Felmentették a tizenéves DVD hackert
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Duna plazaban be kellett dugjam a fulem, olyan hangos volt a 007😛P
Amugy palace mozi lanc nekem nagyon bejon! Jo a hang, jo a kep, sok a hely, latni mindent.
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Aha!
Én attól azért nem fosnék annyira!
Mintha azt nem lehetne feltörni....
A chipelt XBOX-ot mennyi idõ alatt is törték fel????
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
De ettõl függetlenül nagyon örülök az itéletnek.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Néha összeszavakat a keverem
A sok kis hülye sulinetes böfögése, röhögése stb. meg úgy elveszi az ember kedvét, hogy na. Kb.5 éve nem voltam moziban. Viszont tékába gyakran járok dolby stereo minden film, királyul szól a házimozin,és nem kell köcsög taknyokat hallgatni,valamint ha valami nagyon tetszik film, megnézem divx-ben.
Mellesleg bármikor kimehetek sörért.
Igenyes mozik is vannak, ahol nem suketulsz meg es tenyleg sokkal jobb elmeny, mint egy monitoron bamulni az illegalis movie-t. Atestel a lo tulso oldalara, es sajnos nem csak te. Azert neha meg kene fizetni a film keszitoit, plane ha tenyleg jo a film. Detto ez van a gameknel.
Amugy olvastam az egyik gazdasagi hetilapban, hogy a Mi Kis Johnnynk havi 5000$-okat keres, mint elismert programozo...
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
És neki nincs költsége? CDíró. üres lemez, idõ, és az anyag, amit beszerzett? Ne viccelj!
Amúgy kicsit sántít, persze. Igazad van, semmi kétség.
Csak a felfogással van baj, de nagy.
A világ dvdmásolása ettõl a programtól indult ki.
Ha ez nincs, lehet más feltöri, csak késõbb.
A programokat meg MINDIG másolták, Mo-on és néhány hasonló fejlõdõ országban büntetik csak a magáncélú felhasználást, máshol engedik, mert egyfajta reklám. Mer ha megtetszik, ott megveszik. ITT ne, mert nincs rá pénz.
Amúgy azt sérelmezem, hogy itt a vásárlókat is fenékbe rúgták, a cdíró srác rizikót vállalt, és bebukott. Sajnálom, de ez van....
Mindenesetre ha jól rémlik az apja szerverén találták meg a programot (lehet, hogy rosszul hallottam).
Ha már egyszer feltörök valamit (ami ekkora baj forrása lehet), hát tuti, hogy nem saját (vagy családi) szerveren kezdeném el terjeszteni...
Köszönjük szépen!
Ott gyõzõtt a demokrácia, meg talán értenek is a témához néhányan, nem úgy mint itthon.
Vaffanculo!
Amúgy a kis Jon nagyon veri magát a fotókon...
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket