6457
-
#597 áhhh az siten bassza meg lemaradtam róla!!!!! :(((((((((((((( -
#593 néztem -
#592 RTL Klub-on így készült a film van. -
#591 olvass visszább... -
#590 ez meggyőzött! látnom kell! -
ShaiHulud #589 It is da best film forever!!! istenkiralymegarulezhyperfasza!! -
#588 A normális helyeken egybe nyomják. -
savafan #587 Akkor úgy mondom, hogy ahol én láttam illetve ahol az ismerőseim, ott egyben ment. -
#586 ezert holnap megyek amcsiba megnezni -
#585 hát igen sajna ez van :\ -
#584 Gondoltam. :((( -
#583 nem még nem látta senki magyarok nem nézhetik. -
#582 Na, megnézte már valaki? -
Ramza #581 Francokat :)
Egyes helyeken egyben, máshol szünettel. -
savafan #580 Nem. Egyben megy. -
#579 az amugy igaz, h szünetet tartanak, mint a színházban, mert hosszú a film? -
#578 szvsz maga a film szuper volt
mondjuk nem foglalkozott mindennel, csomo kerdest nyitva hagyott, lehetett volna tobb idot szanni a szereplokre - csak gondolom nem fert bele az idobe -
#577 Hát, azt tudom, hogy egy film hosszúságában benne van a stáblista is.
Aragornék a könyv szerint nem hárman mennek csak be a Holtak ösvényére, hanem megy velük sok kósza is. Eredetileg csak addig vannak velük a halottak, amíg elfoglalják a kalózok kikötőit, utána feloldja az átkukat Aragorn, és a kószákkal mennek a Pelennor mezején vívott csatába. A filmben nem voltak kószák. Itt a halottakkal győzték le az ellenséget, ami a filmben teljesen jó volt, mert akkora sereget csak természetfeletti erővel lehetett legyőzni. -
savafan #576 Ma reggel megnéztem a filmet és nagyon ott volt. A végén én is elérzékenyültem rendesen. Pedig nem ovodás lennék. Én úgy néztem végig a 3 részt, hogy a könyvet nem olvasva semmit nem tudtam az egész történetről. De most már értem miért a világ legolvasottabb könyve. És a film szerintem aranybetűkkel lesz bevésve a filmtörténelem nagykönyvébe. Az "igazi" Oscart pedig simán megérdemli. Nem csak a harmadik rész hanem bármelyik.
Két kérdésem lenne:
1. A film behírdetve kb. 200 perces hosszúságúban volt. Ezzel szemben éppenhogy 180 perc volt. 9.22-kor kezdődött és 12.20 körül vége is volt. Most mi az igaz?
2. A filmből nem derült ki számomra, hogy Aragornék miként szerezték meg a kalózok hajóit. Egyszercsak abból szálltak ki. Valaki pár mondatban elmondaná, hogy mi módon jutottak a hajókhoz? Harc, csel, mágia vagy csak úgy?
THX előre is! -
#575 Meg van: 05-lord_of_the_rings-the_steward_of_condor-ph.mp3
[boldog] -
#574 Valaki mondja meg
[reménykedik] -
#573 jujjj az mekkora kemény volt már!!!!! -
#572 Vagy még se... -
#571 Olybá tűnik, hogy megtaláltam: Into the west.mp3 -
#570 Jah! -
#569 Korán van még neked látom! -
#568 Na, megnézte már valaki? -
#567 Az Pippin volt, de amugy nem tom. -
#566 Valaki tudja mi az a dal, amit Trufa szólózik el a csata előtt? Nekem nagyon bejött! -
#565 ÍÍÍÍÍÍÍ..baszuss, a 6000 Rohani lovas, ahogy lezúdul az orkok közzé...mint isten haragja...ááááááááá....duuuuurrrva!!! Alatta meg a zene...hmm.. -
#564 Na tegnap megnéztem másodjára is.
Amugy Static, nem csak ott hibáztad el, hogy a palantirt mithrillnek nevezted, de ott is, hogy Samu Szillszakálltól kapja a földet és a mallorn magot (varázscsemetéket???). Azt Galadrieltől kapja. Samu csak pár perc erejéig találkozik Szillszakállal a könyvben, a filmben meg egyáltalán nem. De hát ha megfigyelted volna, minden kimaradt "A Megye megtisztítása" fejezettel kapcsolatban.
Bocs, hogy így felhoztam ezt a pár hibádat, de ha jól emlékszem nemrég te fikáztál le minket, hogy nem értünk a Gyűrűk Urához.
Másodjára is nagyon zsír volt. Anyám ott bőgött mellettem. Tök jó, hogy anyámnak szinte ugyanúgy tetszett a Gyűrűk Ura, mint nekem. Emlékszem amikor megnéztem vele az első részt, teljesen el volt ájulva. -
#563 hehe :) -
#562 Az nem egy jó film.......
Hanem a LEGJOBB!!!!!! -
#561 muhahahahaha :D -
#560 Basszus otthon legalább ki tudtál menni pisálni. Moziban meg az utolsó néhány perc k*rv@ hosszúnak tűnt a kóla miatt! -
#559 aki fikázza!! hu bazzeg aki figázza úgy megölöm bazzeg hogy meghal!!!!!!!!!! :) -
#558 ÁHÁHÁHÁHÁÁHÁHHÁ !!!!!!!!!! ISTEN FILM!!!!!!!! LEGJOBBBB!!!!!!!! NAGYOBESZTKIRÁLYLEGJOBBFASZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))) VÁHHÁÁÁÁ LEGJOBB MONDOM LEGJOBBBBBBBBBBBB -
#557 hát ja :DDD -
#556 szar vége
-
#555 MUIHAHAHAHAHAHAHHA megnéztem gecc .))) isten király fasza film... aki fikázza, az egy ork :D