9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Ja, és itt persze kizárólag Amerikáról beszélek. :) -
Csak az a baj, hogy ezek a kiváló remake-ek mind a '80-as években készültek. :)
A DotD, bár tényleg közelébe sem ér az eredetinek, de a mai horror-kínálatot (főleg zombi-horrort) nézve szerintem egyáltalán nem rossz. -
vannak jo remake-ek.
the thing
the fly
invaders from mars
de a dawn of the dead nallam kenyes pont...azt azert beken kellett volna hagyni. -
Kilóg némelyik remake a sorból, de még mindig jobb így, mintha alapvetőan új filmek nélkül maradna a magunkfajta...
így jó? :D -
_Vegeta_ #2298 Tudom hulyevagyok, de ezt a mondatodat most nemertem. (2.at) :)
-
Alapvtően akkor nem volt miről beszélni amikor remake fikázásba kezdtél....
Tudom hogy gáz de jobb mint a semmi...
[röviden] -
_Vegeta_ #2296 Akkor nincs mirol beszelnunk. ;) -
hat ez van.en sem szeretem de nem tudok mit tenni ellene.
en a dawn remake-et is elleneztem.ala is irtam a netes peticiot. -
_Vegeta_ #2294 Sajnalom, engem idegesitenek az ilyen "lopások". :) -
ugyan mar... -
_Vegeta_ #2292 :DDDDDDD
Azert van egy donnie darko vagy k-pax, ami amerikai. vannak ott jofilmek, de ezek a remake gagyisagok idegesitoek, szvsz. :) -
Nekem azé' tetszettek azok is:) De tény, igaz amit mondasz, 4-6 nem egy világverő epizód.:) -
hat sajnos nem az osszes jo.
az 1 2 3 5 amik jok szerintem.4as iszonyat fos 6os meg bonyallal elmegy.
4esben van nemi pozitivum mert kiderul a kocka multja.de ezen kivul... -
Most keveredtem ebbe a topikba.:)
Én a netről rángattam le az összest, szerintem is rohadt jó. -
ez pont aktualis valasz volt:)
mellesleg en is imdaom a hellraisert nem hiaba virit a 18 incses pinhead a monitor mellett:)
sot meg az okadek magar vertexes elso 2 reszt is megvettem. -
Egyet értek, teljes mértékben! Kevés jobb horrort láttam a Hellraiser sorozatnál!! 

Egyértelműen Clive Barker a horrorkirály!:) -
az igazi minosegi filmeket mindig is europa es az azsiai regio termelte ki. -
ez mindig is igy volt.
voltak az olasz aztan a francia filmek remake-jei.aztan jottek a kepregenyfilmek most meg az azsiai es megindult a sajat filmek remake-elese is.amerikai filmgyartasbol manapsag annyi telik mint a vin dieselbol. -
_Vegeta_ #2284 Hogy nembirnak már mit kitalalni, igy jonnek az átiratok, kepregenyfigurak... -
csodas hirem van!!!
megjelent a space zombie bingo dvd!!!
rajta van az altalam legjobban keresett 5 filmet tartalmazo listan!!:)
http://www.imdb.com/title/tt0314713/?fr=c2l0ZT1kZnxteD0yMHxzZz0xfGxtPTIwMHx0dD1vbnxwbj0wfHE9c3BhY2Ugem9tYmllIGJpbmdvfGh0bWw9MXxubT1vbg__;fc=1;ft=11
talan mondanom sem kell hogy troma film:)) -
deicide #2282 nem egészen értem mit akartál irni...? -
Én kitölteném, de ha nyerek is át kell kocsikáznom fél Magyarországot, hogy Pesten legyek.
sry -
Böjtös #2280 Úgy látom, valamiért nem nagyon akar senki ingyen (!!!) mozizni, ezért utoljára ajánlom fel a Fűrész című film premier előtti vetítésére szóló két jegy megnyerésének lehetőségét. Avagy, aki kitölti a lenti likhez kapcsolódó kérdőívünket, az eljöhet erre az elég komoly thrillerre, és hozhat magával még egy személyt.
A cím megadása nem kötelező, de telefonszámra, mail-re a későbbi visszajelzés miatt szükségem van.
Ha pedig az utolsó kérdés gondot okozna, tudom ajánlani a film címét, mint lehetséges segítséget.:)
http://fangoria.hu/jatek.html
-
_Vegeta_ #2279 Ez azert mar szanalmas, h mit csinalnak a gyokert amerikaiak/nak. -
_Vegeta_ #2278 Szentem nem jo magyaraztak meg. A 0 is megnezted ? Az mar nem megmagyarazza hanem megvilagosit. :) -
deicide #2277 oK:)
most szenvedek azzal hogy a Grudge-n legyen felirat a dvd-n..!
bele néztem...hát nem semmi film!! -
Ok, csak szóltam. -
deicide #2275 fejből irtam le...! és tudom hogy nem jól irtam...!! -
A második rész más történetet mesél el.
Keresésnél figyel a helyesírásra! Grudge, White Noise! :) -
deicide #2273 úgyan az a történet megy tovább...a kis csajjal...?
Rá keresek..az Eye-re..!
Én most a The Gruthge..c filmet vadásztam le..!
Utánna meg a With Noise következik..! -
Ramza #2272 Nem, biztonsági másolat dvd :) -
Ha ezt is akciós dvd-ként vetted, én átveszem tőled...
[ingyen vagy ennél olcsóbban]
komolyan, ha tovább akarod adni, nekem kell. A múltkori kérdésedre a válasz:1-1,5hét. Ha neked jó. -
van 2 is
hozzám eljutott az is... :) -
Ramza #2269 Dog Soldiers - megnéztem másodszorra is.
A véleményem sajnos nem változott. Tudom, hogy elég sokan szeretik, a színészek rendben vannak, a sztori sem akkora gáz, én mégis szenvedek tőle :( -
Eddig 1 folytatást élt meg, legalább olyan jó, mint az első rész. -
deicide #2267 Az EYE...c. film...az több részből áll...?Mert ide hozánk csak a 1. rész jutott el...!! -
igen pl az:) -
lehet nem vettem le a lenyeget de a megsertodes az pont nem jellemzo ram:)
csak vedem ezeket a gyongyszemeket! -
Ramza #2264 COTLD - a film végi földalatti nyomulás? :) -
Cvd #2263 De ha jól emlékszem a lényegre viszonylag a vége felé derül fény, addig meg gyanúba keveredik szinte az egész város. Nagy részük mondjuk komplett elmebeteg úgyhogy már alapból le kellene sittelni őket, de pl. amikor kavicsdobálással nyomozzák ki hogy ki a gyilkos akkor már kiszaladt a számon egy "k. anyátok", akármilyen toleráns is vagyok.:)