28
Rendszer telepítás + CODEC-ek
-
modor #28 Sziasztok!
Remélem jó hejen kérdezem: Windows Mobile 5.0 frissítés kellene nekem acer n300-ra. Tudna valaki ajánlani valamit?
Előre is köszi! -
Orionk #27 Hello!
Most telepítek fel először vistát, és ráadásul 64 bites verziót.
Ez az os alá tudtok valamilyen jól műküdő codec-et?
Xp-sp2 alatt k lite codec pack-ot használtam.
De azt hallottam, hogy vista alatt jobb az ffdshoe-t használni, ez igaz lehet?
Még egy kérdés: 64 bites ffdshow-t hol lehet letölteni? google-al nem találok...
köszi -
#23 Leveszed a CD-t a pócról, oszt egy puha ronggyal szép óvatosan ... -
#20 Az Instmsia 2.0 = 1,6M ugyhogy max. 2 floppy -
#19 azért ez már messze van egy könnyen telepíthető codec megnevezésétől még 25MB esetén is...
-
#18 Az olyan gépekre, ahol nincs net, azokra úgy tudod felrakni a windows installer legfrissebbet, hogy egy netes gépen letöltöd a download.microsoft.com-ról és egy floppyn átviszed a nettelen gépre. -
#17 ez csodálatos te okostojás, de akkor mit csináljak vele olyan gépen amin nincs net?
vagy W2000-es?
és mi a különbség a 15 MBos playerxp és a 25 MBos proxp között?
-
#16 :) -
#14 viszont sose tudom meg hogy igazából milyen
valami instmsi.exe-t vagy mit akar letölteni a netről
-
#12 Én itt találtam : http://www.freeweb.hu/galgonet/ , de biztos sok helyen van.
-
#10 Mellesleg nem tudom neked milyen telepítőd van, mert nekem simán felmegy net nélkül is... -
#9 Attól még nem feltétlenül fos...
-
#8 az 5ös egy fos internet nélkül fel se telepedik
-
#7 Az ACEMCP a legjobb, de már van 5.0 és 5.1-es verzio is...nekem az 5.0 van fent a gépen és hibátlan, ja és végre normális a telepítője is. -
#6 4.31 -
TheZsenyka #3 ACE MEGA CODEC PACK-ot dobjál a cumóra. -
cse978 #2 WinXP Pro-t -
cse978 #1 Szóval WinXP HUN-t telepítettem, milyen codeceket tegyek fel mit javasoltok? (nimo meg hasonlo gyujtemenyeket nem szeretem)