65
Minden ami konzol, anyázás nélkül! :)))
  • D0C
    Jól látod, semmi közöd hozzá.
  • Kandurex
    Nekem se tetszik ez a topic, bár semmi közöm hozzá, egyszerűen csak feláll a szőr a hátamon ha kimondják előttem a "konzol" szót....:)
  • D0C
    Vannak emberek, akiknek már nem számít az igazság, csak az, hogy nekik legyen igazuk, mindegy milyen áron.
  • CSOCSO
    nem egyszerű bazz..akármit mondtam vissza mondta rám:) mint egy 10 éves:)))mondtam neki hogy fasuz hogy nem látja mennyivel szebb a gc..erre ő: én mekkora fasz vagyok hogy nem látom mennyivel szarabb a gc..stb...nevetséges ember...de a többieket sem értem..szal ilyet mint az RS2 ben texturát sehol nem láttam..poli számokrol nem is beszélek..azhem pont a versio jött be egy magyar űrhajos gamez 3 részének képével hogy az 15 ezerres poligonú hajo...erről annyit hogy EGY DB!!! xwing a gc 43 ezer polibol áll!!és meg is látszik rajta...ilyen szintű űrhajos gamez nincs semmire..és texturailag is annyira élethű a hajo hogy akár egy fps vagy autos gamez texturáihoz is hasonlítani lehetne 8 melyik mennyire hasonlít az eredetihez)
  • D0C
    Tudom, láttam.:))
  • CHEAPBOY
    hohoo KOUUU0...303504626
  • CSOCSO
    :))) ne szidd már az SG-t amugy 8..hogy anyázás vagy nem..szvsz nem kell konzolos sem pc-s topic...van egy topic..igyis ugyis csak mi járunk oda, akik konzoloznak..fehér hollonak számít egy betévedő pc-s, akit azonnal ugy leugatunk hogy azonnal eltűnik.. most a legujabb ez a magyar ember 2..aki eszméletlen szánalmas..egyik legszebb texturáju gamezra azt mondja hogy egy n64 szintű gamez (igaz pc re jött ki de n64 port) szebb mint a GC-s SW gamez...nevetséges..és még ő írja nekem hogy én fasz nemlátom a különbséget hogy a GC gamez alig közelíti meg az 5 éves PC grafikát:)HÁT LOL az ember...
  • D0C
    Nem látod csocso? Ez egy anyázás nélküli topik akart volna lenni, más kérdés, hogy ez a Supergamezen lehetetlen.
  • CSOCSO
    konzolos.. erről annyit hogy már lassan 6 éve pc zem...igaz konzollal már 10 éve nyomom...
  • D0C
    "itt ez a topik mindenféle provokatív cím nélkül, hogy az idegesebb pc-sek ne köthessenek bele"

Ez sajnos hiú remény, nyithatsz bármilyen békés szándékkal egy topikot, rögtön ott terem pár "értelmes" pc-s, aki ugyan életében nem látott még bekapcsolt konzolt, de fikázni azt nagyon tud!
  • Pisi Misi
    Navégre, egy értelmes konzolos!
  • CSOCSO
    MÉ KELL 20 TOPIKOT NYITNI HA VAN EGY AMIBEN MINDEN MEGVAN?? TÖRÖLJÉK EZT IS ÉS A PS3 AS SZART IS!!!!!!!
  • Csacsi
    Nem tudom, miért a PS3...topicot nem konzolosok nyitották anyázás szempontjából. A pc-s játékoknak.... topicot nem konzolosok nyitották alázásnak?
    Nem tudom miről ebszéltek.És én egyáltalán nem anyáztam, csak elmondtam a véleményem.
  • Gábor
    "szóval itt ez a topik mindenféle provokatív cím nélkül, hogy az idegesebb pc-sek ne köthessenek bele"

Ezt most komolyan gondoltad? Mint a mellékelt ábra mutatja,még csak provokálni sem kell az ilyen szopókat, jönnek anyázni maguktól is....:(
    Kezdem azt hinni, hogy ME2 mégiscsak az átlag pcvel rendelkező magyar stílusában irogatott. Szomorú...
  • CHEAPBOY
    mert a konzolos is embor s dolgozik valahol... neha pcn.. s az olyan ir ide... lehetetlen ezt felfogni?:)

• CHEAPBOY
    latom most se mi kezdtuk el szidni a masiket...:))

mar bocsi.... ez le is ir draga pcs baratom:)
    Mellesleg attol hogy konzolos vagyok, nem alapkovetelmeny hogy utalom a pct.... de a Te nagyon bonyolult elvrendszered szerint csak ez mukodhet... reszvetem:)

• Csacsi
    Jajj ne, már megint egy topic a semmiről?
    A sok konzolos, miért nem játszik inkább a csodamasináján, Minthogy PC-n irogasson ide ebbe a fasza kis topicba. Ebből látszik, hogy mennyire unatkozik az a konzolos aki nyitotta a topicot. Ha annyira jó a konzol, meg ennyi fasza játék van rá, akkor miért nem játszik, ahelyett, hogy ilyen semmi értelme topicot nyit?
  • Pisi Misi
    "Gép" szerinted = "topik"???????

Én nem azért irok ide hogy a konzolokat fikázzam, hanem a KONZOLOZÓKAT!!!!!!

Faszkivan a folytonos "PS3 a legkirályabb"
    "GC a megaüberfasza", "XBOX a tökély" és ehez hasonló topikokból!

MÉRNEM ELÉG 1 ÜBERKONZOLOS TOPIK, lásd "Pc-s játékok..."?
  • aabyssx
    "szarunk a fos gépeitekre"

Mégis beirogatsz konzolos topikba...
  • Pisi Misi
    Hát már hogyne létezne. Csak nekünk ez természetes, ill szarunk a fos gépeitekre, ti meg egyből topikot nyittok ha valami faszság történik a hülye kvarcjátékaitok körül.
  • CHEAPBOY
    "Érdekes, olyan topikból miért nincs 3, hogy PC az Isten, vagy Athlon XP - A konzolkiller vagy A konzolos játékok fosok?"

Mert ezekrol nem lehetne mit beszelni... leven ilyen nem letezik...:)))
  • CHEAPBOY
    anyád de jooo:D :P
  • UNREG
    pont te hiányoztál! :(((
  • Pisi Misi
    Szupi.

Megint egy egymás faszát szopó konzolos topik!

Ugyan ez volt a PC-s játékokban is, mióta a PC-sek nem nagyon látogatták mert tele volt a faszuk az idióta kis konzol-buzikkal.

Mérnem elég nektek egy topikban szopni az épp aktuális kvarcjátékaitok rajongójinak a pelyhedző fütyikéjét?

Érdekes, olyan topikból miért nincs 3, hogy PC az Isten, vagy Athlon XP - A konzolkiller vagy A konzolos játékok fosok?

Broáf
  • UNREG
    szóval itt ez a topik mindenféle provokatív cím nélkül, hogy az idegesebb pc-sek ne köthessenek bele. :))) anyázni mindenki mehet a ps3 és a pc-s topikba, itt kerüljük ha lehet!!