18
  • Csudri #18
    Haha! Ez neked real-time??? Megnéztem a többi képet is a galériában, és ordít a képekról hogy melyik renderelt és melyik ingame. /A két általad ajánlott kép renderelt animációból származik, úgyhogy ezt besz*ptad!!
  • Power
    Kisfiam magadnál vagy?
    Ne személyeskedj légyszives, ha máshogy nem megy a megnyílvánulás, akkor inkább ne írj semmit.
    Több processzor lesz 1 chipen belül, érted?

• Gabest
    Kiprinteltem, de nem megy...
  • versio
    ps3:

• Power
    1. Nem kelleneke teraherzek.
    A teljesítmény növelésnek számod módja van, ebből az órajel csak egy.

2. A konzoloknál értelmentlen alaplap-videókártya, illetve CPU-GPU(VPU) összehasonlítás.
    Teljesen más felépítésű.
    Sok sok cellából álló cucc lesz ennek az össz teljesítménye lesz az 1 TFLOPS. Ez nyílván csak becslés. Ezt nem lehet összehasonlítani pusztán egy P4-gyel, mert az csupán 1 processzor, míg a másik egy egész rendszer.
  • Laalee
    nemhiszem hogy egy ilyen teljesitmenyu proceszort 300-400 dollaros gepben adjanak el...
  • Cat #4
    a konzolok kiadásuk pillanatában gyorsabbak mint a pc, de azok 2 év alatt behozzák ezt a hátrányt, ésutána még két évig, a következő konzolig egyeduralkodóak...
  • item
    na erre még asszem várnunk kell egy picikét, a
    "százszor gyorsabb lesz" témáról meg annyit hogy elképzelhető ekkora teljesítményű proci,de majd meglátjuk hogy tudja a sony toshiba páros megalkotni ezt a csodaprocit! egyébbként elég figyelemreméltó az is hogy a mostani PS2-esekben is 128Bites a fő feldolgozó egység..
  • Csudri #1
    100szor gyorsabb??? Persze! Jó mondjuk, hogy elhiszem. 1. Mennyit fog egy ilyen fogyasztani? 2. Milyen videókártya tudja majd megjeleníteni a kiszámolt cuccot? 3. Hogy gyártyák le? Milyen technológiával?