6457
-
#3655 nagy máyer vagy ebbe, azt látom:-)) -
#3654 igy tok jo szerintem.
jaja,felbereltem a man-t hogy csinaljon nekem logot:DD -
Ben C #3653 Most csinalok rezsofiznek... -
Ben C #3652 jaja wizy! -
Ben C #3651 vagy az a baj hogy egy Witch King+Nazgűl van rajta?? -
#3650 ez viszont jó! nekem tetszik:-) ööö az alakok azok Gyűrű-lidércek?:-)) -
Ben C #3649 Oszt így? -
Ben C #3648 na jó. Inkább 2 perc -
Ben C #3647 fél perc megcsinálni egy ilyet márelnézést :))) -
Ben C #3646 hja sztem is...
-
#3645 elozo jobb volt -
#3644 ezzel játszottál egész délután?:-)) szerintem jó, de szvsz az előző jobb volt, már bocs:-) -
Ben C #3643 Jó az új logóm? -
Gandibá #3642 Jó kis képek! -
nimfas #3641 Sziasztok!!
Engem az érdekelne, hogy a 2 dvd-s változat megvan-e valakinek, és ha igen, akkor sikerült-e hozzá feliratot illeszteni???
Nekem pedig egy felirat kéne a 2. lemezhez.... mert van ugyan rajta angol és magyar hang, viszont sem Chapter-ek sem felirat... az első lemezhez sikerült barkácsolnom... de a 2. lemezhez az istenért nem sikerült hozzáigazítanom :-(((
Ha valaki tud megoldást magánban is érdekelne...
[email protected]
-
#3640 ezt eddig még észre sem vettem!! most nézem a Fotr-ot a HBO-n, és itt látom, hogy nem csak a bővitettben van benne Elendil vagy Erendil (mindig összekeverem a kettőt), amikor leszúr a lándzsával egy orkot!! ezt még észre sem vettem! tök jó:-) -
#3639 a 4cd-s svcd az. -
#3638 Mostanában innen szoktam tölteni, ott van a szinkronos részlegnél a legutóljára megjelent ROTK, mert van több is asszem.
http://7wrz-vip.uw.hu/php/index.php
-
#3637 kiralysag -
#3636 semmibaj, azért megéri a hely:-)) -
#3635 Hát Aranymagot és Bombadil TOmát nem épp így képzeltem el. Szerintem mindkettőnek sokkal fiatalosabbnak kéne lennie.
Amúgy azt a szinkronos verziót, amiről képet is belinkeltél, honnan lehet leszedni? -
#3634 Bocs a nagyméretű képek miatt... -
#3633 Kis "érdekességek" jönnek a WETA műhelyből:
Néhány fontos karakter akik kimaradtak sajnos a filmből, nagy kár...
-
#3632 szrintem tök jó lett! a másik se volt rossz, de ez lényegesen jobb:-))
RangeR: kösz a tippet, a kép alapján a film elég szép lehet, majd megnézem -
#3631 de felpörgött az élet...
mindjárt nézem azt a rajzot(Wizy).. -
#3630 kira -
Ben C #3629 Jó az új logóm?kár hogy nincs GyU betűtípusom... -
Ben C #3628 De örülnék ha ilyen téren több tájékozott csaj lenne... nem mint az osztálytársaim...aszondom mondjuk warez tuti néznének egy nagyot... (néhány fiú is) -
#3627 na
nekem egy magyar nagyon jo verzioju RotK kell.
van ilyen?ha igen akkor mi a pontos neve? -
#3626 Ilyen a minősége:
-
#3625 Akkor ajánlom az SVCD verzióból a legutolsót ami megjelent. Az nagy valószínűséggel abból lett konvertálva és rá van nyomatva a szinkron. -
#3624 :-)) jó kis ötlet:-) de én akkor is megvárom a szinkronos jó verziót:-) -
#3623 Vagy kezd meg a letöltést mondjuk a windows/system32-be, oda a legtöbb ember ritkán klikkelget, és a tesód, hacsak nem jegyzi fel az elfoglalt HDD területet, soha nem veszi észre, hogy ott lapul egy Lord of the Rings:) Amikor nem figyel, akkor nézed. -
#3622 Vagy mondok egy alternatívát : hívd be a szinkronost egy lejátszóba és egy másik mediaplayerbe ezt a jobbik verziót. Pause mindkettő, aztán egyszerre elindítani, az angolt lehalkítani és az legyen felül. Mögötte menjen a magyar :)))
-
#3621 ja nem azért, mert jó nekem feliratosan is, csak a tesom nem látta még, és ő azt mondja, hogy van szinkronosan nézi meg, vagy sehogy..... és nekem se engedi, hogy feliratosan töltsem le, ha egyszer majd kijön szinkronosba is!! na érthető?:-)) egy kicsit bonyolult az én tesom:-)) -
#3620 De miért ragaszkodsz annyira a szinkronhoz? Fogadjunk, hogy az ide írók többsége velem együtt és te is a film bármelyik jelenetének a szövegét azonnal, perfekt módon be tudjuk mondani bármikor :) Akkor meg? Nézd angolul, ha itt-ott nem tetszik, mondd hozzá a szinkront :) -
#3619 hát kösz:-)) de valami időpontot nem tudtok? jó lenne:-) -
#3618 Hát, sztem mihelyst valaki rányomja a meglévő szinkronok egyikét, már létezni is fog:) -
#3617 de jóóóóó lessz:-)) de az még elég soká fog kijönni, ezért én egy közelebbi problémámmal foglalkozom: mikor jön ki szinkronosba az a fajta Rotk, amiből (asszem) Sanzik felrakott egy sample-t?? -
#3616 A Fekete Kapuhoz vonuló sereg útja állítólag 5 perces jelenet lesz. Az kell is oda szerintem, nagyon hamar ott voltak, az az öt perc jól felfokozza majd a hangulatát a dolognak.