32
-
#32 Ehh, te biztos videki vagy.
Duna plazaban be kellett dugjam a fulem, olyan hangos volt a 007:PP
Amugy palace mozi lanc nekem nagyon bejon! Jo a hang, jo a kep, sok a hely, latni mindent. -
#31 Már bocs az offtopikért... -
#30 Palladium chip?????
Aha!
Én attól azért nem fosnék annyira!
Mintha azt nem lehetne feltörni....
A chipelt XBOX-ot mennyi idő alatt is törték fel???? -
#29 ez sajnos ÍGY igaz... -
RpPRO #28 Nem ertem, miert kritizaljatok a sracot.. talan egyesek irigyek ra, mert valamihez qrvara ert? Arra nem gondoltatok, hogy zsiros allasokat kinalnak majd neki es akkor elobb utobb telleg nem fogjak feltorni a masolasvedelmet :) -
#23 heheheh már építik a ligetplázába ezer éve a múltiplekszet :o)))))) tudod elvileg minden hónap végére elkészül :o))) Keszthely meghalt, kihal, szánalmas lett.... -
spR #22 Még jó, hogy Norvégia nem tagja az EU-nak :))))
De ettől függetlenül nagyon örülök az itéletnek. -
#20 Nem is igaz mert en inrtam a kodot es ircen elkudtem ennek a hulyenek oszt nezd meg mi lett belole! -
#19 Egy kóterban lakom, a filmeket álltalában divxben nézzük, de ha tetszik, elmegyünk a moziba is megnézni. Hol fizetnek rá a filmstúdiók így? -
#16 Birom az ilyen kis görc hekkereket: 15" szar alap monitor, iszonyat gagyesz hangfalak, stb. :D -
#15 Mondjuk itt nálunk a porfészek Keszthelyen van egy putri mozi, ami messze-messze van a Multiplex és egyéb csodáktól.
A sok kis hülye sulinetes böfögése, röhögése stb. meg úgy elveszi az ember kedvét, hogy na. Kb.5 éve nem voltam moziban. Viszont tékába gyakran járok dolby stereo minden film, királyul szól a házimozin,és nem kell köcsög taknyokat hallgatni,valamint ha valami nagyon tetszik film, megnézem divx-ben.
Mellesleg bármikor kimehetek sörért. -
#14 LoL!
Igenyes mozik is vannak, ahol nem suketulsz meg es tenyleg sokkal jobb elmeny, mint egy monitoron bamulni az illegalis movie-t. Atestel a lo tulso oldalara, es sajnos nem csak te. Azert neha meg kene fizetni a film keszitoit, plane ha tenyleg jo a film. Detto ez van a gameknel.
Amugy olvastam az egyik gazdasagi hetilapban, hogy a Mi Kis Johnnynk havi 5000$-okat keres, mint elismert programozo... -
#13 Adja ingyen.... aha
És neki nincs költsége? CDíró. üres lemez, idő, és az anyag, amit beszerzett? Ne viccelj!
Amúgy kicsit sántít, persze. Igazad van, semmi kétség.
Csak a felfogással van baj, de nagy.
A világ dvdmásolása ettől a programtól indult ki.
Ha ez nincs, lehet más feltöri, csak később.
A programokat meg MINDIG másolták, Mo-on és néhány hasonló fejlődő országban büntetik csak a magáncélú felhasználást, máshol engedik, mert egyfajta reklám. Mer ha megtetszik, ott megveszik. ITT ne, mert nincs rá pénz.
Amúgy azt sérelmezem, hogy itt a vásárlókat is fenékbe rúgták, a cdíró srác rizikót vállalt, és bebukott. Sajnálom, de ez van....
-
Supergamer_real #11 Ez nem tudom hogy jön ide.Szerintem ugyanaz az önelégültség tekint le az arcáról mint gAIDSnek annak idején.
Mindenesetre ha jól rémlik az apja szerverén találták meg a programot (lehet, hogy rosszul hallottam).
Ha már egyszer feltörök valamit (ami ekkora baj forrása lehet), hát tuti, hogy nem saját (vagy családi) szerveren kezdeném el terjeszteni... -
#9 nagyon ügyes fiú vagy, hogy bemásoltad még1x.
Köszönjük szépen! -
Supergamer_real #7 Nézzétek csak meg jobban ezt az öntelt fejet a képen... szerintem Bill Gates is kb így nézhetett ki ennyi idősen. -
#4 Mo-on meg egyetemista srác 1,5 év felfüggesztetett kap néhány CD másolásért, száz társa ( a vásárlók) meg próbára bocsátást, és megrovást, meg a 2,5 millió Ft bírósági költség megfizetését.
Ott győzőtt a demokrácia, meg talán értenek is a témához néhányan, nem úgy mint itthon.
Vaffanculo! -
#1 Hajrá EU! Szinte biztos vagyok benne, hogy USA bíróság előtt "az ifjú terrorista" kapott volna ötmillió dolláros bírságot, amit éerdekesen fizetett volna ki miután tíz év múlva szabadon engedik.
Amúgy a kis Jon nagyon veri magát a fotókon...