9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Ramza #2662 Mr. Vampire :) -
Ramza #2661 Shaun of the Dead -
Ramza #2660 Bad taste -
esetleg van még valami nagyon jó horror-vígjáték, mint a Hullajó? -
Ramza #2658 Ja, pölö:
:) -
Hehe, mikor beírtam, hogy a Lifeforce-ot szedem le, akkor még nem is láttam az üzeneted (nem frissítettem), akkor jó volt a megérzésem :) -
Elkezdtem leszedn ia Lifeforce-ot. -
Ha kiváló látványra (is) vágysz, akkor Lifeforce. -
Ezek közül melyiket ajánlod a legjobban? -
Lammer at Work #2653 kivegeztem a [URL=http://imdb.com/title/tt0082559/]"Hell Of The Living Dead" aka "Virus"-t[/URL] eleg jo volt, nopersze mert Zombie fanatik vagyok, egy mai ember max tudom mar csak mosolyog a maszkirozason(bar voltak nagyon profi maszkok, es durva effektek, amik most is allnanak), meg Z-ket megszemelyesito emberektol, nembaj hangulat volt,amugy mostmar vegre tudom, hogy az RE1 liftes jelenetet honnan loptak... hmmm ;)
Tenyleg, nemtudom jogilag hogy van, de a 78as Dawn OSTjebol loptak, szerintem egyenesen... otthon megvan a 78as DOD OST, most lehet 1-2 helyen elter a muzsika , nemto'm, namind1... ;)
-
The beyond
Lifeforce
Xtro
Beyond the limits
Invasion of the body snatchers
most így két sör között locsolkodás után :)
én meg most megyek, és megnézem a jól megérdemelt TRON dvd-met. -
Végre kipróbáltam ezt a torrent nevű cuccot, és baromi gyorsan lejönnek a cuccok :D Nem kell szar DCC-vel szarakodni hetekig. -
Tudtok ajánlani valami nagyon brutálkirálytunkolós horrort? Valami tényleg nagyon jó. Na ne ilyen újakat, hanem a golden era-ból. -
Lammer at Work #2649 basszuskulacs...
ezt latattok mar?
uhh enyhen nyalcsorgatas...
Dawn of the Dead (Ultimate Edition) (1978) - 4DVDs ultramegahiperkiralyverzson :Ð -
Tud valaki a Hellraiser 3 extended, azaz kibővített 700 megás verzióhoz feliratot? feliratok.hu-n nem nagyon találtam jót. -
mindig is mondtam, hogy a jó filmek igaz történet alapján készülnek, csak mindig van pár suttyó aki hitetlenkedik!!!!!!!4 -
flashX #2646 :O -
Lehet, hogy ma megnézzük, ott van a lyánynál a saját példányom.
Ja, megnéztük a Szem-et, rosott rajta rendesen. Nagyon jó film.
A lemezen rajta vannak az előzetesek is, az egyik elején kiírják, hogy "Igaz történet alapján", szal... :O))) -
Na megnéztem a Children of the corn IV-t.
Aggódtam, hogy gáz lesz, de ellenkezőleg, ez egy egész jó film volt. Árnyékot vet rá egy kicsit az, hogy ami előzményt anno láttam az zavaros/be voltam rúgva/ és nem is tudom az hanyadik rész volt. De ezzel kedvet kaptam az 1-3 beszerzéséhez. Aki szereti az ilyen filmeket vegye meg, egy ezrest megér!
[Naomi Watts hű de jó csaj!!!] -
Netpiacon 3 rongy az egylemezes, én ugyanennyiért 2 lemezest kaptam.
Nem fogok reklamálni. :D
-
flashX #2642 Érdekes nekem is megvan a Mullholland Drive, meg is néztem már egyszer, úgy tűnik nem elég alaposan... -
ja :) -
kosz neked is... akkor te is Karina vagy? juhejjj
-
Mullholland drive-ot hogyé' adták??? -
grat -
De, jó film!
És végre kiderül, hogy ki az a Kukor Ica.
(Igaz történet alapján.) -
nekem is ma van...
-
Ramza #2635 Nem, de ettől függetlenül ne szomorkodjál, szép ajándék :)
Van benne Naomi Watts pölö. -
Boldog névnapot!
Én megvettem valamikor, de még nem néztem meg. Szerintem kb. középszar lehet. :D
Ja, és megvettem a Szem-et, és a Mulholland Drive-ot is, továbbá Anyunak Húsvétra a Passiót, ajándék gyanánt.
[TÖK RENDES KIZSGYEREK] -
Ma van a névnapom, aztán a Mankától jól megkaptam a Kukorica gyermekei 4-et...
jó-e a film? -
Monnyuk,nekem a Matrix kurvára nem jön be....,ez sokkal "élethübb",meg ezt akár el is tudnám képzelni egy pár évtized múlva...
Mind1,valakinek tetszik,valakinek nem,ez így van rendjén ^.^
Azt az egyet tudom,hogy nekem mostanában ez volt az egyik legjobb film. -
:DDD -
Lammer at Work #2630
jaja
-
Golyókerülgetés nem igazán volt benne, inkább arról szólt a dolog, hogy egy olyam harcművészet mestere volt, amiben "kiszámítják" a legideálisabb, leggyorsabb, leghatékonyabb támadási formákat.
Kiválasztottságról meg pláne nem volt szó.Csak egy ugyanolyan értésbűnöző volt, mint sokan mások akik ráébredtek a társadalom hamisságára amiben éltek. -
flashX #2628 Az, hogy kerülgeti a golyókat, meg, hogy kiválasztott, stb... -
Ettől én is kész vagyok.Egyedül a látványvilág közt van nagyon enyhe hasonlóság, de azonkívül mi?A sztori pl. kb. annyira hasonlít egymáshoz, mint a Hófehérke a Rumcájszhoz.Akkor mi a Mátrix koppintás benne? -
flashX #2626 Pedig nagyon úgy tűnt... -
Lammer at Work #2625 marmegbocsassdemindenidiotamatrixxalhasonlitjaossze, HOLOTT SEMMI KOZE HOZZA!!! VAAAAAAAAA ettol idegbajt kapok!!!!
(es meg a boritora is rairjak...)
bocs, nem teged akartalak megbantani, csakma' tok idegesito...
-
Amin lehidaltam, hogy megláttam az Auchan polcán, magyar kiadásban. Nem hittem, hogy elő mernek venni egy ilyen filmet ezen a piacon. -
flashX #2623 Nekem annyira Matrix koppintásnak tűnt.