Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Nem néztem meg semmit a szünet alatt, csak belekezdtem a One Missed Call-ba, 10 percet láttam belõle, semmi extra nem történt ennyi idõ alatt, de valahogy mégis ígéretesnek tûnik. A héten talán megsasolom.
ZÚÉG mindenkinek.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
jót-rosszat
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ha már itt tartunk, nekem a Night of... remake-je tûnik nagyon haloványnak, Savini maradjon maszkmester, Sex Machine és epizódszereplõ 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
egyetlen jo karakter van benne akivel szimpatizalni tudtam az andy volt.asszem igy hivtak a fegyverboltos urget szembe.
dawn of the dead 1978 megakultikus utanozhatatlan alkotas amit nem lett volna szabad remakeelni.
Egyrészt azért, mert valahogy így képzelek el manapság egy extrákkal telezsúfolt dvd-t, tökéletes!
Másrészt mert nem gondoltam volna, hogy ilyen iszonyatos mennyiségû munka van a film mögött, habár az eredetit továbbra is ezerszer jobban szeretem, le a kalappal a készítõk elõtt.
Végül pedig beszartam, hogy a kövér nõt valójában egy férfi játszotta 😊
Cvd hozta tegnap szilveszteri ivás elõkészítéséhez. Buffy benne a fõszereplõ. Ezzel körülbelül el is mondtam mindent. Követi az eredeti történetet/remake/ pár olyan megoldással amitõl az amcsi mozinézõk számára is értehtõ lesz. Nem ijesztõbb mint az japán. Õszintén szólva ilyen nevekkel hogy Sam Raimi, meg Simizu/nemtom hogy írják>õ az origi rendezõ guru/ azért vátam hogy vmit hozzátesznek, de nekem inkább szegényebb volt az egész. Ismerve az eredtit: 7/10
SPOILER
Az elején Bill Pullman szépen meghal 3mp alatt. Aggódtam hogy csak ennyi szerepet adtak neki, de jött még vissza 😊
Végébõl továbbgondolva fognak folytatást csinálni.
15 éves Jennifer Connely rulez.
A Janonak persze nem tetszene, mint a Suspiria, nincs benne elég halott-erõszakolás és ilyesmi 😊
Ahogy már írtam korábban, nekem a feszültség hiányzott. Az elején és a finisben volt, de a kettõ között a sok flashback miatt elillant valahogy. <#pardon1>#pardon1>
Careful what you look for. You just might find it.
Mindenki ódákat zegett hogy ilyen-olyan jó. Most sikerült megnéznem. Befejezés tetszett a brutál/trükkös csavarral de mégis azt kell mondjam hogy valahol ez az egész nekem lapos volt. Pedig a sztori a helyén, az megvalósítás is oké, de még sem úgy álltam fel a végén hogy húúúúúúú ez odab*sz! Tévedés ne essék a film tetszett, meg is fogom még nézni biztos többször, de nekem hiányoztt belõle valami, amit nem tudok megfogalmazni, hátha megteszi helyettem valaki más... 😊 Emiatt nem is pontoznám, de jó film volt ez tény.
nekem megvan az ultimate edition diszdoboz es valami csodalatos!!!
Ómen trilógia
Hellraiser 1-2 (3 nem volt)
Dawn of the dead 2004
They live
Return of the living dead 2
és még szeretném megvenni a 78-as Dawn-t, ami szvsz minden idõk legjobb zombifilmje (nálam legalábbis, bár a Beyond felé is nagyon húz a szívem).
Ja, meg természetesen a Wrong turn is megvevõdött, a Fangoria miatt 😊
Juon The CUrse 1,2
Amcsi Juon remake
kísértetes, nyomasztó, ijesztõ...Ebben a topikban írtam már korábban róluk 😊 Nekem kedvenc "sorozatom" /Ginger snaps után/
"Juon - Egy átok, melyet egy halott haragja szül.
A halálának helyszíne megõrzi haragját.
Bárki, aki kapcsolatba kerül az átokkal,
meghal, és halálával egy új átok születik.
JUON"
Meg az újat is,immáron DVD-n...,lényegesen jobban teccet' mint a szutyok Mozi-RIP minõségben 😛
(hiába,el tudja b.szni a filmet a minõség(hiánya)is)😊
Továbbá, Ramza írta nemrég, hogy jó a Ju-on - The curse. OK, de ez az ázsiai? Ijesztegetõs? Mint a Ring? Inkább félelmetes, nyomaszó, vagy pedig sokat "ugrik" rajta a nézõ?
Meg kell nézni!
Nézd meg!
Lehet, hogy csak én röhögtem rajta? <#vigyor5>#vigyor5>
😄
Nekem nagy kedvencem, szarrá röhögtem magam rajta, és szívesen nézek újra 1-2 jelenetet. Szép zene, fátyolos, romantikus képek, csodálatos szereplõk.
(ha jól emléxem)
Amúgy a film nálam is legalább 8/10