KONZOLOS topik

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pisi Misi
Navégre, egy értelmes konzolos!

CSOCSO
MÉ KELL 20 TOPIKOT NYITNI HA VAN EGY AMIBEN MINDEN MEGVAN?? TÖRÖLJÉK EZT IS ÉS A PS3 AS SZART IS!!!!!!!
Csacsi
Nem tudom, miért a PS3...topicot nem konzolosok nyitották anyázás szempontjából. A pc-s játékoknak.... topicot nem konzolosok nyitották alázásnak?
Nem tudom mirõl ebszéltek.És én egyáltalán nem anyáztam, csak elmondtam a véleményem.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

"szóval itt ez a topik mindenféle provokatív cím nélkül, hogy az idegesebb pc-sek ne köthessenek bele"

Ezt most komolyan gondoltad? Mint a mellékelt ábra mutatja,még csak provokálni sem kell az ilyen szopókat, jönnek anyázni maguktól is....😞
Kezdem azt hinni, hogy ME2 mégiscsak az átlag pcvel rendelkezõ magyar stílusában irogatott. Szomorú...

CHEAPBOY
mert a konzolos is embor s dolgozik valahol... neha pcn.. s az olyan ir ide... lehetetlen ezt felfogni?😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
latom most se mi kezdtuk el szidni a masiket...😊)

mar bocsi.... ez le is ir draga pcs baratom😊
Mellesleg attol hogy konzolos vagyok, nem alapkovetelmeny hogy utalom a pct.... de a Te nagyon bonyolult elvrendszered szerint csak ez mukodhet... reszvetem😊

Csacsi
Jajj ne, már megint egy topic a semmirõl?
A sok konzolos, miért nem játszik inkább a csodamasináján, Minthogy PC-n irogasson ide ebbe a fasza kis topicba. Ebbõl látszik, hogy mennyire unatkozik az a konzolos aki nyitotta a topicot. Ha annyira jó a konzol, meg ennyi fasza játék van rá, akkor miért nem játszik, ahelyett, hogy ilyen semmi értelme topicot nyit?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Pisi Misi
"Gép" szerinted = "topik"???????

Én nem azért irok ide hogy a konzolokat fikázzam, hanem a KONZOLOZÓKAT!!!!!!

Faszkivan a folytonos "PS3 a legkirályabb"
"GC a megaüberfasza", "XBOX a tökély" és ehez hasonló topikokból!

MÉRNEM ELÉG 1 ÜBERKONZOLOS TOPIK, lásd "Pc-s játékok..."?

aabyssx
"szarunk a fos gépeitekre"

Mégis beirogatsz konzolos topikba...

www.youtube.com/aabyssx

Pisi Misi
Hát már hogyne létezne. Csak nekünk ez természetes, ill szarunk a fos gépeitekre, ti meg egybõl topikot nyittok ha valami faszság történik a hülye kvarcjátékaitok körül.

CHEAPBOY
"Érdekes, olyan topikból miért nincs 3, hogy PC az Isten, vagy Athlon XP - A konzolkiller vagy A konzolos játékok fosok?"

Mert ezekrol nem lehetne mit beszelni... leven ilyen nem letezik...😊))

CHEAPBOY
anyád de jooo😄 😛

UNREG
pont te hiányoztál! 😞((

Pisi Misi
Szupi.

Megint egy egymás faszát szopó konzolos topik!

Ugyan ez volt a PC-s játékokban is, mióta a PC-sek nem nagyon látogatták mert tele volt a faszuk az idióta kis konzol-buzikkal.

Mérnem elég nektek egy topikban szopni az épp aktuális kvarcjátékaitok rajongójinak a pelyhedzõ fütyikéjét?

Érdekes, olyan topikból miért nincs 3, hogy PC az Isten, vagy Athlon XP - A konzolkiller vagy A konzolos játékok fosok?

Broáf

UNREG
szóval itt ez a topik mindenféle provokatív cím nélkül, hogy az idegesebb pc-sek ne köthessenek bele. 😊)) anyázni mindenki mehet a ps3 és a pc-s topikba, itt kerüljük ha lehet!!

← ElőzőOldal 2 / 2