29
 • [HUN]PAStheLoD
  #29
  tudom mi a célja és hasznos is valamilyen szempontból de akkor is ... jót röhögtem rajta!
 • Pheel
  #25
  Ha így érti, akkor persze igaza van. Kishazánkban luxus az internet. Sajnos.
 • Vízipók
  #24
  Itt szó sem volt arról, hogy ne kelljen fizetni a netért, (bár nem lenne rossz) csupán azt nehezményezik egyesek, hogy "kicsit" drága. Piaci verseny nincs, mert a szolgáltatók határozottan regionális jelleggel vannak jelen kis hazánkban, ergo igazi választási lehetőség nem nagyon van, és sok embernek marad a "szar, de legalább drága" kapcsolat. Bocs az off-ért.
 • Pheel
  #23
  Mégis akkor kiből éljenek azok a zsarnok netszolgáltatók, ha nem azokból, akiknek szolgáltatnak, kis Marx kolléga?
 • Laci73
  #22
  Hello Predator!

  Nem jó példa a warez, amit Te felhoztál az elrettentő "balkáni" példa, hogy egyesek a lósz.r-t is megennék hogy csak pénzük legyen. Amúgy én arról tudok, hogy az SMS-díjaknak csak a töredékét kapják meg ezen oldalak üzemeltetői. Nagy bolt, mit ne mondjak...

  A cikk inkább azt sugalja, hogy az előfizetési díjon felül(!) is egyre több helyen kell majd fizetned, kicsit olyan ez, mintha a levegőért is pénzt kéne adni...
 • reszcsi
  #18
  BarnaMedve: Igazad van és a cikknek is. Bár én még nem fizettem túl sokat (1-2 software reg), de egyértelműen ez a jövő. Csak olyan szintű szolgáltatás kell amiért az ember hajlandó fizetni, és olyan ár amit még kifizetsz.
  Pl. ha a 300ft-os SMS-ért cserébe kapott hozzáféréssel tényleg azt kapod amit ígérnek (rendes sebesség, hasznos anyag) akkor miért ne?
  Az SMS pl. azért hihetetlen jó ötlet, mert az emberek 90%-a fél kiadni (jogossan) a hitelkártya adatait. Ez az SMS dolog viszont tiszta, nem tudnak visszaélni vele (kivéve ha az SMS-ért lof*szt kapsz nem jelszót, de ez max 300 ft bukta, nem a kártyádat ürítik le).
 • BarnaMedve
  #17
  Szerintem nem kell magunkat ennyire felszívni.
  Ez a cikk nyugat európáról szólt, ha valaki nem nyugat, akkor azok mi vagyunk, bár az Ukránokhoz képest mégis:)
  Egyébbként az is igaz, hogy tele van a net behalt linkekkel, és én is egyre szivesebben nyomok egy emelt díjas sms-t, egy közvetlen ftp elérésért. Ez már majdnem olyan csak kicsiben!
 • budasp
  #15
  "Vége az ingyenes letöltések korszakának" ??? Tehát holnaptól, vagy akár már a mai naptól egy drivert sem tölthetek le ingyenesen? A cikk címének jelentése ez!
  Magyarországon sok-sok év (véleményem szerint legalább 10 év) múlva fogunk esetlegesen eljutni oda, hogy a szörfözők többsége fizetni fog/lesz hajlandó internetes szolgáltatásokért.
  Ergo, egy ilyen felmérés szerintem jelen időpontban meglehetősen korai. Nem értem, miért kell egy ilyen, vagy ehhez hasonló, az eljövendő állapotokat még jó közelítéssel megbecsülni sem képes felmérésre emberi, gép, stb. kapacitást áldozni.
  A cikk pedig nem más, mint figyelemfelkeltés, médiaeszköz, amely csupán a látogatottsági szám növelésére szolgál.
 • [HUN]PAStheLoD
  #14
  ez ám a komoly cikk... a cikkírót nem akarom minősíteni de a forrása....hát szóval az a piíckutatás hogy megkérdezünk 553 embert a 8 milliárdból és kiderül hogy a világ 89%os netkapcsolattal rendelkezik :) meg hogy fizetnénk a szatért !! Persze... majd ha a "hogyan éljünk 500 évig" c. tanfolyamra nem mentem el mert 50Ft-vót akkor fizetek egy ICQ-ért :)) ... hehhehahahahahee haaahaaaha
 • Bandee_
  #12
  Ez normális?
 • Alexease
  #6
  Es ha mar Matvav(suxxx), evente megy nekik tolem:
  - KabelNet: 672 EUR
  - Telefon: ~400 EUR
  - KabelTV: ~200 EUR
  Ez ~1272.- EUR a tetves Matavnak evente. Mivel ez az alamilag megallapitott minimal bernek majdnem a fele, igy Magyarorszagon 2003-ban ezek a dolgok extra luxusnak felelnek meg.
  (Es ha van valakinek esetleg radiotelefonja is, es az eppenseggel Westel-es, akkor az is a Matavnak megy.)

  Ez teljesen a temaba vagott:)))))
 • Alexease
  #5
  Kint nem gond.
  Havi 2-3000 eurobol en is kifizetnek annyit.
  De EVI 3000 eurobol...
 • Yeti
  #4
  Senki nem is kért rá hogy fizess bármiért is.
 • Csudri #3
  Tisztelt supergamez! Ugye nem gondoljátok komolyan hogy bármiért is fizetni fogok?! Elég nekem a havi chello-t kiköhögni, nemhogy lesápoljanak még több lóvéra?! És akkor miből veszek üresCD-t amire ráégetem a WAREZT he?? LOL
 • NasaTm
  #2
  Ez az egesz cikk egy ugymond "Fizetett valasztasi hirdetes" :)