13
Neroval dix-ből video cd?
-
#13 Kösz már meg tettem tegnap. -
Roll #12 Nekem erre a "nincs elég memóriára" egy hibás Nero ugrik be. Nálam is ez volt. Tölts le egy másikat és menni fog. -
#11 Videó CD-t akarok írni Neroval de, mikor befejezi a fájlkódolás, azt írja ki egy hiba üzenetbe, hogy Trf nem található. Miért? Mi az a Trf? Ha ezt le okézom utána azt írja ki, hogy nincs elég memória. Írtam ár több VCD-t és SVCD-t de még nem volt ilyen gondom. Mi lehet a hiba?
-
pavel #10 Minden szép, minden jó, csak most már egy jó CCE kellene, mert a trial nem a legjobb, a TMPGEnc pedig olyan lassú, hogy kivárni sem lehet!
Talán van vkinek vmi ötlete? (Nem, megvenni nem szeretném) -
pavel #9 Köszi a segítséget, de én ott nem találtam kimerítő választ!
Nincs esetleg vmi személyes tapasztalat vagy ötlete? -
#8 Bele kell tömöríteni a feliratot az mpeg-be. Kimerítő programmkinálat és faq a doom9.org-on. -
pavel #7 Sziasztok!
A témával kapcsolatban kérdésem lenne!
Hogy lehet svcd-re feliratot rakni? Melyik könyvtárba? Vagy ez így nem megoldható? Csak úgy ha ráégetem(?) a filmre a feliratot?
Mit jelent a kompatibilitásnál az 'MPEGAV'? -
#6 A VCD-t fejjel lefele játssza a DVD ROM-om miért van ez? -
greco #5 Itt egy leírás található ebben a témában. -
#4 Kell hozzá az nerompegplugin
mpg-ből azonnal ír, avi-ból először konvertál órákig.
XXX filmet írtam már vele vagy 3-at is.
DVD-m simán lejátsza a VCD-t, sajna SVCD-t nem.
-
TheZsenyka #3 Kételkedem a dologban, esetleg arról lehet szó, hogy egy software a codec-ek segítségével KONVERTÁLJA a cuccot SVCD formátumba, persze ez esetben órákig is tarthat a történet + romlik a minőség. -
greco #2 Ez engem is érdekelne. -
raal #1 Sziasztok. Az lenne a kérdésem, állítolag lehet divx-es filmből directben neroval video cd formátumban filmet írni. Igaz-e, melyik neroval, honnan lehet letölteni hozzá ezt a kiegészítőt?
Köszi.