Bunkó fórumozókról...

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
Ez nem liberális-konzervatív megítélés kérdése.

Jedi válasza nem volt bunkó.
Képzelem,milyen hangnemben írt neki a választ kiprovokáló gyerek...

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

gothic1
Félreértés ne essék nem a Sir Quano Jedi típusú egyének miatt hoztam létre ezt a fórumot (õ egyáltalán nem rossz példa, sõt)!!!

Csak az érzékenységhez hoztam fel példaként.

gothic1
Hát igen ebben lehet valami, bár ez érzékenység kérdése.

pl. Sir Quano Jedi így reagált valakinek a megjegyzésére:

"Ezt mibõl szûrted le fiacskám ! Nem életcélom, hogy bárki is elhiggye amit mondok. Aki ért hozzá, annak nem kell bizonygatni az igazam, az ilyen kis okostojások meg tehetnek egy szívességet, asszem így világos, nem ?!"

forrás:
"Hardware fórum: INTEL rajongók ide 191. üzenet"

Engem például az efféle stílus egyáltalán nem zavar, mert úgy érzem a többi valászai alapján van némi fogalma a HW-ekrõl és így nem veszem tõle rossz néven, még akkor sem ha nekem címezte volna. Szóval én biztosan nem szavaznék rá! De abban igazad lehet, hogy nem mindenki fogja fel ennyire liberálisan a dolgot.

és ki dönti el hogy ki kerül fel rá? ez azért gond, mert mondjuk van egy ember aki szókimondó stílusával belegyalogol mások lelkivilágába, ezért sok szavazatot kap

másrészt, nyilvánvaló hogy akinek többezer hozzászolása van sokkal több ember szemét fogja csípni akaratlanul is (hiába kis % a "leugatos" hozzászolása), mint egy olyan aki ritkán ir be, hanem inkább olvas (pl csocso védekezett ezzel a multkor, és valljuk meg igaza is van)

gothic1
Szia Bruce! 😊

Hát több mint valószínû, hogy így van, ezért csináltam meg ezt a Topikot, hogy legalább kibeszélhessük õket, ha nem is lesz ilyen lista.

Bruce Lee
Szia Gothic 😊

figyu, azok az emberek, akik erre a listára kerülnének, még törekednének is a toplista csúcsára jutni. Pont ezzel adnánk alájuk a lovat 😞
gothic1
Az elõzményeket elolvashatod a

Supergamez FTP???

címû fórumban (Itt az Általános eszmecserében).

Bradley
😊 Szerintem nem is olyan naiv ötlet... Csak azok az emberek akikrõl beszélsz még büszkék is lesznek rá, hogy rajta vannak a "listán"...

gothic1
Szinte már látom, hogy hamarosan jön egy efféle, jópofa üzenet :
"Mit akarsz te barom Gothic húzz a pics@ba ezzel a topikkal!"... 😊

gothic1
Egy másik topikban elkezdõdött egy vita, hogy mit kezdjünk azokkal a fórumozókkal akik öncélúan, bunkó módon, sértegetnek mások, szélsõséges megnyilvánulásaikkal mások önérzetét sértik, vagy csak egyszerûen bosszantóak.

Egy lehetõség a moderálás, amikor a moderátor törli azokat az üzeneteket, amelyek nem odaillõek.

Szerintem ez nem demokratikus módszer, bár jobb mint a semmi. Ez is egy kifejezése a nem tetszésnek.

Én azzal az ötlettel álltam elõ, hogy létre kéne hozni egy toplista a legbunkóbb fórumozókat felsorolva és szavazni lehetne rájuk. Persze belátom kissé naiv ötlet, de meg lehetne próbálni. Kétségtelen, hogy lennének akik abból ûznének sportot, hogy felkerüljenek egy ilyen listára.

Akkor nincs más megoldás csak az üzenetek törlése?

← ElőzőOldal 2 / 2