62
Vannak ilyenek? :)
-
#62 Egyébként tényleg jó lenne egy ilyen toplista. -
#61 -
#59 Nem engedi hogy meghaljon a topic :) -
#58 te mennyi elasott topikot birsz osszekaparni... -
blackgamer #57 "létre kéne hozni egy toplista a legbunkóbb fórumozókat felsorolva és szavazni lehetne rájuk" -
#56 Magus #50: történt itt már kitiltás... nem egy olyan, aki teljesen arra törekedett, hogy a fórumot mindenki más számára olvashatatlanná és élvezhetetlenné tegye (rombol, stb...) el lett pucolva már...
'szabad' fórum - ha annak lehet nevezni az SG freeforum szolgáltatása, ez itt egy moderált, bár elég nagy szabadságot adó felület ahol lehet dumcsizni úgy, hogy azzal másoknak nem rontod el a jószórakozását. -
#55 Csak akkor, ha Isten is a fórumozók között lenne! Mert akkor már sértés! :)
u.i.: Jaj, jaj így is az, Uram, megyek végigmondom a rózsafűzért! :)
-
TheZsenyka #54 Hát hogy most még szabad fórum, de FREAK olyasmit érzékeltetett hogy ez esetleg megszűnik. -
#53 hmm
ennek mi értLme ? -
TheZsenyka #52 Politikai választások lesznek a Supergamezen? Összecsapnak a legnagyobb eszmék? Királyság... -
#51 EGYELŐRE szabad fórum -
#50 lol
nehogymar kitiltsunk vkit egy szabad forumrol -
TheZsenyka #49 De minek egy mondat végére egy kettőspontot meg egy rakat "dé" betűt rakni? -
[Walaki]D`Lair #48 nem csak lehagytam a végéről :)))))))) -
#47 Mivan, nevetsz a saját poénodon? :))) -
[Walaki]D`Lair #46 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#45 Lehet, de mit kell rajta szégyellni? -
[Walaki]D`Lair #44 És ha a kurva isten faszát emlegetik az bunkóságnak minősül? -
TheZsenyka #43 Igazából nem is értem, miért nem írják be az emberek a nevüket. Talán szégyenlik? -
#42 1 mán van ;) -
#41 No azt is megnézném hogy hányan fogják a valódi nevüket beírni! :DD -
#40 A regeletlen hózzászólás csak arra jó, hogy amikor az én mozillám is kötekedett, akkor regelve nem tudtam beírni, csak regeletlenül. Ennek ellenéra, ha megszünik, nem fog hiányozni. Vannak letöltős oldalak, amihez regisztrálni kellett. Egy darab letöltésért megtettem, lehet, azóta sem jártam arra... Tehát nem baj, ha kell vele egy kicsit vacakolni. Ja, és a név mezőbe jó lenne, ha mindenki beírná a valódi nevét, vagy üresen hagyná (ennek mi értelme pl.: Nick: Elmezavar Név: Elmezavarodott) -
#39 nagyon úgy néz ki ezért (is) fog megszűnni a regisztrálatlan hozzászólás lehetősége. -
#37 A 31-es hozzászólásod vicces, de itt megáll a dolog, mert értelme nincs ilyesmiket csinálni. -
TheZsenyka #36 Etikus valakit börtönbe zárni? Mégsem vonul senki az utcára a szerencsétlen falak közé zárt emberek mellett tüntetni. Persze ez is csak egy vélemény :) -
#35 Ha valaki az anyádat szídja, azt törli a moderátor.
Meg nem történtté nem lehet tenni a dolgot,de elmérgesíteni sincs értelme a helyzetet. -
#34 Miért az anyámat szidni etikus? :) -
#33 Ezt simán meg tudja csinálni egy moderátor,de nem túl etikus.
Inkább maradjunk a törlésnél és kész. -
#32 :))) -
TheZsenyka #31 Megfelelő intellektust segítségül hívva ezek az emberek eliminálhatóak. Egyszerűen be kell égetni őket... esetleg(!!! LOL ötlet) a moderátorok kaphatnának egy rulez jogot ha ilyesmi történik mint pl:
GOTHIC: BUÉK MINDENKINEK
WALAKEE: Gothic, neked kurva az anyád és megdugtam tegnap este.
Ez nyílvánvalóan szemét basztatás.
Erre a moderátor beírhatna a szemétkedő nevében valami ilyesmit:
WALAKEE: Elnézést kérek, nagyon bunkó állat voltam. Ha akarod leszoplak.
Szerintem megdurranna az idegtől a pali. -
#30 Azt hittem először, hogy te úgy értelmezted a mondandómat, hogy akinek mocskos a szája azt már ki is kell tiltani.
Nekem csak azokkal van problémám akik a "hecc" kedvéért sértegetnek másokat. -
#29 Zavar, de hova akarsz kilyukkadni?
-
TheZsenyka #28 De Gothic, nem mondja el, hogy MIÉRT tartja faszságnak vagy okos dolognak amit éppen annak tart. Ez nem zavar? -
TheZsenyka #27 Az emil címemet hogyan tudom megváltoztatni? (regelt emilt) -
#26 "Nem értek vele egyet."
Ez OK!
"Szerintem ez faszság."
Még ez sem veri le a lécet, mert egyenlőnre csak az egyén véleményét tartod fasz(ság)nak és nem azt akinek mondtad.
-
TheZsenyka #25 De nem támasztja alá, miért szeretei, miért tartja jónak, ergo hasznavehetetlen az info. -
#24 Nem! Ezeket kurvára nem kellene törölni! :)
Mivel a trágár szavakkal csak szinesíted a mondandódat. Nem sértesz meg vele senkit!
"Én kurvára szeretem a P4B533-at, mert állat jó..."
Ennél érzékletesebben ki se fejezhetted volna magad! :)
-
TheZsenyka #23 Ennyi erővel törölni lehetne olyan üzenetet is, ami érzelmi alapon van megírva, pl:
"Én kurvára szeretem a P4B533-at, mert állat jó..."
"Szerintem ez faszság."
vagy egyszerűen:
"Nem értek vele egyet."
hiszen ezek nem támasztják alá a véleményt, ha egyáltalán annak lehet nevezni. -
#22 nem nagyon ismerlek -
#21 Hallgatva a véleményeiteket, már én is egyre kevésbé érzem kivitelezhetőnek a dolgot. Eredetileg úgy gondoltam, hogy bárkit lehetne jelölni. Akár engem is. :)
Ellenben ebben a topikban meg lehetne beszelélni, hogy milyen viselkedés az ami már egy határon túl van, lehetne személyeskedni is, ha úgy tetszik, bár szerintem nem ez a lényeg, viszont a példához szükséges lehet.
Hogy miért tartom ezt fontosnak?
A "valóságban" sem anyázunk le senkit, ha nem egyezik a véleményünk (jobb esetben), szerintem jellembeli hiányosságokra vall, ha valaki visszaélve anonymitásával többet enged meg magának mint a valóságban.
Na mindegy nem akarom ezt tovább fejtegetni, mert a valódi szándékom kezdhet hiteltelenné válni és ezt nem akarom.