KONZOLOS topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Allitom orulok, hogy ennyien ragaszkodunk a pchez!
Es most februar vegeig vagy 30 pcs gamez jon ki mind irdatlan jo minosegben! Most kezdodik igazan a harc

`Take a look to the sky just before you die`
"itt ez a topik mindenféle provokatív cím nélkül, hogy az idegesebb pc-sek ne köthessenek bele."
Látszik, hogy Unreg tök normális szándékkal nyitotta ezt a topikot, mégis azonnal ugrottatok. Ez ami elfogadhatatlan!
Ez a fikazo konzolosoknak koszonheto, akik mar vagy 23 topicban csak a "konzolazistenpcsux" es az "anyad" szavakat tudjak nyomatni. Termeszetes hogy a joerzesu PCsek erre felhaborodnak. Minek kellett a provokacio?
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Erre nincs mentség.
Annyi is vagy, nem?
"mondtam neki hogy fasuz"
Itt basztad el, csak azt kaptad valaszul amit igenyeltel.
"ilyet mint az RS2 ben texturát sehol nem láttam"
Nem csoda, mar vagy 5 eve nem divat. Persze konzolon lehet...
"EGY DB!!! xwing a gc 43 ezer polibol áll!!és meg is látszik rajta..."
43000 tv kepernyon osszegezve?

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
ugyanígy ha nyitnátok egy topicot, mittomén, az Auto Modellistáról és elkezdenétek beszélni magáról a játékról, akkor nem lenne az a pc vs konzol 'szaga' a dolognak. de ez a külön 'konzolos' meg 'pc-s' topic dolog elég nagy hülyeség szerintem. van egy csomó konzoljáték, tessék nekik topicot nyitni, biztos hogy nem lesz olyan pc-s aki végigjárja az összeset és elkezd anyázni (fõleg ha nem is hallott a legtöbb játékról - meg sem nézi a topicot)
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Ha unalmas szemét, akkor ne olvasd.
"Ide jön anyázni pár PC-s, mire a konzolosok visszaanyáznak"
Ezt már kérdeztem, miért anyáztok, ha nincs okotok?
A közeljövõben akakrok venni egy Xbox-ot... Viszont sehol nem találok egy adatot, hogy mennyibe kerül?
Ha van valakinek egy jó tippje, hogy hol érdemes beszerezni, az ossza meg velem!:)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
1. Tele lesz "Most vettem PS2/GC/XBOX-ot, király!" stílusú unalmas szeméttel.
2. Ide jön anyázni pár PC-s, mire a konzolosok visszaanyáznak.
Most õszintén, nem sokkal izgalmasabb a második verzió?:))))))))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Ha nem lennének fikázó pc-sek, mi sem emlegetnénk õket.
erre meg pont megfelelõ a másik topic is
Akkor hivd videojateknak.
A konzol szot en se csipem...:)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ez sajnos hiú remény, nyithatsz bármilyen békés szándékkal egy topikot, rögtön ott terem pár "értelmes" pc-s, aki ugyan életében nem látott még bekapcsolt konzolt, de fikázni azt nagyon tud!