán meg elintézem vele,thx
  • forestjr79
    Folyt. köv. az SSLazio topikból. Nem igényelhet bárki dombornyomott bankkártyát, de elég sokan elfogadnak Western Union Transfert (már írtam), azt pedig bárki használhatja.
  • peteragoston
    van valaki aki hasznalta mar ezt?
  • peteragoston
    Mit gondoltok? melyik e-bayen erdemesebb nezelodnom? .de / .com ?
    a nagyobb csomagokat hogy kuldik el?

ha lehet, priviben, de itde is irhattok...

thnx..
  • Aramir
    Nemhiszem. Angliába és Franciába mentek a csomagok.
    Talán ha az USA-ba küldöm, akkor lehet.
  • pet70000
    Amikor kifelé küldöd cuccost, ahhoz magyar vámos nem szól semmit?
  • Aramir
    Igen. Bár három cuccra nemjött meg a pénz, az egyik faszán bebaszott egy minuszt, mondván, hogy nemküldtem el neki a cuccot :/ Aztán közössen visszavontuk a negatív minősítést, mert azért én is adtam neki negatívot :D
    A másik normális volt, a posta elkeverte a levelet neki is, amiben a csekket küldte. Ő sem regisztrált levélként küldte, de normálissan megbeszéltük a dolgokat. A harmadik vevő meg simán nem jelentkezett a cuccért :/
    A többi kb 4 vevő rendessen fizetett és megis kapta a cuccot.
    Legközelebb jobban kihangsúlyozom, hogy regisztrált levélbe küldjék már a pénz, mert azzal nincs gond.
    A két elkevert levél sima légipostán jött, szerintem már nemfogom megkapni őket, több mint két hónap telt el.
  • Instict
    Na sikerült eladnod Ebay-en?
  • blackgamer
    http://ebayfaq.fw.hu/