28
Rendszer telepítás + CODEC-ek
  • modor
    Sziasztok!
    Remélem jó hejen kérdezem: Windows Mobile 5.0 frissítés kellene nekem acer n300-ra. Tudna valaki ajánlani valamit?
    Előre is köszi!
  • Orionk
    Hello!

Most telepítek fel először vistát, és ráadásul 64 bites verziót.

Ez az os alá tudtok valamilyen jól műküdő codec-et?
    Xp-sp2 alatt k lite codec pack-ot használtam.

De azt hallottam, hogy vista alatt jobb az ffdshoe-t használni, ez igaz lehet?

Még egy kérdés: 64 bites ffdshow-t hol lehet letölteni? google-al nem találok...

köszi
  • lck
    Leveszed a CD-t a pócról, oszt egy puha ronggyal szép óvatosan ...
  • lck
    Az Instmsia 2.0 = 1,6M ugyhogy max. 2 floppy
  • mikike
    azért ez már messze van egy könnyen telepíthető codec megnevezésétől még 25MB esetén is...
  • Dörmike
    Az olyan gépekre, ahol nincs net, azokra úgy tudod felrakni a windows installer legfrissebbet, hogy egy netes gépen letöltöd a download.microsoft.com-ról és egy floppyn átviszed a nettelen gépre.
  • mikike
    ez csodálatos te okostojás, de akkor mit csináljak vele olyan gépen amin nincs net?
    vagy W2000-es?

és mi a különbség a 15 MBos playerxp és a 25 MBos proxp között?
  • gyraph
    :)
  • mikike
    viszont sose tudom meg hogy igazából milyen
    valami instmsi.exe-t vagy mit akar letölteni a netről
  • gyraph
    Én itt találtam : http://www.freeweb.hu/galgonet/ , de biztos sok helyen van.
  • gyraph
    Mellesleg nem tudom neked milyen telepítőd van, mert nekem simán felmegy net nélkül is...
  • gyraph
    Attól még nem feltétlenül fos...
  • mikike
    az 5ös egy fos internet nélkül fel se telepedik
  • gyraph
    Az ACEMCP a legjobb, de már van 5.0 és 5.1-es verzio is...nekem az 5.0 van fent a gépen és hibátlan, ja és végre normális a telepítője is.
  • Bruce Lee
    4.31
  • TheZsenyka
    ACE MEGA CODEC PACK-ot dobjál a cumóra.
  • cse978
    WinXP Pro-t
  • cse978
    Szóval WinXP HUN-t telepítettem, milyen codeceket tegyek fel mit javasoltok? (nimo meg hasonlo gyujtemenyeket nem szeretem)