6457
-
Gandibá #698 De azért a Sauron harci öltözet se kutya :) -
#697 de igen csak rohadt drágák -
#695 Nagyító alatt A király visszatér trükkjei
Egyik kedvenc jelenetem.
-
#693 Gyűrűket nem lehet venni? -
#692 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!
Nekem a Glamdring kel!!! -
Gandibá #691 Kiváncsi leszek, hogy majd a trilógia bővített változata mennyi lesz :) -
#690 valamiből élni kell :))
most már csak:
A Király Visszatér DVD
A Király Visszatér bővített DVD
A Gyűrűk Ura: A Triológia DVD
A Gyűrűk Ura: A Triológia bővített DVD
verzióit tudják eladni :)))) -
Gandibá #689 Ezt nézzétek meg!
Vennék egy Andúrilt, vagy Gandalf botot ha lenne rá pénzem! -
Gandibá #688 Nem, nincs dvd-m. Amúgy meg már megvettem volna! :) -
#687 írott DVD érdekel?? :)))) -
#686 Akkor bocsi -
Gandibá #685 Nagyon szépen köszönöm a linket! 1000 hála!
Amúgy meg úgy értettem, hogy nekem mind1 ha fizetős, mert amúgy is csak onnan szoktam tölteni, mert ami ingyenes, az általában lassú is :) -
#684 akkor dc++ -
Gandibá #683 Engem nem érdekel ha fizetős, megszoktam már hogy ingyen és gyorsan nem sok mindent lehet beszerezni. -
#682 hdc.atw.hu
(de ez fizetős sajna) -
Gandibá #681 Linket tudsz adni? -
#680 pl. a HDC-n fennt van. -
Gandibá #679 Nem tud valaki egy oldalt ahonnan az első részt bővített verzióját le lehetne szedni? -
#678 hát nemtom, majd ha láttam a bővített verziót igazán akkor tudom eldönteni, nekem eddig a 3/(5) filmből a két Torony bővített tetszett a legjobban, A Király Visszatér egyelőre a 2. helyre szorul ... -
#677 Osztani tudom a véleményed, én is tegnap néztem meg Szegeden, a szinemaszitiben. Állat volt. -
#674 Tegnap este én is sort kerítettem rá a Corvinban.
Iszonyú jó film volt. Szinte tökéletes. Ha lennének hibái, amiket nem vettem észre, akkor is 10/10-es lenne, mert 10ből inkább 12 pont és van miből levonni :)
Méltó befejezése volt a trilógiának. -
Gandibá #673 Hm, én ilyenre nem is emléxem, pedig 3x láttam moziban. Amikor Theoden meghalt, akkor Eowyn sírt fölötte, a többieket nem mutatták. -
#672 Hát nem hinném, hogy Eowynnak bajusza lenne... -
Gandibá #671 Nem Eowyn sír Thedoen felett?
Thx! :) -
#670 Meg amikor Éomer sír Théoden király holtteste felett.
Amúgy zsír az új logod. :-D -
Gandibá #669 Én is vagy 3 jelenetet láttam ami nem volt benne a filmben, de a trailer-ben igen. 1: Gandalf és Pippin Keselyüstökön lovagol Minas Tirith-ben, és leszáll eléjük egy Nazgul. 2: Trufa felesküszik Theoden-nek. 3: Pelennor csatamezején, amikor Trufa leesik a lóról, akkor a trailerben azt mutatták, hogy a földön térdel Eowyn, és a karjában szorongatja a hobbitot. Egyenlőre még csak ennyi szúrt szemet. Jah.. és Szarumán hiánya, de ezek mind benne lesznek a bővített verzióban. -
#667 Jó az, nem tom mi bajotok van vele. -
Gandibá #666 Nekem meg az előbbi! ;) -
#665 meghato vagy altato?nekem inkabb az utobbi! -
Gandibá #664 Szerintem nem lett vészes a vége, inkább megható -
#663 Na tulestem rajta en is, de a vege olyannyira nem tetszett a sok csopogos jelenettol, hogy keseru szajizzel tavoztam a mozibol.Nagyon nem kellett volna ennyire elnyujtani!Nalam a 3. helyen all az trilogiaban. -
#662 Nem nagyon izgat mit gondolsz. Nekem totál bejött amúgy a film,de a végén az a sok elérzékenyülés nagyon nyálas volt,még ha a könyvben is így volt.
Ezt a "ismeretlent koronáznak" meg poénnak szántam,mivel egy filmet/könyvet természetesen össze sem lehet a valósággal hasonlítani.
A könyvet anno elkezdtem olvsani,de nem bírtam,mert behaltam az unalomtól a több száz oldalas leírásokon. Mielött lebunkóztok,ez nem az én stílusom,én a pörgősebb könyveket szeretem,ennyi. -
Gandibá #661 Hát én is majdnem zokogtam pár részen.. a rohirok rohama az orkok ellen, a fekete kapui csata, Aragorn megkoronázása, és elhajózás nyugatra. Szerintem nagyon jó lett a film, eddig is a fényhatások és a táj fogott meg, de most különösen. Mordor koromfekete földje is olyan szép volt hogy sírni tudnék :). A fények pedig magukért beszélnek, Minas Tirith-i csatánál a város felöl a fény, szemből pedig a sötétség, és háttérben a tűz hegyének pöfékelése. Eszméletlen! De még az is nagyon tetszet, amikor Samu a Banyapókkal harcol. Elendil fénye abban a sötétben nagyon jól nézett ki. Egy szó mint száz, baromi jó filmet láthatunk! -
Braveheart #660 Hoppá ez mégis csak 3 cd-s verzió asszem, és ugyanolyan szar a minősége! -
Braveheart #659 Neked ez van meg? - LoTR3, RoTK, cd1-2-3-4,vcd,mpg -
Braveheart #658 Tegnap megnéztem én is a filmet, és király volt! Ekkora catajelenetet még sehol sem láttam! Attól félte, hogy csalódni fogok, és igazam is lett, de ilyen kellemeset már rég nem csalódtam!!! :) -
Braveheart #657 4 Cd-s verzió? Honnan van meg? DC++? Én a 2 cd-st szedem, de nagyon rossz minőségű... -
Ramza #656 Szerintem dvd playerek tudják, bár nem tudom pontosan milyen formában is van a felirat. -
#654 Nem, Manwe a szél URA. Ulmo a víz URA. Szauron a Gyűrűk Ura
Na jó ez, már csak kukacoskodás. :-D -
Ramza #648 Oké, igazad lehet, engem ez kavart be:
"Nyugat Urainak követei voltak ők; a valák közül jöttek"