6457
-
#370 Szerintem ez zseniális fordítás. Igazán jól cseng, és illik ezekhez a lényekhez. Legalább nem keverjük össze a télapó elfeivel. :D -
#369 plz ne hívd az elfeket tündének mert rosszul vagyok a gondolattól is..... -
#368 Szerintem is. Kivéve Galadriel hangját. A magyar szvsz jobb lett. Az eredeti olyan rekedtes, nem tündéhez illő. -
#367 már mint a magyar szinkron hang -
#366 jaja az elfek hangja nagyon gagyi lett..... -
#365 ja en is elonyben reszesitem az eredeti hang miatt -
#364 Hát remélem feliratos lesz (vagy legalábbis úgy is meg lehet majd nézni valamikor). -
#363 egyebkent feliratso vagy szinkronos lesz ? -
#362 Akkor kamerával mehetsz a Gyűrűk Urára! Kellemest a hasznossal. -
#361 nekem is kell jegy vazzeg. remelem meg van :\ -
#360 jobban mint a kamerának -
#359 Örültél neki mi? -
#358 megvan a jegyem. karira kaptam. pólus jan 9. 20:00 -
#357 hmm le kéne vásárolni de honnan? :) -
#356 Hmmm lent van a gépemen, majd holnap megnézem:) -
#355 aham..és most karácsonyra meg orbitális fantazzi rpgket kértél:) -
#354 Mondom, hogy hülyét kapok a fantasy-től! Még a gépemen se volt szinte soha fantasy játék. Egyszerűen nem jön be. Mint nektek pl. a szerelmes lányregények. Nekem a fantasy nem jön be.
A gyűrűk ura az a bizonyos kivétel, ami erősíti a szabályt :-DDD -
#353 :DDDDDDDDD persze no offense:D -
#351 direkt raktam bele *-ot meg szmájlit a végére, és nem is godnolom komolyan azér:)) -
#350 ÁJJÁJJJÁJJ!!!
Azért ez kicsit durva volt. -
#349 ooh ok ezt nem figyeltem..... HÁT AKKOR A KUR*VA ANYJÁT ANNAK aki szídja a lotrt -
Ramza #348 Pontosan.
Nem tetszik neki, leírta, tudomásul vette mindenki.
De ha naponta 5* bejön provokálni, az már egészen más. -
#347 Addig oké, hogy nem tetszik neki, de az már nem oké, hogy "kaki unalmas"meg "qrva unalmas"...
Szal amilyen az aggyon isten, olyan a fogaggy isten :D -
#346 hagyjátok már nem tetszik enki nem tetszik, mit tudjuk, hogy mi az istenésg és kész, hát hódoljunk neki:D
Blasta tessék elolvasni a könyvet is, de a Babóval kezd ám! megéri:) -
#345 Természetfilm? Ezt meg honnan vetted? Én még ilyen természet filmet nem láttam, amiben tündék és orkok vannak. Különben is mi bajod van a természetfilmekkel?
Chuck Norris: Nézd meg! Az már biztos tetszeni fog. -
#344 Én, aki abszolute utálom a fantasy-t, leginkább a sci-fi köt le, soha nem olvastam Tolkien-t, igenis élvezni tudom a Gyűrűk urát. MInd a 2 rész tetszett eddig.
Ha nagyon kritikus szemmel akarom nézni, akkor se ugranának be az "unalmas" és a "természetfilm" szavak...
Nagyon nem értem a véleményed... -
#342 amúgy fogadjunk nem olvastad -
#341 a titanic első két órája is csak lelkizés. -
#340 Mondom, Chuck Norris filmek is vannak a világon. -
#338 csak psssssszt ! :) -
Ramza #337 http://www.boxofficemojo.com/articles/news/?id=031221lotr.htm
A lúzerek meg nyalogathatják a bal herémet. -
#336 nanemár!!!
én a bővített is szívesen tovább néztem volna még +2 órával -
#335 "Meglehetett volna csinálni sokkal jobban is a filmet."
Pl? -
#334 Fú de borzalmasan jó a film... -
#333 Szerintem pedig tökéletes, és egyáltalán nem volt unalmas. Sőt, még a Helm szurdokot éreztem a leg "tolkienmentesebbnek". -
#332 Szerintem sem valami nagy mű az eddigi 2 rész. Enyhén unalmas a maga 3 órájával, pedig odavagyok a Fantasy-ért. Meglehetett volna csinálni sokkal jobban is a filmet. A csatajeleneteken kívül minden elég gyenge volt megvalósítás ügyileg. -
#331 Akkor nézd meg a "Chuck Norris-összes"-t!
Azt biztos sokkal izgalmasabb. -
#330 A Westendben 10 méterre van a külső "terasz" a mozi bejáratától. Kimész, slukkolsz, beülsz, nézed... Ha csak úgy megy... -
#329 kösz, hogy ezt elmondtad -
#326 jaja január 8.