9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
deicide #2342 ma megyek megnézni a Fürészt...!
kiváncsi leszek milyen lesz...))! -
pfuuuu mar nem emlexem, Anubys irt avikat DVD-Rre, azokat adta oda... mar nem is tudom, de akkor meg ritkasag volt a DVDiro...
-
igen?
mikor volt az? -
jo persze USben minden hozzaferheto, nem reg nezegettem kulfoldi Storesite-okat, hat kb vagy 20 liter nyalat kellett foltakaritanom magam utan, Bkateg Zombis DVDk hegyekben, felamatortol profi filmekig minden van... csak ugye mire ideer... megha ideer...
nameg akkor Anubyst(amugy mar veled talalkoztam eloben eccer a nagyvarad teren regebben... :P) lelejmolni egy forditassal, mert lusta vagyok, es nekem tok magyarul kene(persze csakis felirat), bar ha megeroltetem magam, nem gond az inglis, dehat ugye lustasag rulzik...
-
nallam inkabb az eberseg van forditott aranyban a reszegseggel:)
reszegen mozibamenni es filmet nezni nem szabad!!!
en legalabbis fix hogy elalszom -
Ramza #2337 Mert szerencsés vagy :)
Az a gond, hogy én is inkább fórumozok, mintsem le kelljen ülnöm nézni :)
(meg azt vettem észre, hogy az angoltudás fordított arányban van a részegséggel :) -
Jó neked!:) A részegséggel nekem sincs bajom, csak nincs meg a film:)) -
Ramza #2335 Jajj, meg kéne ma nézni a Decoys-t, mert tegnap részegen elkezdtem, de most sem vagyok más állapotban, és nincs kedvem :) -
meat market eleg jo film.nekem is megvannak.
hozzaferheto dvdn is az usaban. -
Énis énis énis!!!!! :D -
Én ezekről csak hallottam, de sajna nem láttam. Nem tudjátok, honnan lehetne mexerezni ezeket? -
ftp? folrakjam?
erdekel?
;)
cserelhetunk bkateg filmeket... ;) -
Ramza #2330 Meat Marketeket nem ismerem, a másik kettő nagy királyság! -
hmmm dejotápig
, ehehehe kedvenceim a bkateg Zombifilmek, nemtudom miert, ecceruenvonzodom mindenfele zombis temahoz... (sick) 
naszal amik eleg "bejottek(hogy trendy legyek)" az utobbi idoben:
Meat Market 1-2
The Dead next Door
Deadline(kis holland amator de rohadtjo film)
amiket az utobbi idoben lattam kb ennyi...
sokkal jobb nezni egy olyan filmet, ahol latszik akarnak a szineszek,van lelkesedes, szal nagyon "feelinges" es nem a jomennyialoveokeakkorelvallaomennyiert... mert attol
vagyok...
-
Van pár nagyon szép képsorozat benne. Amire gyanútlanul rámondom, hogy gótikus-romantikus hangulatot áraszt/bár tudom nem az/.
Erre jön pár groteszk-kretén részlet...
Jó film! -
Van valami bájos paródiajellege. Nem olyan harsányan, mint egy Army Of Darkness, de azért elég lol ez is. :)
-
Nekem az az egyik kedvenc zombifilmem... -
Ramza #2325 Persze, sőt a Dellamorte Dellamore is 90-es évekbeli, ami szintén üt szerintem. -
jaaj a kiraly azsiai filmek kozul kihagytam a versus-t ami nagy kedvencem!! -
hat azert volt egy in the mounth of madness, vagy egy frighteners, vagyarmy of darkness.
en szerettem a 90es eveket.
azsiai horrorok tenyleg jok az almult 6-7 evben de hat en nem azsiara gondoltam.
bar ott is nagyreszt egymas majmolasa megy sok helyen.
ami szerintem kiemelkedo aza battle royale (2 resze harmat gyenge), ju-on (2es resz szinten szar), Ringu (2es ismet fos).
na most ilyenek hogy dark water vagy the eye nem rosszak de 1 nagyon max 2 alkalomnal tobbszor nem birnam megnezni oket mert annyira azert nem jok.
ez a szellemeket latok akik bekoltoztek a hazba vagy az agyamba egy ido utan uncsi picit.de teny es valo hogy jelenleg kilometerekkel masok elott allnak a horror teren.
b es trash filmek teren megrosszabb a helyzet.azok kb sajnos a 90es evekben kihaltak:((
-
Ramza #2322 Na látod ezzel meg én nem értek egyet :)
Ázsia önmagában viszi a piacot.
A 90-es évek közepén szinte csak amerikai, agyoncenzúrázott (ill. alapból "puha"), ötlettelen klónok jöttek ezerszámra, legalábbis én így éltem meg. Ma nem látom ennyire rossznak a helyzetet. -
inkabb a 2000 utani idoszak tekintheto siralmasnak... -
Ramza #2320 Persze, minden időszakban találunk zseniket, de nagy általánosságban mondtam. -
hat azert a 90es evek eleje es kozepe nem volt am olyan rossz
raimi carpenter meg peter jackson is nagyokat alkotott ekkortajt.
ami az elmult 5 evben egyikre sem volt jellemzo.
igaz nem is horrorokat csinaltak. -
Ramza #2318 Night of the Demons 2 - jobb volt az elsőnél. Persze annál nem nehezebb...
Szerencsétlen film abban az időszakban született (1994), ami szerintem a horrorfilm-gyártás mélypontja. Ennek ellenére meglepődtem egy-két jelenet keménységén.
Persze ettől sem lesz több egy abszolút közepes filmnél.
5/10 -
Naná, hogy DC! -
deicide #2316 Torrenten kint van valalahol az eredeti Kör...?
valaki...?...help...help....!!:) -
aza baj hogy a pentek 13 sehol sem jelent meg vagatlanul.
egyedul az elso reszt adtak ki vagatlanul.a tobbit nem.meg a from crystal alke to manhattan is vagott es a "kivagott jelenetek" sem szerepelnek mind kulon a lemezen. -
MÉT! -
_Vegeta_ #2313 A kutyafáját! Normalis ez ? :D Najo egy torrentet konnyebb seedelni, de... :D Ez jonne egy honapig is. LOL :D -
Ramza #2312 Bocsánat, hogy ilyen csúnya dolgokat teszek be, de ezen ledöbbentem:
Friday The 13th Complete Collection 14DISC NTSC DVDR-IGUANA 58200 Mb
1 seederrel azt hiszem nem vágok neki az 58 gigának :) -
_Vegeta_ #2311 Ja, okes. :) -
Akko' ezt én nem láttam:)) Csak összekevertem valamivel:) -
Ramza #2309 Egy temetőben, egy kreamatóriumban, egy orvosi igényeket kiszolgáló hullatárolóban :) -
Akkor keverem valamivel sztem. Hol játszódik ez a film? -
Ramza #2307 Mert abban sem voltak lassabbak a zombik. -
Emlékeim szerint az nem annyira.:) -
Ramza #2305 A Return of the Living dead 1 is rossz? -
Ez a mostani DofD valami eszement xar. Sztem a zombifilmek fílingjéhez hozzátartozott az is, hogy a zombik lassan imbolyogva mozogtak, amikor ebben megláttam a rohanó zombikat, egy hétig röhögtem. -
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nekem nem tetszenek...
Vannak jók, de vannak gyatrábbak is.