9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Willenbrock
    A Szörnycápához, ill. a Visitors of the Night-hoz keresek magyar feliratot,tud valaki hozzájuk?
  • Junior0902
    Szerintem az egyik legjobb horror film az Ördögűző.De még Paranormal Activityi is jó.
  • Willenbrock
    Most láttam az eredeti 1980-as "Ragyogást"(Shining),korához képest egész jó film.Jack Nicholson játszik benne.A Wrong Turn 3 meg nem nagyon tetszett,abból az egész szériából az 1 volt csak jó szerintem.A "Dolog" is tetszett-sajnos kevés manapság az ilyen jó sci-fi horror és sok a gagyi.Ebben a műfajban az Alien 1 volt utoljára nagy dobás-amit én ismerek.
  • Eclipse16
    Helló!
    Valaki nem tudna mondani nekem egy olyan helyet, ahonnan le tudnám tölteni a Halott Menyasszony című bábhorrort?
    Köszi
  • Willenbrock
    Tudnál ehez linket adni?Megköszönném
  • PetruZ
    Szerintem meg volt. Legalább is azok a nagyobb hírportálok, amiket szoktam olvasgatni, oda, meg vissza voltak tőle, és akkor már volt nemzetközi dvd is.

(Megnéztem, június végén volt itthon a bemutatója. Vszleg nem volt túl szerencsés a nyár közepén ilyen, ráadásul télen játszódó filmmel bepróbálkozni, ezért is sikkadhatott el.)
  • fifi
    hmm ezt nem tudtam..
    mindenesetre közel sem volt akkora hírverés körülötte , mint amekkorát érdemelt volna. gondolom ebben egyetértünk...
  • PetruZ
    Pedig ez volt itthon is mozikban. Bár mire ideért, már mindenki látta, jól ki is tárgyaltuk már itt. :)
    Az eredeti könyv (amiből a film készült) hamarosan itthon is megjelenik, érdemes lesz beleolvasni, mert bővebb és kicsit másabb, mint a film.
  • fifi
    igen
  • Willenbrock
    Trailere érdekes,létezik hozzá magyar felirat is?
  • Willenbrock
    Ez is várandós :)
  • fifi
    Låt den rätte komma in

Ha nem lenne internet, akkor életem egy maghatározó filmélményével lennék szegényebb...
    Horror is meg nem is, dráma is meg nem is, romantikus is meg nem is...

Asszem még egy ideig a hatása alatt leszek...

10/10

Miért nem terjednek szélesebb körben az ilyen filmek, miért csak Végső állomást, Transformerst, minden évben 50 gyökér animációst, meg Faszt és furulyát filmeket tolnak az ember pofájába?
  • Willenbrock
    Na végre egy rendes be*aratós film,atrailer alapján ígéretes.
  • stonesour
    Mirrors 2 novemberben kezdik a forgatást.
  • stonesour
    Paranormal Activity
    vélemény?
  • tugyiti
    Nekem nagyon,bár elfogult vagyok a kedvenc írómmal szemben ,gyüjtöm is a filmjeit.Okosan nézve van egy kis társadalom kritika is benne :)
  • Seth
    Atya ÚR Isten !!!

borzalmas volt
  • Loál János #9371
    Bőven nézhető.
  • gz8
    Igen, arra gondolok ^^
    Hogy tetszett?
  • Bulykin
    most néztem én is h van ilyen...
    lehet is szedni:D:D
    Wrong.Turn.3.Left.For.Dead.2009.DVDRip.XViD-H0RR0RFR33K
  • guardian hero
    Jónak néz ki, ezer éve nem volt semmi igazán ütős UFO témában. (Talán a Taken minisorozat legutóbb, pedig az se most volt.)
  • stonesour
    The fourth kind dolgok
  • wesker24
    Na bakker már ebből a filmből is van 3-dik rész ?

Wrong Turn 3 Left 4 Dead !

A trailert megnézve ez is eléggé beteges egy film lesz !

Hivatalos megjelenés 2009.10.20
  • tugyiti
    Ha a S.K. filmre gondolsz igen.
  • gz8
    A Hasznos holmik c. műhöz volt már valakinek szerencséje?
  • hiszacu
    de ez azt hiszem a 70-es kiadás és nem is szalad rendesen sem a gépen sem a lejátszóban pedig 'karcmentes'.a felújítotthoz kéne.bitch!
  • fifi
    az DVD és van rajta választható magyar...
  • hiszacu
    megvan csak te meg feliratot prezentálj hozzá. és a The Wizard Of Gore-hoz a 2007-es kópiához.csodálatos XXI. század!!!
  • fifi
    pölö_itt_e
    ha megvan, áthozhatnád!
  • hiszacu
    bocsánat! THE evil twin
  • hiszacu
    azt a filmet hogy Evil Twin ugyan honnan a ...... lehetne beszerezni ahol seed-elik is????
  • Seth
    Surviving the Game
    Játssz a túlélésért , Ice-T -vel a főszerepben,meg volt benne ha jól emlékszem Rutger Hauer, Gary Busey...
  • MrJoe
    Hello!
    Keresek egy filmet, nem horror volt, de hátha valaki tud segíteni...
    Annyira emlékszem belőle, hogy az elején a főszereplő raszta hajléktalan volt (feka) és valaki felajánlotta neki h. sok pénzt kereshet és valami embervadászat lett a dologból... Tudom, ez nem sok de remélem valaki tud segíteni... :)
  • Seth
    Már írtak feletted plusz a videó infójában ott van. -_-
  • uiztu
    Kérlek, segítsetek nekem is
  • Loál János #9353
  • fifi
    hát János, ha neked bejött, akkor megnézem, adok a véleményedre...
  • Kiado
    Grotesque-hoz hasonló jó kis thai horror/gore, nem tudom volt-e róla szó,annyit nem olvastam vissza.
    Valaki látta? Vélemény?

Meat Grinder
  • Loál János #9350
    Splinter (Tüske) egész jó volt, pedig kőkemény sablonhalmaz. Nézzétek.
  • hiszacu
    jön a Halloween II kamerás változata...Jöhet a felirat és az időzítése.