6457
  • gulyasandras
    #6457
    Elképesztő! :))))))))))))))))))
  • Narxis
    #6456
    A film címei alapján vannak. Első a The Fellowship of the Ring aztán Two Towers és Return of the King. TPS nézetben a gyűrűk ura hőseivel kaszabolhatod az orkokat.
  • Erni19
    #6455
    Udv!

    Arra lennék még kiváncsi hogy az elso gyuruk ura játéknak mi volt a teljes neve? Azt a gépem gond nélkul elvitte jó pár évvel ezelott, és újra fel szeretném instalálni, a midlefield 2-esel van egy kis gondom de kinek nincs ahogy olvasom a fórumokat. Abban a játékban a pályák ha jol emlékszem úgy néztek ki hogy egy fát rajzolnak ki a pályák. Remélem elég ez az info és koszonom elore is a válaszotokat
  • Gladiator
    #6454
    Nem tudjátok van-e már magyar Gyűrűk Ura HD-ban? Magyar felirat van a külföldieken is, de nekem magyar hangú kéne.

    A bővített HD mikor jön ki?

    Kösssz...
  • Gladiator
    #6453
    ?
  • Junior0902
    #6452
    Szerintm Aragorn a legjobb király lesz.

    Gandalf a rohani Theoden király segítségével igyekszik harcra bíztatni Gondor urait. Szauron ostrom alá veszi Minas Tirithet, hogy végképp eltörölje a föld színéről az emberi fajt. Sosem hiányzott még ennyire a Király erős keze. Aragorn végre válaszol a hívásra, a kard összeforr, kirepül hüvelyéből, és harcba száll a hatalmas túlerő ellen. Középfölde sorsa azonban egészen máshol fog eldőlni. A Gyűrűhordozó és hű barátja (vagyis Frodó és Samu) a Végzet hegyének borzasztó útjait járja. De minél közelebb kerül céljához, annál jobban húzza a Gyűrű szörnyű súlya. A világ fölé boruló árnyék egyre nagyobb és egyre hidegebb...

  • philcollins
    #6451
    A Gyűrűk Ura film moziváltozatainak Blu-Ray kiadása várható novemberben:

    LOTR Blu-Ray kiadás
  • Seten
    #6450
    Az attól függ, kinek van rá szüksége? Mert a plusz jelenetek benne vannak. :)
  • Narxis
    #6449
    Torrenten is fent van az extra lemez, én legalábbis láttam.
  • Daza500
    #6448
    Na ja.

    De b*szhatja, mert abba nincs benne egy darab extra tartalom se.
  • Seten
    #6447
    Én úgy tudgyom, hogy torrentről. :)
  • zolimurer
    #6446
    ja és magyarul...
  • zolimurer
    #6445
    Hello.......... nem tudgya valaki , hogy honnan lehet letölteni a két tornyot (mint filmet ingyen)?????
  • Narxis
    #6444
    Jaja, zsír lesz!
  • Gladiator
    #6443
    Ezt láttátok már?

    Hunt for Gollam
  • b-type
    #6442
    Amit a kornyezetrol irsz az teljesen igaz.
    Nincs mitol tartani...van egy pok ami veszelyes tud lenni, de en nem talalkoztam vele, pedig aztan nagy kedvencem a free camping :)
    Az igaz hogy a rovarok meglehetosen nagyok...de ennyi korulbelul az osszes, korul kell nezni mielott bemegy az ember a satorba :)..en mar vittem be tenyernyi hoscincer -szeruseget...majd fraszt is kaptam :DD

    De, a maganyossag jo dolog, viszont hamar elkezdi hianyolni az ember a baratokat..nem szabad elzarkozni. Egyebkent sem konnyu, itt rettenetesen baratsagosak az emberek, nagyon jo arcok. Meg a nemetek is akikkel szemben nekem eros fentartasaim voltak...de itt tobb nemettel is talalkoztam (mint majd mindenhol a vilagban), es csak jot tudok mondani mindenkirol.
    A legjobb januar vegen kijonni, es megkerni az engedelyt szezonalis munkakra (nekunk nem jara a holiday visa sajnos), aztan irany le Napier es almat szedni :)...a vizumot meg lehet hosszabbitani meg harom honappal. Az osszes jo arc ezt csinalja..szinte az osszes, talalkoztam nemet arcokkal, izraeliekkel..mind mentek le, jo buli es jo penz.
    Tudom hogy nem feltetlen a penzkereses miatt jon ide az ember, de azert jo megteremteni a lehetoseget. En jovore visszajovok, es ezt fogom csinalni.
    A tobb milliot felejtsd el, London-i indulassal kell jegyet venni..oda ki lehet menni olcson is, es vissza detto. En sajnos kifele nem voltam eleg okos, de visszafele 150ezer a jegyem, meg kb. 10ezer London-Bp.
    Rakatsz visakartyara penzt, kersz rola banki igazolast, es mar mehetsz is...a valos penzed meg amennyi van..lehet itt olcson is elni, woolworth, countdown, foodtown jobaratok :)...az izraeliek peldaul rizst ettek uresen mikor talalkoztunk :)..rem jo arcok voltak. Az almaszedes meg rendbetesz anyagilag, es mehetsz neki a szigetnek amerre latsz. :)
    LEgkozelebb en is okosabb leszek sok dologban (most voltam elso alkalommal), en is nagyon sporolosan voltam, foleg miutan megbuntettek a rendorok :))...mindenrol irok privatban is ha kell, nem akarok nagyon offolni, a lenyeg NZ gyonyoru, az emberek pedig nagyon kedvesek, en legkozelebb a deli szigetet fogom majd megcelozni...es kocsit veszek nem bringat (ott kemeny hegyek is vannak) ennek legfobb oka, az eso, nem hiaba zold NZ.., ja es a kocsik is valami hihetetlen olcsok.
    ennyi most, mert kavezobol netezek, negy nap mulva indulok innen :(
  • Gladiator
    #6441
    fasza, akkor mar csak olyan 3-4 millio forint kell:D
  • Narxis
    #6440
    Egy az egyben így gondolom én is. :D
  • Bandew
    #6439
    Ja sry az első fele b type free-nek ment.
  • Bandew
    #6438
    Neeeeee!!!!
    Mekkora mázlista vagy, nagy álmom kijutni Új-Zélandra, körbejárni az egészet, de látom nem csak én vagyok így ezzel.
    A fotósorozatod nagyon szép, de nem bírtam végignézni, mert belefájdult a szívem, hogy itt ülök egy tetves albérletben.
    Új-Zéland jelneleg az az ország, amibe a legkevesebbet avatkozott bele az ember és gyönyörű!

    Gladiator sztem nyugodtan nekivághatsz egyedül is mert:
    1. Teljesen veszélytelen ökoszisztémája van és a pszichopatáktól sem kell úgy tartani, mint idehaza. (no azért vannak ott jó nagy pókok, amiktől én tuti berottyantanék, de veszélytelenek)
    2. Sztem kevés olyan jó jellemfejlesztő dolog van, mint magányosan járni ilyen szép vidéket. Azt hiszem itt tökéletesen megtisztulhatsz, minden társadalmi mocsoktól, ami majdnem minden embert kínoz. Egy ilyen után akkora zen lennél, hogy beszarás!
    3. Ha egy csajnak elejted, hogy "Egyedül bejártam Új-Zélandot!" tuti, hogy megdughatod!
  • Gladiator
    #6437
    atbringazod uj-zelandot?:D komoly. en azt tervezem, hogy valamikor atgyalogolom. egy olyan 2 honapos tura lenne, viszont mar regebben megfogadtam egy elcseszett szingapuri meg indonez "kirandulas" soran, hogy soha tobbet nem megyek tarsasaggal, ugyhogy egyedul mennek. viszont felnek ejszaka a vadonban, igy nem tom meg pontosan:D
  • b-type
    #6436
    off:

    ...nagyon azon vagyok, de már nincs sok időm :(....átbringáztam majd három hónapot, minden nap fel a sátor-le a sátor..hiányzik már minden :) (kaja!!!) :DDD
    Otthon ti most kezdítek a napot, nekem meg már rég aludni kellene, de egy német sráccal még gépezünk, mert sikerült törnünk a kemping jelszavát :))
    itt van pár kép, és bocsesz az átlinkért, de túl sok ahoz hogy szabályosan ide linkeljem az sg-re:
    az első sorozat
    van még, de azok mg nincsenek feltöltve....
    sok mosolyt minden rajongónak!

    /off
  • Narxis
    #6435
    Te mázlista!!! Engem se csak a forgatási helyszínek érdekelnének, az egész táj gyönyörű arra, nézz meg mindent és ha tudsz csinálj képeket.
  • b-type
    #6434
    hát srácok én jelenleg New Zealand-n vagyok (már csak két hétig), megnéztem hobbitfalvát...elég nagy csalódás, 50valamennyi nzdollárért visznek oda...jár érte hagyományos birkanyírás nézése is :D
    gaz meg minden,...nem túl jól menedzselik ezt a részt, Wellington-ban nem voltam, de egyébként igyekeztem mindent megnézni ami az északi szigeten van, pláne ha volt forgatási helyszín.
    Összességében azt mondom, ha valaki csak ezért jönne ide elég nagyot csalódna,..mindezeken túl csodálatosan szép hely NZ.

    Ami amíg meg nem pusznyulok nem hagy nyugodni, az az, hogy miért nem 'folytatta' PJ a gyűrűk ura világát...természetesen adja magát a Hobbit, de a szilmarilok történetei is több filmet megtöltenének...
  • Bandew
    #6433
    Rendesen félreértettél, én teljes mértékben pozitívan nyilatkoztam Jacksonról.
  • Trance Gemini
    #6432
    Ó!
    Bocs, hogy élek.....
    Egyébként, azért , mert Hollywood-ban mindenki egyforma, attól Jackson ugyanolyan ember,"ő gyűrött volt, zsíros hajú és halál nyugodt".
    Egyébként egy nehéz könyvből hozott ki valami egészen jót,mert próbálkoztak G.Y U. mesével is, de az horrorisztikus lett
  • Narxis
    #6431
    Azért ez azon ritka esetek egyike volt amikor az úgynevezett "szakértők" véleménye egybeesett a közönségével. Persze az Oscar már egy ideje nem jelent semmit, de ez ne zavarjon meg senkit.
  • Bandew
    #6430
    Sztem TE nem vagy tisztában azzal mi is az az Oscar-díj.
    Én nagy Gyűrűk Ura fan vagyok és nagyon szeretem a filmeket, de egy olyan filmes gála sincs, amin ezt a filmet 11 (baromi sok!!!) díjjal kéne jutalmazni. Az Oscar az egy röhejes pénzkidobás, egy sznob giccsparádé. Láttad Jacksont, amikor átvette a díjakat? A sok "gyönyörű és tökéletes" sztár között, ő gyűrött volt, zsíros hajú és halál nyugodt. Ebből is látszik mennyire nem vette komolyan. Biztos kibajó érzés lehet 11 oscart hazavinni, nem azt mondom, de ez csak Hollywoodnak igazi nagy durranás. Ott meg azért nem mindenki "okos", sztem ezt mindenki vágja.
  • Trance Gemini
    #6429
    Úgy látom a vitát nekem kell eldöntenem, mert mind a kettő filmet szeretem...
    Tolkien már rég kitalálta a könyvet, amikor Lucas még sehol sem volt.
    A G.Y U. sokkal jobb, mint az S.W., egyrészt MERT VAN MONDANI VALÓJA.
    Ja és sok-sok csillogó szobrocskával jutalmazták.
    Oscar-díj, ha esetleg tudod mi az, és azt nem a rendezők két szép szemére adják...
  • Gladiator
    #6428
    "Nem csak nem értem mit lehet ezen szeretni?"

    Te felettébb intelligens egy gyerek lehetsz...
  • Willi Betz
    #6427
    Jól eltaláltad erre akartam kilyukadni:D
    Egyébként semmi bajom a Gyűrűk urával.
  • REALista
    #6426
    Jól van láttad a Shop Stop 2-őt.ügyes vagy.
  • Narxis
    #6425
  • Bandew
    #6424
    Rendben, elfogadjuk!
    Amennyiben nincs építőjellegű véleményed, amely egy teljesen normális kultúr-vitát eredményez, kérlek ne irogálj be ide!
  • Willi Betz
    #6423
    Nem csak nem értem mit lehet ezen szeretni?
  • Gladiator
    #6422
    Most te azt várod, hogy mindenki hahotázó smileikat nyomjon be?
  • Willi Betz
    #6421
    Csak egy visszatérés létezik az pedig a Jedi-é!!!
  • Gladiator
    #6420
    :)
  • kiro5
    #6419
    mi a telepétisi kod?
  • InfectedMann
    #6418
    Akkor ajánlom ezt a topicot->
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1172946471