Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Galy
az tök mindegy! :-DDDDD
Loál János
Emlékszem. A #468 az Xtro-ban volt, #487 Hullajó. Ezek tények, nem talányok. :D

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Galy
na vérviszlát!

;-)
Galy
"...Meg a kedves nagybácsi, amikor kihúzza a pap hibátlan fogait, és röhögve mondja: Ez már teljesen odvas volt! ..."

LOÁL2!
Galy
"...Voltak benne idegen tojások, életre kelt játékkatonák, érdekes lények..."

LOÁL!
Galy
idézzek?
Loál János
Hát nem.

Galy
nem használom a fórum "privát" gombját :)

kimondok én mindent! :-DDD
Galy
ugyanazt mondom amit Ti, okossss :)
DracoleWayda
hát már az alapötlet is szerintem butaság :)))) de ne kövezzetek meg, tetszik nekem is... csak máshogy, mitn neketek :DDDD

cenobite
Tényleg fura, hogy valaki az Ördögûzõ-n nevet... Fõleg ha ismered a film "háttértörténetét". Egy gyenge DZS kategóriás halálmészárszék14 horrorfilmen még okés, hogy mosolyog az emberfia, de az Ördögûzõn... Szerintem alapmû az a film - fõleg a rendezõi változat.

gamertag: kenobita

DracoleWayda
nembaj, jó az nekem :)))))))))))

Jano
Felejtõsféle. Elsõ 10 perc jó, aztán kész.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

ÁjjLe BoBBi
Falls

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
Darkness Falss ? :)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Jano
Kitalált filmekrõl rizsázik a fiú, merasziszi vicces. Szóval csak privátban, ha kérhetem! :D

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

DracoleWayda
de mesélj!!! akkor csak mesélj nekem privátba, ha a többieket nem érdekli... negem érdekel :)

Nekem igen.
Bár nem tartom feltétlenül horrornak (bár nem tudom, hogy akkor minek tartom :), de tetszett.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Event Horrizont teccett nektek?

karalábé

Galy
:-D
Jajj, inkább ne :)))
Olvasd el a korábbi "leírásait" :)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Evil
ed2k://|file|Friday.the.13th.Part.VIII.-.Jason.Takes.Manhattan.(1989).avi|735219712|90D1E09AAF5C502ED43AD289FFCB3806|/

amugy nagyon szar.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

DracoleWayda
meséld

Galy
:) azt nem vennéd annyira komolyan :)
Loál János
Persze! Privátban! :D

Galy
Láttam egy nagyon jó filmet! elmeséjem? :)
Loál János
Ja, a topik tiszteletére készítettem:

DracoleWayda
a másik film "élményem" az ideglelés volt... iszonyat jót aludtam rajta :))))) kb 20 percig bírtam az összefüggéstelen rohangálást, aztán bealudtam... végén fölébredtem, de azt sem tudtam már hogy mi elõl menekültek.

A kopogtató szellem is vmi iszonyat gagyi film, nemtom biztos amerikai kislányoknak szánták, vagy mi... de amikor végén az a méteres banya sipítozik majd lefordultam a röhögéstõl az ágyról :D

Hellraiserben még jó, volt egy pár durva rész, amikor így felépül a faszi (miután megszökött a hellraiser 2-ben) de ahogy a poklot megcsinálták az enyhén startrek-es lett :) az a fekete fényt árasztó forgó valami..hát :))) mondjuk még csak az 1,2-t láttam.. majd azért megnézem a többit is...

vígjátékban amúgy a Legényana nagyon jó (régi magyar film) meg a Luis de Funnes filmek... ja meg Banános Joe és társai :)) az ilyen Amerikai Pite féle borzadájok nemtom kinek készültek, de annyira nem vicces, és elég buta a történet...

Loál János
Érdekes. :D

DracoleWayda
mé? szerintem tök jó vígjáték :)))) annyira buta dolgok vanak benne... amikor leokádja a papot, meg elkezdi magát a kereszttel dugni :DDD

Igen, én is erre gondoltam, csak nem mertem leírni :)

Loál János
Ördögûzõn röhögni? Érdekes! :D

csabawarchief

DracoleWayda
Nemtom, horrorfilmek annyira nem fognak meg. Ördögûzõn tök jót röhögtünk például... massza féle thrash horror szintén vígjáték szerintem... inkább a thriller, amit szeretek

Galy
:-)
Loál János
Mérges leszek! Sicc! :D

Galy
töltsd le a Vérpárduc véres száguldását!

olyan rövidfilm féle, szal nem foglal sok helyet, meg full frankó film!

;-)
Loál János
Áh, mostanában semmit se látok! :(

Lefoglal a szobafelújítás, meg a Lyány.
Ráadásul hogy lassan megint tele a vinyóm. Újat most nem tudok venni, az adatokat meg ki kéne írni, de arra megintcsak nincs idõm. Az mp3-kat kéne kiírni, azokat meg nagyon igényesen szoktam rendszerezgetni, ID3-kat szépen megcsinálni, és az sok time. :/ A filmeket meg nem törölhetem le kiírás után, mert akkor nem tudok DC-zni, mert nem lesz meg a min. share. Szar ügy!

Ha éppen nincs más, szedd le, nem akkora gáz!
De csak slasher-rajongóknak tudnám tiszta szívvel ajánlani (pl. a Péntek 13 sorozat 9 részénél jobb - az elsõnél azért nem).
Frédi Jáson ellent láttad már?

Loál János
Azt sem láttam.
Hát, akkor nem hiszem, hogy leszedem. :D

Blasta
Ja, olyan se rossz se jó.... :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Igen, a filmes topikba írtam is róla annak idején.
Nem rossz slasher, de egy kicsit unalmas, és semmi története nincs :)
Egyszer nézhetõ, Just before dawn fílingje van (ha azt esetleg láttad)

Gery1980
Elnézést kérek az illetlenkedésért, többet nem fordul elõ.Legalábbis ritkábban:DDD

Blasta
Jó, akkor most egy ideig nem nyomatok ilyet!
Mondjuk karácsonyig! Nem. Szilveszterig. Vagy nem is. Húsvétig. Ezaz. Ez lesz a jó.

(De azért a Vér a köbön 3. KIRA FILM!!!!!)

Loál János
Egy kicsit már unalmas.

Blasta
Ez vicces, nevess velünk Te is! :-DDDDD

Loál János
Srácok, tényleg muszáj ezt?

Gery1980
Az elsõ rész nem is volt egy nagy durranás, annál nem nehéz jobbat csinálni.De ha azt mondod jó volt, akkor tuti megnézem én is, már csak Elton cocalovag John remekmûvei miatt is:)

Blasta
A parkinzonkóros Zombilány vérengzése Jemenben 2.

SPOILER!!!!!!!!

Végre egy folytatás, ami jobb mint az elsõ rész!
Komolyan sokkal jobbra sikeredett. Az effektek jobak, a vér pirosabb, a zene állat (Sir. Elton John megint remekelt) és a sztorira se lehet egy rossz szavunk.
Egyedül talán az a rész nem tetszett, amikor a kationai bázisra téved be Mary-Jane és a kezébe fogja a 18 lövetü rakétavetõt, de sajnos a remegéstõl egyszerre elpazarolja az összes rakétát....

Amúgy állat a múvi, 8/10!!!!!

Loál János
"kombány" LLLLLOOOOOÁÁÁÁÁLLLLL!!!!!!!!!!

Na csá! :-DDD