Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most kezdõdõtt csak, én az egész filmre értettem

Factor_007
picsába és lemaradtam róla 😞((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

elég fosatós lesz ez a film a tv2n most

Bazz, most néztem meg a Kedvencek temetõjét, és azt kell hogy mondjam, hogy a legjobb Stephen King feldolgozás, amit valaha láttam. Tök para, pedig már a könyvet is olvastam, és az is az író legjobb könyve, amihez legalábbis nekem volt szerencsém. Ha valaki nem látta volna, akkor dc-n fenn van, vétek kihagyni.

Jano
Fú, de rég láttam azt! 😊

Uzumaki: teljesen rendben van ez a képregény-alapú film. A Kör-re hasonlít, titokzatos, sejtelmes horror, jó trükkökkel. Tetszett a város ábrázolása, meg az idióta vágások (mint a Save the Green Planet-ben), és itt sem volt gond a színészekkel. A vége érdekes (?). Akinek tetszett a Kör, nézze meg!

Nekromantik: nem tudom láttam-e ehhez foghatóan kiváló filmet - pláne németet. Halottakhoz való vonzódás. Érdekes téma. 😄 Zseniális a film, nagyon-nagyon tetszett. A végét megnéztem vagy 15-ször, mert egyszerûen iszonyatos. Az elsõ alkalmakkor szétröhögtem magam, aztán a 8. környékén már sikerült higgadtabb fejjel is megtekinteni, és kicsit beleborzongtam a gondolataimba, amiket a film ébresztett bennem. Nem írok többet, nézze meg mindenki! Nem horror-filmként kell hozzáállni, mert erõteljesen mûvészi.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

cenobite
DC++, Kazaa, ilyesmi...

gamertag: kenobita

Teljeset hol lehet tölteni, nem tudod? Utálom ha kivágnak valamit egy filmbõl.

na ezt megnézem akkor😄

cenobite
Ma lesz 23:10-kor a tv2-n az Éjszaka szülöttei (Nightbreed)
Tessék nézni Barker bácsi filmjét jól! 😊
Kíváncsi vagyok, mennyit vágnak ki belõle... 😞

gamertag: kenobita

Galy
áá, csak olyan 10-20 perc játszódik csak az ûrben.
Jano
Jaaajó.

Nyugi, nem az ûrben játszódik a nagy része, talán csak 10-20 perc összesen.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Jano
Abszolút egyetértek.

Hát az gáz. :/
A Hellraiser 4-be belenéztem, és kicsit húztam a számat, hogy kivitték az ûrbe. Bár, majd ha lejött, és megnéztem, akkor értékelem. Bizakodva várom. 😊

Igen, eszméletlenül gáz a fordítás.
Én becsülöm az ilyen embereket, akik karitatíve feliratokat gyártanak, de úgy gondolom, hogy alapfokú angol-tudás nélkül nem kellene ebbe belekezdeni...

Ja, amúgy megint volt egy sokkoló, 2 pontos élményem a hétvégén.
Eaten alive (pedig de vártam annak idején, hogy lejöjjön).
Tobe Hooper láthatólag képtelen volt a Texasi láncfûrészes elsõ két része után elszakadni attól a témától, hogy egy nagyvárosnál kisebb településen csakis beteg emberek élnek, akiknek a célja, hogy mindenféle motiváció nélkül öljenek.
Itt egy Boborján kinézetû hotel-tulajdonos írtja a vendégeket, ha jól sikerült kivennem, akkor azért, hogy a hotel mellett élõ krokodilját megetesse (nem vicc, a "medencéje" már a hotel erkélye melett kezdõdik, hogy bele lehessen vasvillázni mindenkit). Terraloál sztori, katasztrofális színészek, hiteltelen történet, dögunalom - ez nem ér 2 pontnál többet nálam.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Jano
Elkezdtem az Uzumaki-t, de családi okok miatt csak az elsõ fél óráig jutottam. Eddig hibátlan. Franc ezekbe a Japcsikba! 😄
A magyar feliratot viszont 15 perc után lekapcsoltam, mert elõször röhögtem a félrefordításokon, de aztán elkezdett idegesíteni. D:

Pl.: "What a hobby!" fordítása "Mi a hobbi?" URISSTEN!

Galy
király!
Jano
NÁKÁM! 😄

na jó, de kinek kell? 😄

lolá

Jano
A Zombie Exterminator ingyenesen letölthetõ!

Hell of the living dead 4 pont.
Pffff.

Jano
Jaja.

Csekkold a Games-t! 😊

"Special FX: Tom Savini "

Nyihihííííí 😄

Mondjuk azért minden idõk legjobb zombifilmje megkapta a maxot szerencsére
Dawn of the dead

Ezek bazdmeg betegek, ilyennek a kezébe nem adnék tollat vagy billentyûzetet.
Médiagecik 😊

Jano
Undeadfilms-en a Beyond 2 pontot kapott. Grat!

Jano
Anno HBO-n láttam, elég nyomasztó film volt.

És megtaláltam 1 kedves kis filmet, már 1 éve nem jutott eszembe, mi a címe, de ráleltem.

The Gate, rendezte Takács Tibor. 😄
A folytatás se volt rossz.

Ezt eddig még nem láttam.

Sajnos kimaradt 😞
Annyi minden kimaradt, basszus 😞

Jano
Dááá, ez jó vót!

Szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál!

Galy
Ja, van egy ilyen sorozat, ráadásul Jason buta nagydarab gyúrós macsó, ezzel szemben Freddy kifinomult, intelligens jellem, szerintem

Igen, ráadásul talán abból is a hárm film egyikét, pedig ez egy nagyon sok részes sorozat volt, amibõl kiemeltek néhány részt és azokat adták ki filmként.

Jano
Ja, az uccsó mondatot nem láttam! 😄
Szóval nem vágtam, hogy van ilyen sorozat, de ezek szerint az is igaz, hogy nincs köze a ríl Jason-hoz.
Valami kis horror-széria tényleg jó lenne. Pl. nemtom ménem adják legalább a Mesék a Kriptából-t folytatólagosan. 1 részt lenyomtak, azt annyi. :/

Gondolom a bejáratott branddel akarták ezt is eladni jól.
Mondjuk bármilyen horror-sorozatot szívesen néznék, de jó lenne.

Jano
Hát nem nagyon!

Azt vágta valaki, hogy van Péntek 13 sorozat?
http://www.screamtelevision.ca/details.asp?showID=409&typeID=1

Igaz, sok köze nincs a filmekhez 😊

Davidus
Jó kis magyar Lovecraftoldal.

"Éjszaka van, odakint vihar tombol. A baljós Winthrop házban egy öreg bácsika sétál fel s alá, gyertyával a kezében, miközben a ház másik lakóját szólongatja. Vesztére az meg is jelenik, és egy erõteljes mozdulattal kitépi a férfi szívét."

Szal nem a kezét tépte ki de jól rémlett hogy volt valami tépés😄

V9ykn8_TZL0

Oké, én is gondoltam, máskülönben csodálkoztam volna.
Az oldalt amúgy megnézem, mert nem ismertem.

Davidus
Runtime: 13 min

V9ykn8_TZL0

Davidus
Hm van 2 elég friss Lovecraft film(2001)
Dagoon (6/10)
Nyarlathotep (8.1/10) erre most ráizgultam😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ja és nem a re-animator kapott 2 csillagot hanem a the unnamable.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ittnéztem

V9ykn8_TZL0

Nem trancsír film, szedd nyugodtan.
Zombi sem sok lesz benne, és azok sem olyan formában, ahogy eddig megszokhattuk 😊

Hát, nem tudom hol nézed, de pl. az imdb-n majdnem 7 ponton áll.
http://www.imdb.com/title/tt0089885/

Harvester most éppen nem megy, de ott 10/10.
És a komolyabb horror-oldalakon igencsak el szokták ismerni.

Hol nézed amúgy?

Davidus
A re-animator hoz valamit a Lovecraft feelingbõl? Ha csak zombi trancsír akkor nem szedem le😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ahol néztem ott öt csillagból kemény kettöt kapott😊

V9ykn8_TZL0

Ezen a Lovecraft dolgon amúgy meglepõdtem! Jó sok mûvét megfilmesítették már, legjobb a Re-animator elsõ része lett, hatalmas kult-horror, zseniális.
Sajnos a film úgy tûnik kimaradt (elolvastam a tartalmát és nem ugrott be utána se).

Alien
Oh, értem😊)

Davidus
Majdnem😄 Annyit tudtam plusszban, hogy valamelyik Lovecraft novellából készült. Szal beírtam ,hogy lovecraft meg film és végignéztem a Lovecraft novellákból készült filmek címeit😊

V9ykn8_TZL0

Ferkó csak néhány hete él, mióta elegem lett a ki/be jelentkezésekbõl 😊