Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
Mochee ma 07:31 | Privát | Válasz | #920

Na azért! 😉

gamertag: kenobita

cenobite
Mochee tegnap 18:18 | Válasz | #917

Jajjj, ez a hozzáállás... Csak azért nem nézni meg egy alapnak számító filmet, mert a rendezõjérõl kiderült hogy meleg... Részvétem.

A Nightbreed így sok év után visszanézve tényleg nem egy top rated alkotás. 😊 Könyvben sokkal de sokkal jobb volt.

gamertag: kenobita

Hát ha félreteszem az elõítéleteimet, akkor is csak az Éjszaka szülöttei van ott a neve mellett, amit láttam, az pocsék volt, de most már felkeltetted az érdeklõdésemet, ugyhogy mégis megnézem ezt a hellraisert.

Na végre megnéztem a texasi láncfûrészes gyilkost😄 Végre egy film, ami nem a gusztustalanságokkal rémiszt/elismerem van benne elég/, hanem a környezettel, a szürrealista világ képével, illetve azzal, hogy realis dolgok vannak benne,szal nem egy démon vagy ilyesmi öl benne. A filmnek van egy negatívuma, ami amúgy pozitívum is, névszerint a fõhõsnõ külalakja, ruházata. Vhogy néha azzal voltam elfoglalva, hogy csodáltam a melltartó nélküli, késõbb vizespolóversenyre hajazó helyzeteket nálam ebben a kategoriában ez most 9.5/10et kap, bár sajna az eredetit még nem láttam

Jano
Ácsiácsi!

A Hellraiser-nek köze nincs a buzikhoz. Az elsõ két rész nagyon jó film. #914.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Rögtön abbahagytam a hellraiser töltését. Azért mindenképp jó, hogy szóltál, nem akarok buzi-filmeket nézni.

Loál János
ok
htx

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Ezért mondtam, csupán érdekesség 😄

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Loál János
😄

Nem érdekel, felõlem lehet akár hermafrodita, a Hellraiser 1, 2 kurvanagy.

Nem akarok itt buzizó topikot csinálni a kedvenc témámból, csak gondoltam szólok 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Loál János

Clive Barker meleg.
Hír vége.

Nem láttam, de a Prom night elsõ része ismerõs.

Jano
VOÁV!!! Megvanik!

Láttad ezt??? Elég kemény film volt emlékeim szerint, anno még a "központi videón" (LOÁL) nyomták nálunk, a kábeltévén. Kell!

Jano
Hát ez a remake remek lesz. :/

Ezt a remake-et hogy el fogják baszni 😞
Még csak véletlenül sem volt az eredetiben egy darab kislány se, itt meg reklámember...

Jano
Na ja, a Shining nagyon ott van a mai napig. A Warlock nekem tetszett, de csak az elsõ részt láttam.

Meg hát Jack Nicholson rulez.

Elõbbi nagyon jó, sokkal jobb, mint a késõbbi három részes remake, utóbbit nem szerettem, pláne a folytatásokat, az elsõ még többé-kevésbé tetszett.

Jano
Gyön lefele a Ragyogás, meg a Warlock.

Megnéztem, a végén röhögtem sokat, meg amikor vizipisztojjal nyomták, az nagyon kira volt. Maga a film a poénokat leszámítva nem ért semmit, még ha a nyomozgatós dolgot valahogy izgalmasra megcsinálták volna, akkor azt mondom ok. Egyébként nem lett volna rossz ötlet hogy csináljunk egy olyan horrort, amiben nyomoznak, de azt ugy kellett volna, hogy nem tudjuk mi történt valójában, és akkor izgalmas lett volna. Sajna ebben csak 1 ötletet láttam, amibõl ha lett volna egy kis kreativitás, akkor többet ki lehetett volna hozni.

Jano
Nem, szerintem az még a Dead and Rotting volt.

Ez volt az, amit úgy "ajánlottál", hogy nagyon rossz kritikákat kapott?

Jano
Body Melt: ausztrál bolondság. Sajnos nincs hozzá felirat, és nem gondoltam volna, hogy az ausztrálok számomra ennyire érthetetlenül nyomják az angolt, egy csomó szöveget egyáltalán nem értettem. De nem rossz a film, elszórakoztam rajta. Jó színészek is vannak (egy elmebeteg család iszonyú figurákkal), és egész jók a speciális effektek (93-as a film). Bõven nézhetõ kategória.

A Mesék a kriptából? Igen.
Még topikja is van az sg-n!

Ez valami sorozat akkor?

Ja, Vérbordély a mai napig megvan vhs-en, szörnyen gyenge.
A 30 perces "Mesék a kriptából" részek sokkal jobbak voltak.

És nem is tizenegykor van, és nem is horror. 😄 Megnéztem tegnap, hát volt régen valami méhes film, Robert Hays-szel a fõszerepben, az messze elkerüli. Egyébként nálam teljesen a katasztrófafilmek hangulatát keltette, de elég gyenge volt.

megvan😄

Mesék a kriptából: Vérbordély
(Bordello of Blood) IMDb

színes amerikai horror-vígjáték, 87 perc, 1996

rendezõ: Gilbert Adler
forgatókönyvíró: William M. Gaines, Bob Gale
operatõr: Tom Priestley Jr.
zene: Chris Boardman, Danny Elfman
producer: Gilbert Adler, Alexander B. Collett
vágó: Stephen Lovejoy

szereplõ(k):
John Kassir (a kriptaõr)
Dennis Miller (Rafe Guttman)
Erika Eleniak (Katherine Verdoux)
Angie Everhart (Lillith)
Chris Sarandon (Rev. 'J.C.' Current)
Corey Feldman (Caleb Verdoux)
Aubrey Morris (McCutcheon)
A Madam Lilith bordély jól mûködik. Gyönyörûek a lányok, a szolgáltatások elsõ osztályúak. A férfiak többsége nem is tud a saját lábán távozni, de ez nem a kimerültség miatt van. A lányok ugyanis véresen komolyan veszik hivatásukat, s mivel vámpírok, jó néhány látogató hal meg vérszegénységben... Egy dörzsölt magándetektívnek feltûnik, hogy néhány férfi eltûnik, és nyomozása során eljut a bûnfészekhez. A lányok gyönyörûek, és csábítók, de Rafe még soha életében nem volt véradó, és most sem áll szándékában változtatni ezen...

ja ez nem vámpíros😄

Nesztelen halál
(Rattled) IMDb

színes amerikai horror, 90 perc, 1996

rendezõ: Tony Randel
forgatókönyvíró: Ken Wheat, Jim Wheat
operatõr: Jacques Haitkin
díszlettervezõ: Chris Anthony Miller
zene: Joel Goldsmith
látványtervezõ: Phillip Vasels
vágó: Claudia Finkle

szereplõ(k):
William Katt (Paul Donohue)
Shanna Reed (Krista Donohue)
Monica Creel (Michelle)
Ian Abercrombie (Dr. Remsen)
Richard Minchenberg (Dr. Crittenden)
Ed Lauter (Murray Hendershot)
Clint Howard (Andy Parsons)

Kígyók százai lepik el Éden-völgyet és embereket marnak halálra, amikor egy építkezés során robbantásokat hajtanak végre. Az otthon nélkül maradt hüllõk rendkívül agresszívek és éhesek, ráadásul új búvóhelyet keresnek. Paul Donohue egy szakértõ segítségével az új fészek felkutatására indul, amely épp nevelt fia kedvenc játszóhelye. Hamarosan kiderül, hogy a fiú végzetes csapdába esett és csak Paul segíthet rajta, aki életét kockáztatva azonnal a megmentésére siet.

Télleg? utána nézek😄

Ma lesz az egyik kereskedelmi csatornán valami vámpíros horrorfilm, ha minden igaz 11-kor, én nem várok tõle sokat (a vámpír témát már sokat nyúzták), de azért nézzük meg.

Azegy jó film volt.

Nekem is.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Nekem tetszett A Kör.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Akkor lehet, hogy a múlt ezt is megszépítette 😊
(kb. 7 éve láttam utoljára)

Hát nemtom... lehet azért voltam ilyen finnyás, mert egy Gothika (10/8) után néztem meg. Pedig nem azzal van a bajom, hogy régi, mert az egyik kedvencem a Rémálom az Elm utcában, de hogy ne az egyik klasszikust említsem ott van pl a Gonosz halottak elsõ része, meg a Kopogó szellem is, amik szintén régiek, de mégis nagyon jók, és élvezetesek.

Ebben azért volt egy kis (vagy mennyi) igénytelenség is sztem, de az is lehet lehet hogy csak nem vagyok régóta otthon Barker világában, és igy nem tudtam kellõ mértékben értékelni.

Jano
Hát, nekem nem nagyon tetszett. Tré volt, hogy szinte az egész film egyetlen stúdióban van berendezve. Volt 1-2 jó trükk, de pont ez volt baj, hogy csak 1-2. A gyenge sztorinál a megvalósítás sem volt sokkal jobb.

Én ugyan évek óta nem láttam, de emlékeim szerint messze nem ekkora gáz a film. A "város" hangulata pl. kimondottan tetszett, a torz karakterek pedig nagyon jól illeszkednek Barker beteges világába.
A történet nem volt túl jó, az tiszta sor.

Na jó, elfeledkeztem az elejérõl, amiben a csávó elkezdi, hogy egyszer még megeszem. Azon röhögtem egyet.

Nálam egyébként 10/2, nemtom hogy vagytok vele.

Jano
Barker.

Min szakadtál meg? Ebben még viccesnek mondható jelenet sem volt, amilyen a Gonosz halottak 2-3-ban legalább odatett a hangulatnak. Csapnivaló.

Egyébként meg a tv2-n azt irták ki a végén, hogy Clive Baker, most Barker vagy Baker?

Szerintem egy kalap szart nem ért az egész. Sok ideje ez a leggyengébb horror, amit láttam, pedig azért azok között az anatómia 2 is ott van, ami meg a másik hatalmas kaki.

hát jóó de nem egy maradandó emlék😞

b-type
hát néhol elég mókás volt ez a film..csóka át és visszaváltozásai pl.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

az votl, nagyon LOl volt, nem volt sok értelme mi lett a vége?

Lacc
Ez a Clive Barker film volt ugye? Elég szar film volt szerintem is, kb. csak a felét néztem meg aztán inkább mentem aludni. Azért volt benne néhány poénos rész pl. mikor a manus elkezdte lenyúzni az arcáról a bõrt, majd megszakadtam 😄
Xar volt ez a film,de nagyo a végén el is aludtam😞