6457
-
#505 Én olvastam a Szilmarilokat, és nagyon tetszett. Nekem elment regénynek is, bár lehet, hogy ezt csak én látom így, hisz én eléggé fanatikus vagyok.
Azon én is elmerengtem, hogy a többi vala miért nem segített a középföldeieknek. Különben is Orome szerette Középföldét, és igen gyakran volt ott, tehát ezért sem értem. Ha pedig nem hallottak az ott történt dolgokról, Ulmo biztos elmondta volna nekik. Bár lehet, hogy a valák beérték annyival, hogy Melkort elkapták.
Amugy a Hobbitot (alias Babó) Elijah Wood játsza asszem, aki Frodót. De ezt már nem emléxem hol hallottam. -
#504 En is tudom mi a vege :) Meg az elso resz elott par nappal kiolvastam a trilogiat. Aszony most vizuaja meg (fene a dolgat) mert mas varosban van en meg csak holnaputan de en a Minas T csatamaezejen levo haborura vagyok kivancsi meg a Fekete Kapunal... azt hogy oldaottak meg... -
Ramza #503 Hülye! :) -
#502 Annyira tudtam, hogy muszájból megcsinálják a GyU epizód 1-ét is....
Broááááf :-) -
#501 hehe tökjó :D akkor én vagyok az egyetlen, aki nem a story miatt nézi meg a filmet? :D ugyis tudom mi lesz vége ;) -
Ramza #500 A Szilmarilok nem regény. -
Ramza #497 Olvastam.
Komoly, súlyos műalkotás. -
Ramza #496 Mivel Középfölde témában egyetlen regényt írt a GYU trilógián kívül, ezért kizárásos alapon a Hobbitról van szó. -
#494 A király elandalog a lányának kérőjével, mert igazából szerelmesek egymásba régóta... -
Ramza #491 mint egy hobbit? :) -
Cat #490 ugy izgulok mi lesz a vége... nehogy elárulja valaki! remélem győz a gonosz -
#489 -
#488 láttam hogyan nézett ki Gollam a gyűrű birtoklása előtt....
elmondjam? :D -
#487 csak kussoljatok péntekig :PPP -
#486 25,5 óra múlva nézem a filmet. Nem tudom még mennyire leszek sokkhatás alatt, de ha hazaértem olyan 4 óra körül, akkor lehet írok pár sort....de ez nem biztos...szóval, aki nem akar spoiler hegyeket....az inkább csütörtökön ne nagyon olvasgassa a fórumot. -
#485 utánna meg kopogtatok az ajtódon... és -
#484 -
#483 Amugy pedig igen is ide fogok írni, de egy jó nagy piros spoiler felirat is lesz, amit biztosan észre fogsz venni. -
#482 héj! már megint nem írunk semmi érdekeset, csak egy soros szarokat. úgy tűnünk mint akik nem is vágják ezt az egészet. vmi normálisat írjunk már -
#481 Ne aggódj! -
#480 na pssszt ! -
#479 Na most van MUHAHAHAHAHAHA!!! -
#478 mindegy csak addig ne írj ide amig én nem láttam... -
#477 Én holnap után Corvin Korda terem 14:00
Ugyhogy nekem van a legjobban MUHAHAHAHAHA... -
#476 19.15 kor Hollywood Multiplex mozi... -
#475 én is. 8kor pólus 5ös terem. te? -
#474 pénteken nézem MUHAHAHAH :D -
#473 ahjmár ez dvdnél vna persze de én aszittem a filmben vannak vmi rejtett cuccok a kis +részekben:D -
#472 TTT bemutató: A jelentválasztónál bemész a legutolsó scenre (fan club lista) utána visszalépsz a menübe, nyomsz egy lefelét, és akkor meg fog jelenni 2 torony. aztán enter, és jön a bemutató.
Fellowship komédia: Ugyanígy, csak az 1-es cdnél mész a legutolsó scenre, visszalépsz menübe, aztán le, és enter. bár nekem működött ilyen kibe lépegetés nélkül is. csak simán lenyomtam egyet az uccsó scen után. -
#471 fellósip bővítettben milyen rejtett cuccok vannak? -
#470 "Mióta itt voltam totál értelmetlen egymondatos hozzászólások figyelnek."
akkor ez a te hibád:D -
#469 -
#468 Ezaz, mi vágjuk! -
#467 Ne legyél már ennyire okos! Inkább menjél SZŰRNI! -
#466 -
#465 "Szentem Bandew meg én kicsit jobban vágjuk nálad"
ez kb. ugyanúgy tűnik, mintha mi is 2x láttuk volna a bemutatóját. pedig nem -
#464 "Nem nagyon vágjátok ti ezt a filmet, meg úgy általában az egész témát ahogy elnézem"
Szentem Bandew meg én kicsit jobban vágjuk nálad, bár ki tudja. Csak ahogy ezt így beírtad úgy tűnik, hogy láttad 2x a bemutatóját a 3. résznek és akkor már zsír vagy. De mondom, lehet, hogy másképp van. -
#463 Bámilyen boltban, ahol cd-ket árulnak meg lehet venni.
ha letöltés, akkor dc. -
#461 "Ja és nagyjából ugyanarról szól az összes, ilyen mélységben még az ötéves kisöcsémmel is el tudok beszélgetni a filmről."
"Azért nem birsz aludni mert paréj vagy. Melyik moziba mész? Ha megmondod megbeszéljük a seggfeldugós dolgot.:D"
ez tényleg, egy mags színvonalú hozzászólás volt, így már értem, hogy miért cska az ötéves öcséddel tudsz elbeszélgetni. :D -
#457 Nekem már csak kettő. A kedd, és a szerda...majd éjfélkor kezdődik a vetítés....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
alig bírok már aludni.Pedig már láttam a filmet....de akkor is....