9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
TA-ban tuti hogy ilyen nincs... -
a TA egy babfilm, es nem volt ilyen benne -
reanimator #3620 Na van ez a Team America World Police.Látta ezt valaki? Nem ebben van az,hogy megerőszakolnak egy halott csajt a ravatalon vagy hullaházban(rég láttam már)?Bár ha halott nem is igazi erőszak inkább csak meggyalázás.Vagy ez egy másik film? -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -

-
Áz! :))) -
-
reanimator #3615 Utóbbi napokban rászántam magam és végigolvastam ezt a fórumot mivel még új vagyok.Ezek után döbbentem rá,hogy Ázsiában milyen pezsgő filmgyártás zajlik.Maga Japán régóta tetszik,szívesen élnék ott.Plusz pont a japáni nép amely beteg.......japán feleséget akarooook! -
Sajnos én is járok néha így a távolkeleti filmek szereplőivel.
Nézd meg még egyszer. (Vagy csak pörgesd végig.) -
Hi, most néztem meg az One missed callt.
Jó film, első komolyabb..
De annyira összezavarodtam a nevekkel, hogy nem értettem meg, hogy Yumi kinek a testvére. :o -
ja -
Ami tényleg jó volt, az az első rész. Mai szemmel persze már elég loál 1-2 jelenete, de szerintem klasszikus film. -
reanimator #3610 Megnéztem az XTRO 3-at.Sajna első kettő még kimaradt.Azt mondtátok azok jobbak.Végülis nem volt rossz de már nagyon vártam a végét mert jó sem volt.Nehezen emészti még meg a gyomrom ezt a láthatatlan UFO-t.Szerintem a rendező biztos nem látta a Predatort. -
:DDDDD -
Cvd #3608 Felcsigázott a jellemzésed, úgyhogy épp beszerzés alatt van. De ha megint csalódnom kell annak súlyos következményei lesznek. Viszont valami nem tiszta:
"megtömtem ember nagyságú vízipipámat, és betettem gyanútlanul ezt a filmet..." - Nincs vizipipám, helyette meg lehet nézni asztali DVD-n is?:) -
:DDDDDDD -
a qu%!%+%"'+" 
(in case of ték) -
azert a necro files egyedul is nezheto. szerintem filmtorteneti merfoldko:) -
:))))))))) -
:D
kiváncsian várom :D -
:D -
annyit elarulhatok hogy egy regi nagy serelmemet irnom le majd... -
már várom :)
ték :D -
hat mivel nincs senki aki a tokunkre lepjen...igy lehet mirol irni.
legkozelebbis frisistes alkalmaval is omlik majd a mocsok rendesen:) -
grat!!
nagyon tetszik nekem is :)
meg tetszik hogy tényleg szorol szora azt irjátok amit gondoltok

-
igazabol csak 3 resze van. a 4dik (nikos the Impaler) semmi koze az elozo 3-hoz kb. -
koszonjuk:)
igyekszunk:) -
reanimator #3595 Hellótok! Na ez a Necro Files ugyanolyan termék mint a Cheerleader Autopsy volt.Igazából ezek nem is termékek,sokkal inkább végtermékek......Mindhárom esetben arról van szó,hogy egy haveri társaság csinált egy filmet.A baj ott van,hogy az alkotók 5-en együtt IQ 100.Berzerkernek van igaza, ezekhez a filmekhez társaság kell mert egyedül ezek a filmek olyan szórakoztatók ,mintha csalánnal verné a farkát az ember. -
:DDD -
[szorgalmasan olvasgatja a cikkeket] -
hüha...nah az is rohadtul durva :D -
4része van....
ebből az 1 az a förtelmek netovábbja minden tekintetben...nem is nevezném filmnek! -
váóó...ez a "Violent Shit" qrva nagy trilógia lehet :D -
Én nem, de nagyon érdekel, szal otthon be is dobom a queueba. :) -
én anno nagyon jól szórakoztam mindkét részén...
Shuttert nem látta rajtam kívül senki???
-
nah szedem az első részt 
a leirásban ez tetszett a legjobban:
"Mindent összevetve egy hulladék igénytelen szar amatõr filmrõl van szó, de megvan a maga varázsa azért. Egy nagy kanna házibor+haverok társasága és a film fénypontja lehet az estének. Mint ahogyan az enyémnek is volt. :-) Igénytelenségének ellenére aki megtudja szerezni az tegye meg, mert egyszer látni kell egy ilyen szart is:-)"

-
Nahát a Hellgate-ről szóló írás hihetetlen komoly,gyakorlatilag a hasam fogtam,miközben olvastam :DDDDDDDD
(a filmet nem láttam :)) -
bazzeg megvan...de slot nincs :@ -
Elég beteg :D -
Hejjj...tök QL ez az oldal :o