6457
-
#77 inkább 40,50-es években íródtak.
II. VH: közepén még csak Móriában tartott Tolkien :) -
#76 természetesen -
#75 lehet még könyvben kapni a gyűrűk ura trilogiat ? -
Creeping Death #74 Három könyvből áll a Gyűrűk Ura, ha erre vagy kíváncsi (azaz három főbb részből és sok könyvből). A három rész pedig -milyen meglepő- a Gyűrű szövetsége, A két torony és A király visszatér címet kapta. Egyébként a könyvek a 30-as és 40-es években íródtak. Ezenkívül még írt Tolkien könyveket, meséket. Természetesen mind Középfölde univerzumában játszódik. Ilyen pl.: a Szilmarilok, A hobbit (vagy helytelen magyar fordításban A babó), Az elveszett mesék könyve, A gyűrű keresése stb.. -
#73 Hát csak térjen, de minél gyorsabban :)) -
#72 a könyv gondolom már régebb óta megjelent mint a film...mégis mikor ? hány könyvet jelent ez ? -
#71 pff coine...
most esett le... nem "mi ez" hanem "mihez"
hát ehhez-ahhoz... -
#70 Azt mondjad mondjunk linkeket, de mihez ? NEm mondtad pontosan mihez kellenének... -
#68 és mikor fog fénylő karddal a csatában hadakozni mert mintha az eddig kimaradt vóna... -
#67 thx a linket... de mi "mi ez" ?
-
#66 http://gyurukura.lap.hu/
http://www.agyurukura.com/
http://www.lordoftherings.net/
akkor kezdésnek ennyi. -
#65 megmondhatnád mihez :) -
#64 mondjatok má egy linket pls ! -
Cat #62 THE LORD OF THE RINGS: THE RETURN OF THE KING IS IN THEATERS EVERYWHERE ON DECEMBER 17TH, 2003
sose lehet elég korán kezdeni a kampányt... -
Da Gaul #61 Ahha, hát hallottam, hogy kicsit szárazabb.Meg ha jól tom abba van benne Numenor fénykora is,meg még egy csomó dolog, amire a LOTR-ben utalásokat találunk. -
#60 a Szilmarilok nem közvetlen előzmény-mű, hanem egy teremtés- és őstörténet, a mitológia 'alapjai'... szárazabb mű, csak igazi rajongóknak. -
Da Gaul #59 Nah végre holnap meglesz Tolkien bácsitól A Gyűrűk Ura, mind a három rész. Már egy jó ideje el akarom olvasni, de vhogy sose vettem meg.Nah de holnap ez nem így lesz.Kicsit félek attól, hogy 1 hét se kell ahhoz, hogy elolvassam:)No de sebaj, asszem nem csak egyszer fogom elolvasni.
Emberek!Olvasta itt vki A szilmarilok c. művet?(Ha jól tom a Babóval együtt ez az egyik un. előzmény mű) -
#58 coine: hát ez nem újdonság. elég hülyén is néznénk ki, hogyha nem lenne benne a banyapók, és frodót csak úgy, hipp-hopp elvinnék az orkok. mind1.
Blasta: mi bajod? most csak hülyéskedsz, vagy mi a szar? Először aszondod, hogy milyen sok infót mondtam. gondoltam, csak hülyéskedsz, hogy semmi infót nem mondtam a filmről, csak golamról pofáztam, de a végére nagyon megsértődtél. most az a baj, hogy elmondtam, hogy gollam meghal? pár hónapon belül úgy is megtudtad volna, meg gondolom itt elég sokan olvasták. na, de hogy legyen neked is valami izgi, nem mondom el, hogyan fog meghalni. bár, ahogy PJ-t ismerem, lehet meg sem hal, és a gyűrű sem semmisül meg... -
#57 bődülets
egyszerűn bődületes lett a film -
#56 Továbbá olvastam (és ez elég valószínű), hogy a Két Toronyból kimaradt részeket - tehát a Banyapókot, meg azt a részt, amikor Gandalf Orthanc előtt eltöri Szarumán botját és megszerzik a palantírt - a Király visszatér elején fogják megmutatni, tehát nincs veszve minden és még hol van a kibővített változat +30 perccel legalább...lesz it még csemege bőven. -
#55 Azt írták, hogy "teaser poster", tehát nem végleges, de úgyis rengeteg féle pószter lesz, ez csak kedvcsináló, de ki tudja, hogy nem ez lesz-e a hivatalos. -
#54 KIRÁLY!!!
Ez egyéblént már a végleges poszter? Vagy csak amolyan elő? -
#53 Jó nagy lába van. :) Egyébként nagyon bejövős. :) -
#52 -
#51 van egy egysszeru megoldas nem olvasod ezt a topicot... szerinted egy ilyen cimu topicban mirol beszelnek? :D -
#50 Én még nem láttam a két tornyot :-(((((((((((((((( de szerdán megyek és megnézem :-))) érdemes lesz ezt is megnéznem 7x mint az 1. részt ? :DDDDD -
Da Gaul #49 Hát ja...nem baj, ha pörög, csak jól legyen kidolgozva. Meg azért mindig is jó, ha a kamera egy kicsit elidőzik ebben a fantáziavilágban, úgy ahogy ez a Két Toronyban is volt.Az nagyon nagy volt, amikor megérkeztek a Helm-szurdokhoz az Uruk-haiok és felsorakoztak;a másik oldalon meg már lövésre készen álltak...kurva nagy volt. -
#48 Kiru a film nagyon :)))) -
#47 Az nem baj! Pörögjön csak végig.....
Az eddigi filmek leginkáb a végén pörögtek.... -
Da Gaul #46 Hi all!Szal szerintem fölösleges itt tippelgetni a "Jimmy" :) végét, mert PJ megmondta, hogy a történetet megpróbálja minnél jobban visszaadni.Mondjuk azt is elárulta, hogy tett bele 1-2 újítást, új dolgot.Szal szerintem a vége az lesz, ami Tolkien bácsinál volt, a kérdés inkább az lenne, hogy megtudja-e mindezt -a már "megszokott"- 3 órában csinálni,mert ha igen, akkor igencsak pörgős lesz a dolog. -
#45 Látom Gladiátor, te bedőltél Gollamnak. Megszántad őt. Ezt sosem szabad, mert a velejéig gonosz. -
#44 Baze Gladiator, annyi infómorzsát szórtál itt el a Király visszatérből, hogy komolyan mondom, nincs is kedvem már megnéznem! Persze azért megnézem, de akkor is!
Én nem vagyok Tolkien fan csak tegnap láttam a TTT-t és kiváncsi voltam beírtátok-e már, hogy mikor érk. a Király!
A másik filmes topikban XY meg tudta kérdezni, küldjön-e infót másnak mélben a Matrix 2-ről, mert nem akarta mások élvezetét elrontani!!!!!
Tanulhatnál tőle!
Tudom, hogy egy ilyen topiknál ez a veszély fennáll, de Gladiatornak sikerült olyan dolgokat elmakognia amiket kurvára ki lehetett volna kerülni!
-
#43 Tisztelet a kivételnek. Gollam ISTENKIRÁLY-CSÁSZÁR-NAPISTEN-SZENÁTOR-FÁRAÓ-FŐKONZUL... szal a legjobb szereplő. főleg mikor énekel a tiltott tónál, meg mikor hozza a nyulat. olyan éééédi. Gonosz kisz dagac hobbit, megfőzi szegény kisz nyulackát! hát, ott beszartam. de úgy sajnáltam, mikor az a fasz Faramir elkapta. És ráadásul szegény még eg is hal a 3. részben. Hát, totál gáz. na, ez nem ide vágó dolog volt, de mind1. -
#42 hát, mondjuk nem kétkezes pallossal kéne lovagolni. amúgy láttam a TTT-t és borzalmas. -
#41 Én nem mondtam hogy szerncsétlen. -
#40 Hát nem nagyon említik az igaz, de ettől még nem szerencsétlen :) -
#39 Amugy tényleg. Mitől szerencsétlen? -
#38 Az Andurilt eléggé elbaszták a filmben. Amikor Boromir leejti, és Aragorn felveszi, akkor teljesen más a nyelének a vége, mint késöbb.Igaz a filmben nem volt róla szó, hogy összekovácsolják. -
#37 szerencsétlen kard ?!? Az Anduril ? -
#36 Erted , amekkora hos milyen egy szerencsitlen kard van a kezeben :)
Aragorn rulez :)))