6457
-
#282 van egy olyan rész a bemutatóbna, ami már a 2. rész bemutatójában is benne volt. -
#281 Aragorn (voiceover): I see in your eyes, the same fear...
Aragorn: ...that would take the heart of me.
Aragorn (voiceover): A day may come...
Aragorn (voiceover): when the courage of men fails.
Aragorn (voiceover): When we forsake our friends...
Aragorn (voiceover): and break all bonds of fellowship...
Aragorn (voiceover): ... but it is not this day.
Aragorn (voiceover): This day...
Aragorn: ...we fight! -
#280 így máér megy. amúgy már tegnap végülis lefordítottam. csak azt nem értettem, hogy gollam mit mond. de most már az is megy. köszi -
#279 Sam: He means to murder us!
Gollum: Never!
Frodo: I'm not sending him away!
Frodo: Come to me.
Ha így sem megy, írj, és leírom magyarul is, bár szerintem nem lesz gond. -
#278 na, vki fordítsa már le nekem magyarra azt a frodó-samu-gollamos vesekedés a RotK bemutatójából pls. -
#277 Lehet,hogy nem a moziban nézem meg,hanem amikor ráérek tehát a karácsonyi szünetben valamikor. -
#276 Miért nem a szünetre tették??? -
#275 A zenéjéből pár rész letölthető innét ni:
http://www.soundtrack.net/features/article/?id=110
nekem nem jönnek be. nem elég meghatóak. az első meg a második részben voltak olyan megrendítő számok, ezekben meg semmi. de azé jó. tőccsetek! -
#274 Január 8??? Vhogy csak kibírom addig! Amúgy leszedtem a játékot (Return of the king)....hááát mitmondjak, elég gagyi lett...a film biztos jó lesz, akár csak az első két rész. -
#273 nyugi, még mindig jobb helyzetben vagyunk, mint a keleti országok. ott volt egy olyan ország, ahol az első rész április valahanyadikán mutatták be. szal én azért szerencsésnek érzem magam... -
#272 Magyarországon sajnos csak Január 8-tól lesz. Illetve biztos lesz 7-én éjfélkor is, de elpbb nem lesz.
Usaban és a világ tőbbi részén meg decemeber 17-től.
Szóval, csak megint mi magyarok szívunk. -
#271 Mikor lesz a mozikban kb.??? -
#270 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!! ISTEEENNNNN!!!! kár hogy csak 3 reszes -
#269 szerintem zsír. -
#268 A végső plakát:
-
#267 olvastam a könyvet, de nem hiszem, hogy 100%-ban ugyanaz a szöveg. nem értem a szavakat. mármint nem lefordítani nem tudom, hanem nem értem emg. vki fordítsa már le, fél perc lenne az egész. -
#266 nézd a magyart :))) -
#265 lol gollam nagyon roxx szinte bárhol :) -
#264 aki könyvben tán nincs is ilyen párbeszéd... de felütöm megnézem. -
#263 csak jöjjön már ki -
#262 -
#261 Ha olvastad a könyvet akkor tudod mit mond=)Tehát hajrá:) -
#260 vki letudná fordítani azt a árbeszédet, amikor samu meg frdó veszekszik, mikor samu rajtakapja gollamot, hogy ő kitervelte a megölésüket. mert egyszerűen nem értem. -
#259 ez hülyeség, hogy 1000 példányban jelenik meg. reklámfogás. -
#258 Nem lesz rossz:))
RAJONGÓKNAK, GYŰJTŐKNEK: GYŰRŰK URA AJÁNDÉKDOBOZ!
A négy lemez tíz órányi kalandozást kínál Tolkien fantasztikus világában, Középföldén valamint Peter Jackson alkotóműhelyében, a kulisszák mögött, de aki még ennél is többre vágyik, annak az exkluzív, korlátozott példányszámban megjelenő ajándékdobozt ajánljuk. A gyűjtőknek készült - összesen 1000 példányban megjelenő - díszdobozt Alan Lee, a híres Tolkien-illusztrátor tervezte, és a négy lemezből álló bővített extra változat mellett tartalmaz egy Gollam szobrot, amely a film vizuális effektusaiért Oscar-díjat nyert művészek segítségével készült.
5. lemez:
Gollam kialakítása - bónusz DVD a Weta Workshop munkájáról és arról, hogyan készült a díszdobozban található Gollam szobrocska. A filmben megszólal többek közt Peter Jackson, Richard Taylor és a stáb több tagja. -
JUHHUUUUUUUUUUU!!!
-
#256 híí bazzz....3,5 órácska....nyammmi -
#255 Most olvastam, hogy a film 210 perces lesz, azaz 3,5 órás.
Szegény barátnőm hogy fogja kibírni? :) -
#254 hmmm... az még messze van :( -
#253 november 17, vagy a körül -
#252 hova? -
#251 Miért lenne harag, teljesenjogos volt a kritikád, és köszönöm, hogy kijavítottál. Ha nem lett volna jogos, akkor már haragosabb lettem volna
Egyébként nem tudja valaki, hogy mikor jön ki a a Két Torony 4 lemezes bővített változata magyarországon? Mert már nagyon várom... -
#250 :)) -
#249 jó, csak szivattalak. ugye nincs harag?? -
#248 a "now" az tényleg know-t akar jelenteni, csak elgépeltem.
A másikban igazad van, közben már Én is hallottam rendesen. Csak nem javítottam ki saját magamat. A lényeg azért benne van, és akkor is jó kis párbeszéd az... :)) -
#247 jesszus! tudsz te egyáltalán angolul??!! now??? az know... -
#246 cscsi: lehet én vagyok a suta, de gandalf és aragorn nem egészen erről beszélnek. vagyios erről, de gandalf nem azt mondja, hjogy move, hanem,, hogy aleive. -
#245 jaja főleg mikor a cúnya pókocka elővillan a sarokból. Pont tegnap néztem meg ujra :) -
#244 Basszus! Akkor én is elkaptam valami csúnya bacit! -
#243 beteg vagy :p
amúgy Dc-n fenn van a Kolompár Szméagol nevezetű kis 5 perces szedjétek le...