9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
#9388 A Szörnycápához, ill. a Visitors of the Night-hoz keresek magyar feliratot,tud valaki hozzájuk? -
#9387 Szerintem az egyik legjobb horror film az Ördögűző.De még Paranormal Activityi is jó. -
#9386 Most láttam az eredeti 1980-as "Ragyogást"(Shining),korához képest egész jó film.Jack Nicholson játszik benne.A Wrong Turn 3 meg nem nagyon tetszett,abból az egész szériából az 1 volt csak jó szerintem.A "Dolog" is tetszett-sajnos kevés manapság az ilyen jó sci-fi horror és sok a gagyi.Ebben a műfajban az Alien 1 volt utoljára nagy dobás-amit én ismerek. -
Eclipse16 #9385 Helló!
Valaki nem tudna mondani nekem egy olyan helyet, ahonnan le tudnám tölteni a Halott Menyasszony című bábhorrort?
Köszi -
#9384 Tudnál ehez linket adni?Megköszönném -
#9383 Szerintem meg volt. Legalább is azok a nagyobb hírportálok, amiket szoktam olvasgatni, oda, meg vissza voltak tőle, és akkor már volt nemzetközi dvd is.
(Megnéztem, június végén volt itthon a bemutatója. Vszleg nem volt túl szerencsés a nyár közepén ilyen, ráadásul télen játszódó filmmel bepróbálkozni, ezért is sikkadhatott el.)
-
#9382 hmm ezt nem tudtam..
mindenesetre közel sem volt akkora hírverés körülötte , mint amekkorát érdemelt volna. gondolom ebben egyetértünk... -
#9381 Pedig ez volt itthon is mozikban. Bár mire ideért, már mindenki látta, jól ki is tárgyaltuk már itt. :)
Az eredeti könyv (amiből a film készült) hamarosan itthon is megjelenik, érdemes lesz beleolvasni, mert bővebb és kicsit másabb, mint a film.
-
#9380 igen -
#9379 Trailere érdekes,létezik hozzá magyar felirat is? -
#9378 Ez is várandós :) -
#9377 Låt den rätte komma in
Ha nem lenne internet, akkor életem egy maghatározó filmélményével lennék szegényebb...
Horror is meg nem is, dráma is meg nem is, romantikus is meg nem is...
Asszem még egy ideig a hatása alatt leszek...
10/10
Miért nem terjednek szélesebb körben az ilyen filmek, miért csak Végső állomást, Transformerst, minden évben 50 gyökér animációst, meg Faszt és furulyát filmeket tolnak az ember pofájába? -
#9376 Na végre egy rendes be*aratós film,atrailer alapján ígéretes. -
#9375 Mirrors 2 novemberben kezdik a forgatást. -
#9374 Paranormal Activity
vélemény? -
#9373 Nekem nagyon,bár elfogult vagyok a kedvenc írómmal szemben ,gyüjtöm is a filmjeit.Okosan nézve van egy kis társadalom kritika is benne :) -
#9372 Atya ÚR Isten !!!
borzalmas volt -
#9371 Bőven nézhető. -
#9370 Igen, arra gondolok ^^
Hogy tetszett? -
#9369 most néztem én is h van ilyen...
lehet is szedni:D:D
Wrong.Turn.3.Left.For.Dead.2009.DVDRip.XViD-H0RR0RFR33K -
#9368 Jónak néz ki, ezer éve nem volt semmi igazán ütős UFO témában. (Talán a Taken minisorozat legutóbb, pedig az se most volt.) -
#9367 The fourth kind dolgok -
#9366 Na bakker már ebből a filmből is van 3-dik rész ?
Wrong Turn 3 Left 4 Dead !
A trailert megnézve ez is eléggé beteges egy film lesz !
Hivatalos megjelenés 2009.10.20 -
#9365 Ha a S.K. filmre gondolsz igen. -
#9364 A Hasznos holmik c. műhöz volt már valakinek szerencséje? -
hiszacu #9363 de ez azt hiszem a 70-es kiadás és nem is szalad rendesen sem a gépen sem a lejátszóban pedig 'karcmentes'.a felújítotthoz kéne.bitch! -
#9362 az DVD és van rajta választható magyar... -
hiszacu #9361 megvan csak te meg feliratot prezentálj hozzá. és a The Wizard Of Gore-hoz a 2007-es kópiához.csodálatos XXI. század!!! -
#9360 pölö_itt_e
ha megvan, áthozhatnád! -
hiszacu #9359 bocsánat! THE evil twin -
hiszacu #9358 azt a filmet hogy Evil Twin ugyan honnan a ...... lehetne beszerezni ahol seed-elik is???? -
#9357 Surviving the Game
Játssz a túlélésért , Ice-T -vel a főszerepben,meg volt benne ha jól emlékszem Rutger Hauer, Gary Busey... -
MrJoe #9356 Hello!
Keresek egy filmet, nem horror volt, de hátha valaki tud segíteni...
Annyira emlékszem belőle, hogy az elején a főszereplő raszta hajléktalan volt (feka) és valaki felajánlotta neki h. sok pénzt kereshet és valami embervadászat lett a dologból... Tudom, ez nem sok de remélem valaki tud segíteni... :) -
#9355 Már írtak feletted plusz a videó infójában ott van. -_- -
uiztu #9354 Kérlek, segítsetek nekem is -
#9353 -
#9352 hát János, ha neked bejött, akkor megnézem, adok a véleményedre... -
Kiado #9351 Grotesque-hoz hasonló jó kis thai horror/gore, nem tudom volt-e róla szó,annyit nem olvastam vissza.
Valaki látta? Vélemény?
Meat Grinder -
#9350 Splinter (Tüske) egész jó volt, pedig kőkemény sablonhalmaz. Nézzétek. -
hiszacu #9349 jön a Halloween II kamerás változata...Jöhet a felirat és az időzítése.