Bunkó fórumozókról...

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Egyébként tényleg jó lenne egy ilyen toplista.
PResident Evil
<#banplz>

Killgore
Nem engedi hogy meghaljon a topic 😊

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

CSOCSO
te mennyi elasott topikot birsz osszekaparni...
"létre kéne hozni egy toplista a legbunkóbb fórumozókat felsorolva és szavazni lehetne rájuk" <#eljen> <#heureka>

Dzsini
Magus #50: történt itt már kitiltás... nem egy olyan, aki teljesen arra törekedett, hogy a fórumot mindenki más számára olvashatatlanná és élvezhetetlenné tegye (rombol, stb...) el lett pucolva már...
'szabad' fórum - ha annak lehet nevezni az SG freeforum szolgáltatása, ez itt egy moderált, bár elég nagy szabadságot adó felület ahol lehet dumcsizni úgy, hogy azzal másoknak nem rontod el a jószórakozását.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

gothic1
Csak akkor, ha Isten is a fórumozók között lenne! Mert akkor már sértés! 😊

u.i.: Jaj, jaj így is az, Uram, megyek végigmondom a rózsafûzért! 😊

Hát hogy most még szabad fórum, de FREAK olyasmit érzékeltetett hogy ez esetleg megszûnik.

hen-tes
hmm
ennek mi értLme ?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Politikai választások lesznek a Supergamezen? Összecsapnak a legnagyobb eszmék? Királyság...

FREAK
EGYELÕRE szabad fórum

Riszpekk

magus
lol

nehogymar kitiltsunk vkit egy szabad forumrol

De minek egy mondat végére egy kettõspontot meg egy rakat "dé" betût rakni?

[Walaki]D`Lair
nem csak lehagytam a végérõl 😊)))))))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

RelakS
Mivan, nevetsz a saját poénodon? 😊))

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

[Walaki]D`Lair
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

RelakS
Lehet, de mit kell rajta szégyellni?

[Walaki]D`Lair
És ha a kurva isten faszát emlegetik az bunkóságnak minõsül?

Igazából nem is értem, miért nem írják be az emberek a nevüket. Talán szégyenlik?

RelakS
1 mán van 😉

Bruce Lee
No azt is megnézném hogy hányan fogják a valódi nevüket beírni! 😄D
RelakS
A regeletlen hózzászólás csak arra jó, hogy amikor az én mozillám is kötekedett, akkor regelve nem tudtam beírni, csak regeletlenül. Ennek ellenéra, ha megszünik, nem fog hiányozni. Vannak letöltõs oldalak, amihez regisztrálni kellett. Egy darab letöltésért megtettem, lehet, azóta sem jártam arra... Tehát nem baj, ha kell vele egy kicsit vacakolni. Ja, és a név mezõbe jó lenne, ha mindenki beírná a valódi nevét, vagy üresen hagyná (ennek mi értelme pl.: Nick: Elmezavar Név: Elmezavarodott)

Dzsini
nagyon úgy néz ki ezért (is) fog megszûnni a regisztrálatlan hozzászólás lehetõsége.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lteebee
A 31-es hozzászólásod vicces, de itt megáll a dolog, mert értelme nincs ilyesmiket csinálni.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Etikus valakit börtönbe zárni? Mégsem vonul senki az utcára a szerencsétlen falak közé zárt emberek mellett tüntetni. Persze ez is csak egy vélemény 😊

Lteebee
Ha valaki az anyádat szídja, azt törli a moderátor.

Meg nem történtté nem lehet tenni a dolgot,de elmérgesíteni sincs értelme a helyzetet.

gothic1
Miért az anyámat szidni etikus? 😊

Lteebee
Ezt simán meg tudja csinálni egy moderátor,de nem túl etikus.
Inkább maradjunk a törlésnél és kész.

gothic1
😊))

Megfelelõ intellektust segítségül hívva ezek az emberek eliminálhatóak. Egyszerûen be kell égetni õket... esetleg(!!! LOL ötlet) a moderátorok kaphatnának egy rulez jogot ha ilyesmi történik mint pl:

GOTHIC: BUÉK MINDENKINEK
WALAKEE: Gothic, neked kurva az anyád és megdugtam tegnap este.

Ez nyílvánvalóan szemét basztatás.

Erre a moderátor beírhatna a szemétkedõ nevében valami ilyesmit:

WALAKEE: Elnézést kérek, nagyon bunkó állat voltam. Ha akarod leszoplak.

Szerintem megdurranna az idegtõl a pali.

gothic1
Azt hittem elõször, hogy te úgy értelmezted a mondandómat, hogy akinek mocskos a szája azt már ki is kell tiltani.

Nekem csak azokkal van problémám akik a "hecc" kedvéért sértegetnek másokat.

gothic1
Zavar, de hova akarsz kilyukkadni?

De Gothic, nem mondja el, hogy MIÉRT tartja faszságnak vagy okos dolognak amit éppen annak tart. Ez nem zavar?

Az emil címemet hogyan tudom megváltoztatni? (regelt emilt)

gothic1
"Nem értek vele egyet."

Ez OK!

"Szerintem ez faszság."

Még ez sem veri le a lécet, mert egyenlõnre csak az egyén véleményét tartod fasz(ság)nak és nem azt akinek mondtad.

De nem támasztja alá, miért szeretei, miért tartja jónak, ergo hasznavehetetlen az info.

gothic1
Nem! Ezeket kurvára nem kellene törölni! 😊

Mivel a trágár szavakkal csak szinesíted a mondandódat. Nem sértesz meg vele senkit!

"Én kurvára szeretem a P4B533-at, mert állat jó..."

Ennél érzékletesebben ki se fejezhetted volna magad! 😊

Ennyi erõvel törölni lehetne olyan üzenetet is, ami érzelmi alapon van megírva, pl:

"Én kurvára szeretem a P4B533-at, mert állat jó..."

"Szerintem ez faszság."

vagy egyszerûen:

"Nem értek vele egyet."

hiszen ezek nem támasztják alá a véleményt, ha egyáltalán annak lehet nevezni.

FREAK
nem nagyon ismerlek

Riszpekk

gothic1
Hallgatva a véleményeiteket, már én is egyre kevésbé érzem kivitelezhetõnek a dolgot. Eredetileg úgy gondoltam, hogy bárkit lehetne jelölni. Akár engem is. 😊

Ellenben ebben a topikban meg lehetne beszelélni, hogy milyen viselkedés az ami már egy határon túl van, lehetne személyeskedni is, ha úgy tetszik, bár szerintem nem ez a lényeg, viszont a példához szükséges lehet.

Hogy miért tartom ezt fontosnak?
A "valóságban" sem anyázunk le senkit, ha nem egyezik a véleményünk (jobb esetben), szerintem jellembeli hiányosságokra vall, ha valaki visszaélve anonymitásával többet enged meg magának mint a valóságban.

Na mindegy nem akarom ezt tovább fejtegetni, mert a valódi szándékom kezdhet hiteltelenné válni és ezt nem akarom.

Te bunkó fórumozónak tartasz FREAK?

Komolyan mondom, vártam hogy felbukkanj 😊 (nincs harag, csak ad egyfajta fûszerezettséget a dolognak)

FREAK
na az itt finom lenne..........

Riszpekk

Kicsit más jellegû dolog: nagyon körülményes dolog a hangos chat? Merthogy a kávézó lehetne esetleg hangos. Érdekes módon magyar hangos chat nem nagyon van.

Dynamic
Nem hinném, hogy olyan jó ötlet volna ez a szavazós dolog.Ez nagyon sok problémát felvet:
1.Elõször is, mi alapján döntöd el, hogy kik kerülnek a jelöltek közé?
2.HA el is döntöd, mi alapján szavazzak én vagy bárki? mert lehet, hogy:
a.egyáltalán nem ismerem az illetõt.
b.ismerem, de nem tudom milyen elõzmények alapján kapta a jelölést, utánanézni meg nem biztos, hogy fogok.
3.Ha 1-2 népszerûbb topikban kezdenék mérsékelten anyázni biztos, hogy több utálóm lenne(hiszen többen járnak oda), mintha csak 1 topikban, de ott izomból.Akkor hol az igazság?
4.És egyáltalán mit érsz el vele, ha kihozunk valakit number one-nak.Itt is több eset lehetséges.
a.Röhögni fog és még büszke is lesz rá.
b.Sérteni fogja az önérzetét, ami újabb anyázást fog szülni a részérõl.
c.Belátja, hogy igazatok van és megpróbál "normálisan" viselkedni.
Sajnos az ember alapvetõ tulajdonságait ismerve, az utóbbira van a legkevesebb esély.
5. De mindezeket leszámítva én nem igazán értek egyet a nyílvános megszégyenítés módszerével.Ezt annak idején a középkorban alkalmazták a kalodával, én inkább maradnék a jó öreg moderálásnál.
Bruce Lee
Szerintem olyan rendszert nem nagyon lehetne kitalálni fórum esetében, mellyel 100%-osan objektíven meg lehet ítélni vki hozzászólásait. Mindig lesz benne egy kis szubjektivitás is.
Szvsz abban kell bízni hogy a moderátorok jól végzik a dolgukat, megpróbálnak pártatlanok maradni egy vitában és a többség nyugodt fórumozását szem elõtt tartva végzik munkájukat.

Ja és annyit még hozzá kell tennem, hogy szerintem a nagyobb magyar fórumok közül még mindig a SG a legszabadabb, sokkal többet megengednek/elnéznek a moderátorok mint máshol. Nézzétek csak meg mondjuk a H**W-t, ott pl. sokkal szigorúbb moderátori fellépés tapasztalható 😊
Mike
mondjuk téged simán lehet utálni - soxor
nem mintha engem pl. mindenki szeretne 😊)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Nem tudom van-e jogom véleményt fûzni a topichoz, lévén engem sem feltétlenül az ártatlan hozzászólásaimról ismernek.

Néhány meglátás:

- Én pl. nem ûznék sportot abból, hogy felkerüljek egy ilyen listára, lévén a beszólásaim célzottak és jogosnak érzem õket, nem érzem úgy, hogy sportból arcoskodnék (nyílván van, akinek más a véleménye).

- nehezen hiszem, hogy igazságosan lehetne vezetni egy ilyen listát, azt is megmondom miért: akinek hatalma van, vissza is él vele. Nemrégiben nyitottam egy Király Linda topicot, amit önhatalmúan áttett egy op a gumiszobába. Igazságtalan, mert van az általános eszmecserében nem egy a Lindás topicnál sokkal értelmetlenebb, értéktelenebb topic.

- az emberi természet sajátja hogy fölénybe akar kerülni másokkal szemben.

Velem általában az esik meg, hogy a véleményemet vulgáris módon "torolják" meg.

tehát sulyozni kéne, de mi alapján sulyozol ha már hozzászolás szám alapján nem tudsz, értékelés meg szübjektív
UBB forumban van ilyen RANGrendszer, de megbukott szerintem
szóval hagyjuk is ezt a témát 😊

gothic1
Szerintem sem volt Bunkó, sõt nagyon visszafogott volt!

Oldal 1 / 2Következő →