6457
-
#5577 Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :)
(Ha minden igaz ma kapom meg a bővítettet ) -
#5576 :-)))) de apukám mindenre a logikus magyarázatot keresi...... elég reménytelen ilyen téren:-)))) -
#5575 Hát elsőre nekem is voltak homályos részek, pl hogy Frodóék miért szakadtak külön a végén. Persze azóta már mindent vágok. :-) -
#5574 :-))))) szinte biztos vagyok benne, hogy nem fogja érteni a cselekményt:-))) -
#5573 Naná! Tetszett neki! Végülis régen szerette az efféle irodalmat, csak azóta már "felnőtt".
Tudjátok... :-D -
#5572 és, kiolvasta?:-))) -
#5571 Én meg befenyítettem apámat, hogy olvassa ki a könyveket. :-D
Minden nap ellenőriztem meddig jutott. :-) -
#5570 az biztos, már előre félek:-))) -
#5569 Na majd meglepődik. :-D -
#5568 apukám tegnap este azt mondta, hogy egyszer leül velem a tévé elé, és megnézi velem a Lotr összes részét:-))))))) hogy mit eszek én azon annyira:-) -
#5567 semmi baj:-))) -
#5566 grrr... :)))
Balrog.
kicsit elkeveredtem.
-
#5565 btype: barlogh???:-))))) -
Gandibá #5564 Örűjé nekije he! -
#5563 Karácsonyt!
Ma jön meg a 3. bővített, ha minden igaz. -
#5562 Óóóóó, de mond mit érnek eme gyűrűk, ha ott van az Egy? :-D -
#5561 Jóvanna! -
Gandibá #5560 May the force be with me! -
#5559 Bekes Boldog Karacsonyt Kivanok Mindenkinek !
-
#5558 nem az -egy- gyűrű.
mert csak azt kovácsolta Szauron.
a többi az jó gyűrű...nem kell?? oké,...jó lesz az ork seregem mellé, kiváncsi vagyok majd Gandibá-t mi védi meg a Barlogh-omtól! :DDDDD -
#5557 :-)))) igen, én is vmi ilyet akartam irni, csak nem akartam okoskodni meg belekötni:-)))) -
#5556 Boldog karácsonyt evribodri!
btype: A rosszaknak kell a Gyűrű, mert nekik az a legnagyobb ajándék. :-D -
#5555 Boldog Karácsonyt! -
Gandibá #5554 Nektek is Boldog Karácsonyt! -
#5553 Bódog karit!
-
#5552 Boldog Karácsonyt! :)
a jóknak gyűrűt, a rosszaknak egy erős ork sereget kivánok.
-
#5551 állítom, hogy a bőv.jelenetek közül a legviccesebb a sörivó-verseny volt a harmadik részben, de jo volt a ragus is a másodikban:-))) a legjobb bőv.rész pedig a Holtak Ösvényénél volt -
#5550 tudott vmit a küldetésről, sztem rájött még az első részben, mikor elárulta Gandalfékat. meg ugye mikor megakadályozta őket, hogy a hegyen menjenek tovább. nem ok nélkül tette, valamit tudott vagy sejtett. és azért hallgatta el Szauron elől, mert magának akarta a Gyűrűt. -
#5549 engem az zavart, hogy szarumán az Orthanc-on azt mondja Gandalf-nak, hogy olyan útra küldte a félszerzetet ahol az a halálba tart, és mégis mit képzelt...
ez azt sejteti mintha Szarumán tudott volna Frodóról, és a gyűrű elpusztításának a tervéről, ami pedig nem lehet, hisz nála volt még a palantír.
akkor tudott volna Szauron is róla, kivéve ha Szarumánnak hatalma lett volna elhallgaatni előlle. -
#5548 igen, jobb, de akkor is fura érzésem volt, nem érte el a kivánt hatást a legvége, csak legelőször, mikor gépen néztem:-) -
Gandibá #5547 Azért a mozishoz képest jobb már a vágása, ez főleg a Szürkerév és Samu hazatérése között látszik a legjobban. -
#5546 csak a film legvégét rontották el azzal a sok vágással. moziban is már mondtuk, hogy "na most lesz vége", és akkor még volt negyed óra. ez a végén soxor előfordult, ez az egyetlen szépséghiba sztem -
#5545 -
#5544 nnna ez jolesett:-) nagyon atom. nagyonnagyon.
és Szauron szája is jol sikerült, csak tényleg eltűnik onnan a holtteste meg a lova. az az egyetlen szembeötlő hiba volt, amugy fergeteges. minden benne volt, amit eddig kihagytak a könyvből......... legjobb jelenetet pedig egyértelműen nem tudok mondani, hisz az egész az:-) -
#5543 na megnéztem.........
A bőv. jelenetekkel együtt olyan érzés fogott el, hogy végre kiteljesedett a történet, kerekebb, kidolgozottabb az egész. és még tesomnak is tetszett, mert mégse ment el itthonról, velem nézte meg:-) Szoval csak azt tudom mondani, amit Gandibá mondott az #5477-ben.....:-)
holnap reggel korán kelés, Király Visszatér nézés (A TTT-t már láttam, megvan gépen a bőv.változat)
ja, és maga a tudat, hoyg akármikor ha ránézek a polcomra, ott van az a felbecsülhetetlen értékű tárgy, azért már megérte megvenni:-) -
#5542 640 -
#5541 tudom, egyenlőre csak az elsőt nézem meg:-) aztán sorban:-) -
#5540 Egy ültő helyedben megnézve a 3-at az csupán 600 perc de sebaj:D ÉS még az extráknak neki sem álltál:) -
#5539 tesom ugy is megy el du ajándékokat venni, stb, akkor majd berakom:-)))) (vele nem jo filmet nézni) -