6457
-
#5858 nem a fenét nem baj :) 2.3mb(!)
linkeljed inkább, neked gyorsan bejön, nekem gyorsan bejön, de van akinek nem. (pl. a hugomnak)
kár ezért kilőni a topicból nem?
amugy is volt már. :)
-
#5857 nem baj az hogy nagy kép! hidd el! amúgy aszem ebben a trilogiában éreztem először a realitást, és a fantasi mivolta adott nekik teljes egészt ami álltal minden tökéletes és hihető, olyanokra gondolog hogy általában a filmekhez kell egy kis hozágondolás is hogy ehidd mert ireálisak, de itt épen az a mítoszi szabadság éa a fantasi ad pl a hősöknek kiemelt képeségeket amik által képesek lehetnek erre, és sztem
ezért lehet teljesen bele képzelni magunkat, meg ugye pl , amúgy most nézem a hétvégén meg a trilógia bővítettjét, egész jó hogy így sokminden részletre kitér, és megértjük ezt az elképzelt világot!!! és mellesleg az sem mellékes hogy Arwen gyünyörű,, mek tudom érteni Aragort.. :))))) -
#5856 nem nagy kép kicsit se:-)))))))
amugy én is ugy bele tudom élni magam, hogy az mér szinte hihetetlen:-))) pl a harmadik rész végén is elsirtam magam, mikor először láttam:-) -
#5855 térkép -
#5854 HAHa, én letudtam a poént. :D nemtudom de én anyira bele tudom magam élni a történetbe hogy ,, pl erek a tünde hegy, térség síkság nevek, anyira tetszenek hogy az már fály,, csak nézetek végig középfölde térképén, anyira jól néznek ki a nevek hogy jujuj,, szal, már ez is egy hangulati adrenalin.... -
#5853 igen, mi ezzel tisztában vagyunk, ne nekünk mondd, sőt meg is szoktuk, mert miota megy már ez a téma:-)))) mi már csak azokon poénkodunk, akik "buzulásnak" érzik a filmet:-)) a véleményüket megváltoztatni nem tudjuk, és joguk van hozzá, szal már csak poénkodunk vele:-)))) -
#5852 ez egy nagy hülyeség! amikor én néztem a filmeket, töbször, sosem éreztem ezt buzulásnak, egy kicsit éljétek már bele magatokat a filmbe, vagy ha nem vagytok rá képesek akkor ne nézzétek meg,, ennyi! -
#5851 nalátod:-))))) -
#5850 miért buzulnak? -
#5849 na tegnap megnéztem, nem volt rossz.....sőt :) -
#5848 :DD
gg -
#5847 na kémia szrencsére elmaradt (gondoltahod, hogy milyen boldogok voltunk; a folyosón ott ölelgettük egymást, meg kiabáltunk:-)))) ránk is szoltak, hogy csöndesebben:-) ), bioszból kihivott pár embert és azok irtak egy röpdogát, ami sztem nekem egyes lett, meg fizikából irtam egy 4-5öst........ szal még egész jol jöttem ki belőle:-))) -
#5846 :PPPPPP -
#5845 mi este nézzük a bővítettet, szal mennyi piát vegyek hogy a hobbitok buzulását kibírjam? :) -
#5844 Mindegyiknek van bővített verziója. -
#5843 Hali! Most nagyon le vok maradva film téren! most akkor mi is a helyzet, a 2 toronynak meg a király viszatérnek van bővítettje vagy a gyűrű szövetségének is????? mert tervezek egy ujabb gyürűkura trilogia& pizzák szombat délelőttöt+délutánt! és hogy menyivel készüljek a tékába?? mert a simák megvannak, csak a bővítettekről most nem egészen vok képben! -
#5842 Nm: ) -
#5841 köszi:-) -
#5840 :))))
Sok szerencsét holnap:) -
#5839 hát ja; összes tanár meg van őrülve attól, hogy mindjárt itt van a félév, és mindenkinek adnak egy lehetőséget doga formájában, hogy lerontsa a jegyét:-)))))))) -
#5838 szép kis napod lesz :) hajrá :) -
#5837 jaja :) -
#5836 De nem egyszerre szinkronizálták. -
#5835 bakker..... holnap szurkoljatok..... dogát irunk fizikából, kémiából, és töriből, bioszból meg felelünk....... és még semmit sem tanultam:-( -
Gandibá #5834 Pontosan :) -
#5833 öhm........ mert arra nincs pénzed?:-))))) -
Gandibá #5832 Egyszerű okból. Te is rá fogsz jönni :) -
#5831 :-((( miért nem vetted meg a Trilógia-bővitettet?:-))) -
Gandibá #5830 Na megvettem a Két Torony bővítettet is. A Media Marktba nem volt a Gyűrű Szövetsége :( -
#5829 érdekes mivel egyszerre forgatták a 3 részt..... -
#5828 na azért:-)))))) -
#5827 jajj nem a Samut, hanem a Frodót viszi fel a toronyba bocsi :)) [a Samut magától megy fel:D) -
#5826 köszi:-)))))....... Samut viszi fel a Toronyba? ez melyik résznél van, igy nem ugrik be:-))) -
#5825 Igen benne van a stáblistában a fényképe a végén, ugye a simából kimaradt, de a bővítettbe a jelenetét is berakták illetve már a stáblistán is fenn van. Különben a bővített változat kettes extra lemezén van erről szó valahol :) -
#5824 Az egyik orknak :) Asszem aki Samut viszi fel a toronyba :) Csak kicsit elvan változtatva a hangja :) Épp tengap láttam a Cinematrixban volt, hogy kérdezték, hogy mi a kedvenc filmja, és a Gyűrűk Urát mondta, hogy az első két rész mennyire hatással volt rá, így egy ismerőst megkért, hogy a harmadikban vmi kis szerepet kaphasson. -
#5823 :-))))))))))))))))) -
#5822 Nem tom, de rájöttem, hogy Boromir magyar hangja a Jóbarátokban Chandler hangja. :-D -
#5821 jut eszembe egy másik kérdés: Pindroch Csaba kinek a magyarhangja a LotR-ban? -
#5820 : ) -
#5819 nékem is:-)))) nem azért mondtam:-)