13
Neroval dix-ből video cd?
  • Mauro
    Kösz már meg tettem tegnap.
  • Roll
    Nekem erre a "nincs elég memóriára" egy hibás Nero ugrik be. Nálam is ez volt. Tölts le egy másikat és menni fog.
  • Mauro
    Videó CD-t akarok írni Neroval de, mikor befejezi a fájlkódolás, azt írja ki egy hiba üzenetbe, hogy Trf nem található. Miért? Mi az a Trf? Ha ezt le okézom utána azt írja ki, hogy nincs elég memória. Írtam ár több VCD-t és SVCD-t de még nem volt ilyen gondom. Mi lehet a hiba?
  • pavel
    Minden szép, minden jó, csak most már egy jó CCE kellene, mert a trial nem a legjobb, a TMPGEnc pedig olyan lassú, hogy kivárni sem lehet!
    Talán van vkinek vmi ötlete? (Nem, megvenni nem szeretném)
  • pavel
    Köszi a segítséget, de én ott nem találtam kimerítő választ!
    Nincs esetleg vmi személyes tapasztalat vagy ötlete?
  • Long_Gun
    Bele kell tömöríteni a feliratot az mpeg-be. Kimerítő programmkinálat és faq a doom9.org-on.
  • pavel
    Sziasztok!
    A témával kapcsolatban kérdésem lenne!
    Hogy lehet svcd-re feliratot rakni? Melyik könyvtárba? Vagy ez így nem megoldható? Csak úgy ha ráégetem(?) a filmre a feliratot?
    Mit jelent a kompatibilitásnál az 'MPEGAV'?
  • lck
    A VCD-t fejjel lefele játssza a DVD ROM-om miért van ez?
  • greco
    Itt egy leírás található ebben a témában.
  • Frank99
    Kell hozzá az nerompegplugin
    mpg-ből azonnal ír, avi-ból először konvertál órákig.
    XXX filmet írtam már vele vagy 3-at is.
    DVD-m simán lejátsza a VCD-t, sajna SVCD-t nem.
  • TheZsenyka
    Kételkedem a dologban, esetleg arról lehet szó, hogy egy software a codec-ek segítségével KONVERTÁLJA a cuccot SVCD formátumba, persze ez esetben órákig is tarthat a történet + romlik a minőség.
  • greco
    Ez engem is érdekelne.
  • raal
    Sziasztok. Az lenne a kérdésem, állítolag lehet divx-es filmből directben neroval video cd formátumban filmet írni. Igaz-e, melyik neroval, honnan lehet letölteni hozzá ezt a kiegészítőt?
    Köszi.