6457
  • ÁjjLe BoBBi
    áhhh az siten bassza meg lemaradtam róla!!!!! :((((((((((((((
  • PResident Evil
    néztem
  • Punker
    RTL Klub-on így készült a film van.
  • PResident Evil
    olvass visszább...
  • lee86
    ez meggyőzött! látnom kell!
  • ShaiHulud
    It is da best film forever!!! istenkiralymegarulezhyperfasza!!
  • Rincewind
    A normális helyeken egybe nyomják.
  • savafan
    Akkor úgy mondom, hogy ahol én láttam illetve ahol az ismerőseim, ott egyben ment.
  • ÁjjLe BoBBi
    ezert holnap megyek amcsiba megnezni
  • ÁjjLe BoBBi
    hát igen sajna ez van :\
  • Jano
    Gondoltam. :(((
  • ÁjjLe BoBBi
    nem még nem látta senki magyarok nem nézhetik.
  • Jano
    Na, megnézte már valaki?
  • Ramza
    Francokat :)
    Egyes helyeken egyben, máshol szünettel.
  • savafan
    Nem. Egyben megy.
  • lee86
    az amugy igaz, h szünetet tartanak, mint a színházban, mert hosszú a film?
  • Mike at home
    szvsz maga a film szuper volt
    mondjuk nem foglalkozott mindennel, csomo kerdest nyitva hagyott, lehetett volna tobb idot szanni a szereplokre - csak gondolom nem fert bele az idobe
  • Bandew
    Hát, azt tudom, hogy egy film hosszúságában benne van a stáblista is.

Aragornék a könyv szerint nem hárman mennek csak be a Holtak ösvényére, hanem megy velük sok kósza is. Eredetileg csak addig vannak velük a halottak, amíg elfoglalják a kalózok kikötőit, utána feloldja az átkukat Aragorn, és a kószákkal mennek a Pelennor mezején vívott csatába. A filmben nem voltak kószák. Itt a halottakkal győzték le az ellenséget, ami a filmben teljesen jó volt, mert akkora sereget csak természetfeletti erővel lehetett legyőzni.
  • savafan
    Ma reggel megnéztem a filmet és nagyon ott volt. A végén én is elérzékenyültem rendesen. Pedig nem ovodás lennék. Én úgy néztem végig a 3 részt, hogy a könyvet nem olvasva semmit nem tudtam az egész történetről. De most már értem miért a világ legolvasottabb könyve. És a film szerintem aranybetűkkel lesz bevésve a filmtörténelem nagykönyvébe. Az "igazi" Oscart pedig simán megérdemli. Nem csak a harmadik rész hanem bármelyik.
    Két kérdésem lenne:
    1. A film behírdetve kb. 200 perces hosszúságúban volt. Ezzel szemben éppenhogy 180 perc volt. 9.22-kor kezdődött és 12.20 körül vége is volt. Most mi az igaz?
    2. A filmből nem derült ki számomra, hogy Aragornék miként szerezték meg a kalózok hajóit. Egyszercsak abból szálltak ki. Valaki pár mondatban elmondaná, hogy mi módon jutottak a hajókhoz? Harc, csel, mágia vagy csak úgy?
    THX előre is!
  • Kandurex
    Meg van: 05-lord_of_the_rings-the_steward_of_condor-ph.mp3

[boldog]
  • Kandurex
    Valaki mondja meg

[reménykedik]
  • ÁjjLe BoBBi
    jujjj az mekkora kemény volt már!!!!!
  • Kandurex
    Vagy még se...
  • Kandurex
    Olybá tűnik, hogy megtaláltam: Into the west.mp3
  • HuAn82
    Jah!
  • HuAn82
    Korán van még neked látom!
  • Loál János #568
    Na, megnézte már valaki?
  • Bandew
    Az Pippin volt, de amugy nem tom.
  • Kandurex
    Valaki tudja mi az a dal, amit Trufa szólózik el a csata előtt? Nekem nagyon bejött!
  • Kandurex
    ÍÍÍÍÍÍÍ..baszuss, a 6000 Rohani lovas, ahogy lezúdul az orkok közzé...mint isten haragja...ááááááááá....duuuuurrrva!!! Alatta meg a zene...hmm..
  • Bandew
    Na tegnap megnéztem másodjára is.

Amugy Static, nem csak ott hibáztad el, hogy a palantirt mithrillnek nevezted, de ott is, hogy Samu Szillszakálltól kapja a földet és a mallorn magot (varázscsemetéket???). Azt Galadrieltől kapja. Samu csak pár perc erejéig találkozik Szillszakállal a könyvben, a filmben meg egyáltalán nem. De hát ha megfigyelted volna, minden kimaradt "A Megye megtisztítása" fejezettel kapcsolatban.
    Bocs, hogy így felhoztam ezt a pár hibádat, de ha jól emlékszem nemrég te fikáztál le minket, hogy nem értünk a Gyűrűk Urához.

Másodjára is nagyon zsír volt. Anyám ott bőgött mellettem. Tök jó, hogy anyámnak szinte ugyanúgy tetszett a Gyűrűk Ura, mint nekem. Emlékszem amikor megnéztem vele az első részt, teljesen el volt ájulva.
  • csabawarchief
    hehe :)
  • Arthas
    Az nem egy jó film.......

Hanem a LEGJOBB!!!!!!
  • PResident Evil
    muhahahahaha :D
  • HuAn82
    Basszus otthon legalább ki tudtál menni pisálni. Moziban meg az utolsó néhány perc k*rv@ hosszúnak tűnt a kóla miatt!
  • ÁjjLe BoBBi
    aki fikázza!! hu bazzeg aki figázza úgy megölöm bazzeg hogy meghal!!!!!!!!!! :)
  • ÁjjLe BoBBi
    ÁHÁHÁHÁHÁÁHÁHHÁ !!!!!!!!!! ISTEN FILM!!!!!!!! LEGJOBBBB!!!!!!!! NAGYOBESZTKIRÁLYLEGJOBBFASZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))) VÁHHÁÁÁÁ LEGJOBB MONDOM LEGJOBBBBBBBBBBBB
  • PResident Evil
    hát ja :DDD
  • Kandurex
    szar vége
  • PResident Evil
    MUIHAHAHAHAHAHAHHA megnéztem gecc .))) isten király fasza film... aki fikázza, az egy ork :D