6457
-
#5898 jo majd vigyázok a tűzzel -
#5897 nem szabad a tüzzel játszani -
#5896 Tatyla: mi van? -
#5895 a lakást minek??? elékja kép szélét!! -
#5894 majd gyujtsd fel a lakást kislányom... -
#5893 EGY térképet bekeretezve, a falon most én is elképzeltem! nyomtatás sztem elég gázos! valahol csak lehet szerezni! én holnap megkérdem a tékában,, de ti is érdeklődjetek már!!!!! -
#5892 én a saját készitésűt fogom kirakni a falra:-))))) kiégetem a szélét, és király lesz:-) -
#5891 Sakna nem tudok segíteni, de ha találsz megoldást lécci közöld, mert most én is elképzeltem a szobám falán egy Középfölde térképet. :-D -
#5890 kössz:-) keresgéltem háttérképes oldalakon, de az összes kép homályos:-( -
#5889 szedd ki a DVD-ből vagy keresgélj háttérképes oldalakon. -
#5888 kinyomtatásnál jobb ötletem nincs
nekem vmi használhato, éles kép kéne Minas Tirithről háttér céljából; tudtok olyan helyet, aholo ilyet találhatok? -
#5887 az #5855 térkép kéne nekem nagyban bekeretezni ,a feleségemnek szülinapjára valaki tudna segiteni honnan szerezhetném meg?
-
#5886 ja bocsánat:-))))) -
#5885 Helyesen: dúnföldei!
:-D
Tom a filmben is rosszul mondják. :-) -
#5884 varjak:-) Dúnföldi crebainok -
#5883 azok mikákokek? -
#5882 anyáááás, ez rohattjo volt!!!!! jöttek a crebainok, jobb fülemtől elhuznak középre, onnan meg balra:-)))))))))))))))) áááááááááááááá:-) -
#5881 helyes, mondtam hogy nagyon gyenge a szinkron + az effektek is sz@rabbak :( -
#5880 angolul sokkal-sokkal jobb:-)))))))) -
#5879 na és akkor most jött el az az időszak, amikor ujra elkezdem nézni a filmeket, méghozzá angolul, angol felirattal:-) -
#5878 meg hát egy digitális lény érzelmeit sztem vmilyen szinten könnyebb tükrözni, mint egy élő emberét:-) persze azzal az erővel nehezebb is -
#5877 jaja, de télek nem nehéz, met hagyha valamien karakter ugye egy külön lény és egy tulajdomságban nagyonott van akkor egy bizonyos pontik a készítők kötöttek, de szabadok is, és ugye nem volt nehéz, megcsinálni, valami hasonlónak képzeltem el én is! -
#5876 Mondjuk hozzá kell tenni, egy skizofrén szereplőt nem nehéz megvalósítani így. -
#5875 Sztem is -
#5874 de amugy szerintem is Gollam a "legeltaláltabb" szereplő:-) -
#5873 Bandew-val értek egyet:-)
Punker: "a többi szereplő túl jó vagy túl rossz" --> és mi van Frodóval? őt hova sorolnád? a jók vagy a rosszak közé? mert van mikor ide, van mikor oda. persze alapvető lenne a jók közé sorolni, és végülis oda is való, de azért vannak olyan pillanatai, amikor a gonosz oldalra lehetne beosztani (persze ez nagyon ritka)
és persze Gollam is ilyen; bár mentségére legyen mondva, hogy nem enyhén skizofrén szegény:-)
-
#5872 Peter Jackson King Kongjából pár kép, akit érdekel:
kép1
kép2
kép3 -
#5871 nem csak azért, az ő karaktere az hiteles is, önző gyarló stb mint a valóságban, a többi szereplő vagy túl jó vagy túl rossz. -
#5870 az viszont igaz, hogy Gollam full.
oscar-t kellett volna hogy kapjon, csak a sok málészájú zizgett meglépni, mert kihalnak az emberi szinészek.
pedig zseniálisan sikerült. -
#5869 mindegy, továbbra is azt mondom hogy Gollam az egyetlen hiteles szereplő az összes többi el van szúrva talán még Gimli lett jó de őt is lebutították a filmesek :( -
#5868 Sokan modják, hogy Frodó egy kis gyenge sz*r, de ez nem így van. Ők egyszerűen nem látják át a dolgokat és csak azt vélik erősnek, aki le tud győzni 100 uruk-hait.
Frodó volt az egyetlen a Szövetségben, aki el tudott viselni ekkora lelki terhet. Amikor Mordorban vannak, nincs kajájuk meg vizük, úgy mennek ezen a kopár poros vidéken, + még bújkálniuk is kell, ami sokszor kerülőútra kényszeríti őket. Ez egy hacedzett férfit is kikészítene, hát még az Eggyel a nyakában. Én teljesen átéreztem mennyit szenved Frodó. És lám a végén meg is bukott, bár a filmben megkímélte a rendező, hisz ott ő mondott le a gyűrűről, nem pedig erőszakkal vették el tőle, mind a könyvben, ami sokkal jobban összetöri az embert.
Persze Samu se semmi. És nem Frodó a hős, hanem mindenki. Nekem Samu volt az egyik nagy kedvencem. -
#5867 ja, el kell szakadni minden realitástól:-) -
#5866 A könyv szerint Samu is elment nyugatra, igaz később, de eljöttek érte.
Meg a gyűrű állandó kisértése az ami nehézzé tette Frodó dolgát, hogy tisztán tudjon gondolkodni.
Megkisértette Galadriel-t is csúnyán, Boromírt meg elveszejtette (a francba, mert nagy kedvencem)
igaz hogy a hobbitok természetüknél fogva ellenállóbbak, (egyébként Gimli is igen jól viselte)
De azért kapott Frodó rendesen (boszorkányúr, barlangi troll, Banyapók, hogy csak a csúnya ssebeket említsem)
De ha úgy vesszük Bilbó is érdemtelen, pedig nem, Völgyzugoly-ban a legnagyobb tisztelettel bántak vele, mint a gyűrűt legtöbb ideig hordozót, és önmagát szinte sértetlenül megörzőt.
sok mindenbe bele lehetne kötni a mi értékrendünk szerint....pl. hogy csak egy triviálisat mondjak Isildur 3ezer évvel ezelőtt ugyanazt a stilusú gúnyát viselte ami Boromír-ék harci viselete is volt.
nálunk 3ezer év alatt elég sok minden történt :)
csak sztem nem érdemes.
-
#5865 + azon gondolkoztunk, hogy mindent samu csinál mégis frodo a nagy "hős" -
#5864 amikor a pók elintézte frodót, én nem röhögtem fel, de tudtam, hogy csomoan fel fognak:-))))) -
Gandibá #5863 Magánügy :D -
#5862 ha nem hagyod, hogy elvigyen a hangulata, akkor felszínre kerül a napi lénye az embernek. :)
én most sz@r kedvemben vagyok, ezért már hajnaltól nézem a szövetséget,...besz@rás Mória, a barlangi troll-os csatáról nekem mindíg a Baldurs, és az Icewind által megélt csapatharcok jutnak eszembe, csak itt sokkal jobban sűt.
így kell csapatban dolgozni...és azért egy barlangi troll nem kispálya :))
na meg pont most szólt be Haldír Gimli-re :DDDD -
#5861 én hangosan felröhögtem a moziban mikor a pók elintézte frodot :)
pedig a könyvben szerettem azt a részt, de a filmnél a hullajó jutott eszembe :) -
Gandibá #5860 Én akárhányszor nézem meg, mindig megkönnyezek olyan részeken mikor Gandalf és a rohirok levágtatnak a dombról bele az ork seregbe, vagy amikor Theodenék belevágtatnak az orkokba, vagy Aragornék a fekete kapunál.. :D -
#5859 de baj, hogy ilyen nagy képet raksz be! kijavítottam akit érdekel az ráklikkle és kész.