Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
LOÁL2!
Szerintem alapmû az a film - fõleg a rendezõi változat. gamertag: kenobita
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Bár nem tartom feltétlenül horrornak (bár nem tudom, hogy akkor minek tartom :), de tetszett.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
karalábé
Olvasd el a korábbi "leírásait" :)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
amugy nagyon szar.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

A kopogtató szellem is vmi iszonyat gagyi film, nemtom biztos amerikai kislányoknak szánták, vagy mi... de amikor végén az a méteres banya sipítozik majd lefordultam a röhögéstõl az ágyról :D
Hellraiserben még jó, volt egy pár durva rész, amikor így felépül a faszi (miután megszökött a hellraiser 2-ben) de ahogy a poklot megcsinálták az enyhén startrek-es lett :) az a fekete fényt árasztó forgó valami..hát :))) mondjuk még csak az 1,2-t láttam.. majd azért megnézem a többit is...
vígjátékban amúgy a Legényana nagyon jó (régi magyar film) meg a Luis de Funnes filmek... ja meg Banános Joe és társai :)) az ilyen Amerikai Pite féle borzadájok nemtom kinek készültek, de annyira nem vicces, és elég buta a történet...
olyan rövidfilm féle, szal nem foglal sok helyet, meg full frankó film!
;-)
Lefoglal a szobafelújítás, meg a Lyány.
Ráadásul hogy lassan megint tele a vinyóm. Újat most nem tudok venni, az adatokat meg ki kéne írni, de arra megintcsak nincs idõm. Az mp3-kat kéne kiírni, azokat meg nagyon igényesen szoktam rendszerezgetni, ID3-kat szépen megcsinálni, és az sok time. :/ A filmeket meg nem törölhetem le kiírás után, mert akkor nem tudok DC-zni, mert nem lesz meg a min. share. Szar ügy!
De csak slasher-rajongóknak tudnám tiszta szívvel ajánlani (pl. a Péntek 13 sorozat 9 részénél jobb - az elsõnél azért nem).
Frédi Jáson ellent láttad már?
Hát, akkor nem hiszem, hogy leszedem. :D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem rossz slasher, de egy kicsit unalmas, és semmi története nincs :)
Egyszer nézhetõ, Just before dawn fílingje van (ha azt esetleg láttad)
Mondjuk karácsonyig! Nem. Szilveszterig. Vagy nem is. Húsvétig. Ezaz. Ez lesz a jó.
(De azért a Vér a köbön 3. KIRA FILM!!!!!)
SPOILER!!!!!!!!
Végre egy folytatás, ami jobb mint az elsõ rész!
Komolyan sokkal jobbra sikeredett. Az effektek jobak, a vér pirosabb, a zene állat (Sir. Elton John megint remekelt) és a sztorira se lehet egy rossz szavunk.
Egyedül talán az a rész nem tetszett, amikor a kationai bázisra téved be Mary-Jane és a kezébe fogja a 18 lövetü rakétavetõt, de sajnos a remegéstõl egyszerre elpazarolja az összes rakétát....
Amúgy állat a múvi, 8/10!!!!!
Na csá! :-DDD