6457
-
#202 hát ez nagyon LOL... nekem még simán lejött :) -
#201 na, aki megvette a sima TTT-t DVD-n mondja már l, hogy mit lehet látni azon a király visszatértes videón ami rajta van. -
#200 na megnéztem a jót....nagyon jó lesz...de várom már -
#199 hehe :) oszt leszedtem a two tower trailerjét :DDDDDDDDDD
de még most is a hideg szaladgált rajtam miközben azt néztem...LOTR 4VAHH !!! -
#197 Csak az amit Lacee mondott, de azt most leszedték. :( -
#196 na, de az szar, az a 10 megás. vmi komolyabb nincs? -
#195 TRAILER -
#194 Ta jó ég!!! Hány betűt kihagytam!!!:DDD -
#193 Én ige. El i kezdtem tölteni, de köben leszedték, és azt írták ki: trailer-coming soon
Szóval érdekes. -
#192 nem azé, de nem találtamo tt semmit. -
#191 jó minőségű? na ezt megnézem, köszépen! -
#190 topic up :)
amúgy egy jó minőségű trailer innen is letölthető... -
#189 van! www.hardwired.hu n keress rá -
#188 Kavarodás van a fejemben. Most akkor tényleg van Rotk trailer vagy csak kamu trailer van? És ha van igazi azt honnan lehet leszedni? -
#187 hejj láttam azt, ami alatt a Gladiátor zenéje megy :D -
#186 Na sikerült, leszedtem a 6.3-as QT-t, elég meleg ez a Trailer, komoly lesz a film is. -
#185 nem indul el, előjön a regisztrációs hülyeség, katt. a Later-re és kész, nem indul el. -
#184 a 8 megásat szedte ő is. -
#183 a nagyfelbontásút tölötttd le? hány megás? AMúgy töröld le a géepdről a quicket, aztán töltsd le a 6.1-t. úgy jónak kell lennie. bár nemtom mit értessz "beszart" alatt. -
#182 Nekem nagyon kéne mpg-ben, mert a Q. Time-om beszart és nem tudja lejátszani, szóval letöltöttem, de még mindig nem láttam :( -
#181 Viszont reggel 10 óta keresem a RoTK nagy felbontású trélerét de nem találtam. most már fáj a szememe, úgyhogy leszarom. -
#180 Ehhe, találtam egy The Hobbit Home videót. HA hüje lennék ezt is simán bevettem volna, mert kurva jól megcsinálta az illetőt. Nemtom melyik filmből szedte a sárkányos jeleneteket, de jó. -
#179 Tisztára olyan, mint a Warhammerben a Dark Elfek :) -
#178 chek it:
http://www.adangio.com/popup.php?movieartId=59 -
#177 hát, érdemes kazaaval rákeresni rotk videókra. iszonyat nagy hülyeségeket lehet találni. most pont egy legósat töltöttem le. -
#176 na, vki jöjjön már, aztán mondjon itt okos dolgokat, mert unatkozok. -
#175 a kis naív hüjegyerek tuti beveszi, hogy ez ROTK, de én, mint öreg róka... -
#174 cmi = vmi -
#173 AZt a rohadt, mit sikerült letöltenem!!! Egy olyan gyűrűk ura videót, amit vki csinált. NÉvnek a REturn of the kinget adta. Úgy csinálta meg, mintha tényleg a 3. rész lenne. Full ismeretlen jelenetek, meg minden. Lestem. Aztán leesett. VAn benne a Patriotból, a hegylakóból, a Duneból, cmi hegymászós filmből. Közben meg megy a Gladiator zenéje. De amúgy kurva hangulatos lett. Viszont az is igaz, hogy olyan jelenetek, meg dumák is vannak benne, amit eddig még nem láttam, és 100%, hogy Gyűrűk Ura. Ja, meg van benne egy kis Home Video is. nagyon lol. -
#172 uau :) -
#171 köszi szépen, svédcsavarral elkaptam :) -
#170 Dobom kapd el :) -
#169 imho még nem jött ki.
ez is csak ilyen véletlenül született Tréler. Már ami a netes pályafutását illeti :) -
#168 akkor dobj egy linket légyszíves. -
#167 pfűű, hát ezt nagyon meghatóra csinálták. Ezt a részt imádni fogom. Vki nemtudja honnan tudnám leszedni a 22 megás verziót? -
#166 gyanus nekem, hogy csak 9 mega. kurva lassú pont most a netem. -
#165 alap:)
egy wart ?
.-DDDDDDDDDD -
#164 ne tépd mondom majd holnap felteszem :)
most szedem az uj hl2 muvit utánna megyek még CSézni. -
#163 naaaaaaaa ! ne tépjem már feleslegesen a számat ! csak egy install ! 1 perc ! -
#162 majd felteszem holnap :)