Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Z = zombis? 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Loál János
Kusé!

Nem néztem meg semmit a szünet alatt, csak belekezdtem a One Missed Call-ba, 10 percet láttam belõle, semmi extra nem történt ennyi idõ alatt, de valahogy mégis ígéretesnek tûnik. A héten talán megsasolom.

ZÚÉG mindenkinek.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

TheBerzerker
hat igen dzsenifer elegge odabasz😊)

Ugye, milyen szép az a lány? Már akkor is 10 pontos volt, de a Dark city-ben szitne már fájdalmasan gyönyörû. A MEGFOGHATATLANUL TÖKÉLETES NÕ... legalábbis az én szememben.😊

Nekem nagyon bejött a hangulata, az utolsó öt perc pedig fenomenális (zene, monológok, satöbbi). Szerintem soha rosszabbat...

fifi
Ghost lake címû filmrõl hallot vki vmit?
jót-rosszat

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ez örök vita, szerintem elég korrekt lett a feldolgozás. Nem éri el az eredeti szintjét, de nekem bejött.
Ha már itt tartunk, nekem a Night of... remake-je tûnik nagyon haloványnak, Savini maradjon maszkmester, Sex Machine és epizódszereplõ 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

fifi
remakeelni szabad, max az eredetinél többet várni nem... 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

TheBerzerker
lehet hogy az extrak jok de a film tele van szonyu dolgokkal😊

egyetlen jo karakter van benne akivel szimpatizalni tudtam az andy volt.asszem igy hivtak a fegyverboltos urget szembe.

dawn of the dead 1978 megakultikus utanozhatatlan alkotas amit nem lett volna szabad remakeelni.

Megnéztem az imént a 2004-es Dawn összes extráját, és le vagyok nyûgözve.
Egyrészt azért, mert valahogy így képzelek el manapság egy extrákkal telezsúfolt dvd-t, tökéletes!
Másrészt mert nem gondoltam volna, hogy ilyen iszonyatos mennyiségû munka van a film mögött, habár az eredetit továbbra is ezerszer jobban szeretem, le a kalappal a készítõk elõtt.
Végül pedig beszartam, hogy a kövér nõt valójában egy férfi játszotta 😊

fifi
The Grudge/amerikai/

Cvd hozta tegnap szilveszteri ivás elõkészítéséhez. Buffy benne a fõszereplõ. Ezzel körülbelül el is mondtam mindent. Követi az eredeti történetet/remake/ pár olyan megoldással amitõl az amcsi mozinézõk számára is értehtõ lesz. Nem ijesztõbb mint az japán. Õszintén szólva ilyen nevekkel hogy Sam Raimi, meg Simizu/nemtom hogy írják>õ az origi rendezõ guru/ azért vátam hogy vmit hozzátesznek, de nekem inkább szegényebb volt az egész. Ismerve az eredtit: 7/10
SPOILER
Az elején Bill Pullman szépen meghal 3mp alatt. Aggódtam hogy csak ennyi szerepet adtak neki, de jött még vissza 😊
Végébõl továbbgondolva fognak folytatást csinálni.

Ha már fel lett hozva: megnéztem a Phenomena-t, tetszett.
15 éves Jennifer Connely rulez.
A Janonak persze nem tetszene, mint a Suspiria, nincs benne elég halott-erõszakolás és ilyesmi 😊

Glpetyus
UP

> de nekem hiányoztt belõle valami, amit nem tudok megfogalmazni

Ahogy már írtam korábban, nekem a feszültség hiányzott. Az elején és a finisben volt, de a kettõ között a sok flashback miatt elillant valahogy. <#pardon1>

Careful what you look for. You just might find it.

fifi
Saw

Mindenki ódákat zegett hogy ilyen-olyan jó. Most sikerült megnéznem. Befejezés tetszett a brutál/trükkös csavarral de mégis azt kell mondjam hogy valahol ez az egész nekem lapos volt. Pedig a sztori a helyén, az megvalósítás is oké, de még sem úgy álltam fel a végén hogy húúúúúúú ez odab*sz! Tévedés ne essék a film tetszett, meg is fogom még nézni biztos többször, de nekem hiányoztt belõle valami, amit nem tudok megfogalmazni, hátha megteszi helyettem valaki más... 😊 Emiatt nem is pontoznám, de jó film volt ez tény.

TheBerzerker
de nem am!!😊)

Dolgozik keményen!!!44 <#nezze>

Igen, imdb szerint legalábbis a Curse 2000-es azt hiszem (most lusta vagyok megnézni), Grudge-ok késõbbiek.

Glpetyus
Az.

Loál János
Miller.

fifi
tuti?

fifi
nem adod nekem karácsonyra? 😄

TheBerzerker
dawn of the dead 1978 nem csak minden idok legjobb zombifilmje de mindneik legjobb filmje is egyben!!!

nekem megvan az ultimate edition diszdoboz es valami csodalatos!!!

Békés, szörcsögõs maszkos karácsonyra megajándékoztam magamat néhány dvd-vel.
Ómen trilógia
Hellraiser 1-2 (3 nem volt)
Dawn of the dead 2004
They live
Return of the living dead 2

és még szeretném megvenni a 78-as Dawn-t, ami szvsz minden idõk legjobb zombifilmje (nálam legalábbis, bár a Beyond felé is nagyon húz a szívem).
Ja, meg természetesen a Wrong turn is megvevõdött, a Fangoria miatt 😊

Elõször a Curse-ök, aztán a Grudge-ok 😊

Thx.

fifi
Juon The Grudge 1,2
Juon The CUrse 1,2
Amcsi Juon remake

kísértetes, nyomasztó, ijesztõ...Ebben a topikban írtam már korábban róluk 😊 Nekem kedvenc "sorozatom" /Ginger snaps után/

"Juon - Egy átok, melyet egy halott haragja szül.
A halálának helyszíne megõrzi haragját.
Bárki, aki kapcsolatba kerül az átokkal,
meghal, és halálával egy új átok születik.
JUON"

Glpetyus
Ja,megnéztem az 1978-as Holtak Hajnalát is...<#eljen><#eljen><#eljen>
Meg az újat is,immáron DVD-n...,lényegesen jobban teccet' mint a szutyok Mozi-RIP minõségben 😛
(hiába,el tudja b.szni a filmet a minõség(hiánya)is)😊

Hadd kérdezzek én is... Mi a pálya ezekkel a Ju-on - okkal? Létezik the curse 1-2 és the grudge 1-2? Vagy ez ugyanaz? A grudge az az amcsi? Ha igen, milyen az amcsi?

Továbbá, Ramza írta nemrég, hogy jó a Ju-on - The curse. OK, de ez az ázsiai? Ijesztegetõs? Mint a Ring? Inkább félelmetes, nyomaszó, vagy pedig sokat "ugrik" rajta a nézõ?

Glpetyus
No,...de felcsigáztatok <#buck>

Loál János
<#eljen>

fifi
Hát én nem röhögtem...De nagyon tetszett.

fifi
Alapvetõen nem horrorfilm. Vannak benne erre utaló vanások, de messze nem olyan céllal mint a 7köznpi horrorban...Nem mindennapi film, nem is gondolod mekkorát fogsz koppanni!

Meg kell nézni!

Loál János
Na ja, #2084. 😄

Minden, csak nem vicces... A vége letaglózó.

Glpetyus
Úgylesz <#smile>

Loál János
Nem, totál más a két film, szinte minden szempontból.
Nézd meg!

Glpetyus
<#idiota>
Remélem nem olyan,mint a Hullajó(vagy mi),az nagyon nem teccet :/

Loál János
Sokan nem annak mondják. <#fejvakaras>

Lehet, hogy csak én röhögtem rajta? <#vigyor5>

Glpetyus
😊
Ez ilyen "vicces múvi"?
Azokat nem szeretem 😞

Loál János
A világ legjobb filmje. Pont.

😄

Nekem nagy kedvencem, szarrá röhögtem magam rajta, és szívesen nézek újra 1-2 jelenetet. Szép zene, fátyolos, romantikus képek, csodálatos szereplõk.

Glpetyus
Nekromantic miféle múvi? 😊

Glpetyus
Köszi

Nekem csalódást okozott, mert nagyon nagy volt a hype egyes külföldi fórumokon. Annyira meg nem volt jó. Hatalmas csavart emlegettek a végére, az sem bizonyult olyan hatalmasnak. Hogy brutál-e? Ez elég relatív, némi durvulás kétségkívül van benne. Amúgy még két dolog, mindenféle poénlelövés nélkül: 1) erõsen hajaz a Se7en -re. 2) tele van flash-back -ekkel, és ez nekem nem jött be, valahogy a feszültség elillant ettõl...

Glpetyus
És?? 😊
Brutal?

Igen. <#vigyor0>

aeris
Ma néztem Az ördögûzõt, de csalódtam. Kb azt vártam, hogy az egész filmet bújni fogom, ehelyett nem igazán tûntek fel a beharangozott szuper-véres, borzongós jelenetek ill. a történet sincs rendesen kidolgozva. A vége kifejezetten mókás😄 Még A szem-en is jobban paráztam..

Glpetyus
Ehhh :/

Glpetyus
Nem állitották le,több ember is megsérült,aszem 1 meg is halt..
(ha jól emléxem)
Amúgy a film nálam is legalább 8/10

fifi
Nekem 95%-os állásnál sikerült törölnöm, tehát részemrõl a válasz:nem