Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
2. sztem is talán a Demons 2. Szülinapi partit tartanak egy nagy emeletes házban, az ünnepelt ott változik át, aztán az egész épületet végigrabolják. Van benne egy kiskölyök is, aki szekrényekben, meg effélékben bújkál. Meg van egy szárnyas démon is, olyan kis apró fajta. A démoni eredet asszem egy videókazettáról szivárog át, amit végül úgy semmisítik meg, hogy... áhh, hagyjuk. 😊
De lehet az elsõ rész is, bár az moziban játszódik.
> Áh, a spoilert én hülye elolvastam 😊

Nem gond, hiszen a 2. résznek ez a bevallott tartalma. Tehát úgy indul, hogy van Angela, a tábori felügyelõ (vagy mi). Inkább annak spoiler a dolog, aki nem látta az 1-et.

A keresett filmek közül a 2-es lehetne a Demons 2, ha nem bevásárlóközpont lenne. Mert van buli, sokemeletes ház, beszorulnak, van démon, illetve zombik.

Careful what you look for. You just might find it.

Régen már kérdeztem ebben a topikban, akkor senki nem tudott válaszolni, de mivel mostanában többen vagyunk itt, rákérdezek megint, htáha.
Két gyerekkori élmény címét keresem, de sajnos nagyon-nagyon kevés maradt meg belõlük.

1. Bevásárlóközpontos-zombis. Lassan az évek alatt majdnem meggyõztem magamat, hogy a Dawnt láttam, de igazság szerint biztos vagyok benne, hogy nem. Viszont valami elképesztõen pofátlan remake lehet, ha jól emlékszem, itt is helikopterrel szálltak le, de a parkolóba, és itt is bezombult az egyik csapattag ,de itt sokkal többen voltak a csapatban.
Ja, a bevásárlóközpont lapos volt.

2. szintén bevásárlóközpontos, vagy zombis, vagy démonos, nem emlékszem. Itt a bevásárlóközpont nem lapos, hanem sokemeletes. Néhányan beszorulnak az épületbe éjszakára (vagy ott tartanak bulit?), és jönnek a zombik. Vagy démonok 😊

Sajnos ennyi fért bele a memóriabankba, súlyos söröket érhet a megfejtõnek egy-egy cím 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Jó erõs közepes az nálam jónak számít.
Áh, a spoilert én hülye elolvastam 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

> csehszlovák 70-es évekbeli ifjúsági film keverve egy kis durvulással

Ez jó. <#vigyor0> Nekem ez nem jutott eszembe róla, és szerintem nem közepes, hanem egészen jó. A befejezés fõleg, ahogy ott áll a fejjel... Az a hang...

Ami a folytatásokat illeti... Spoiler! "Angela"-t átoperálják és most már tényleg nõ lesz. <#mf1> És táborvezetõ. És a rosszalkodó gyerekeket elég szigorúan megbünteti.

Careful what you look for. You just might find it.

Éjszaka elkezdtem nézni a Night of the demons 1-et is, 20 perc után elaludtam, annyira rossz volt. Remélem azért késõbb beindul a film.

Sleepaway Camp - fél óráig néztem, hogy ez most akkor micsoda.
Nem tudom miért, de azt hittem, hogy egy Péntek 13 klón lesz, és nagyon nem az volt. Amolyan csehszlovák 70-es évekbeli ifjúsági film keverve egy kis durvulással. Aztán beindultak a dolgok, egyre jobban élveztem, a záró 5 perc pedig teljesen rendben van. Megmondom õszintén, elsõre teljesen félre is értelmeztem a befejezést, de aztán utánaolvastam és tiszta lett minden.
Jó erõs közepes.
Aki esetleg látta a többit: ennek az egyenes folytatása, vagy csak a tábor az összekötõ pont?

TheBerzerker
a dead next door egy nagyon kiralysagos film.nekem megvan dvdn es kb mar azt is szarra neztem😊
de a bookwalter-nek tobb filmje is van es az ozoone se rossz darab.

fifi
Errõl még nem is hallottam...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Nem nyuszi az!!!

Csak hogy valami jót is mondjak: Dead next door
Emberemlékezet óta nem röhögtem ekkorákat horrorfilmen!
Olyan finom, intelligens, jóppofa poénok vannak benne, hogy lehidaltam. És emellé még a sztorija is nagyon rendben van!
A Shaun nálam sehol nincs ehhez képest, pedig az is tetszett.

Ja, és megnéztem az ismét az eredeti Dawn-t. Azt hiszem arról nyilatkoztam már eleget, nem szükséges megint.

fifi
én os annyiért vettem... 😊

magának a filmnek se füle se farka!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Az újranézésnek vagy a filmnek? 😊
(tulajdonképpen egyiknek se sok, de 990-ért nem tûnt rossz ötletnek megvenni)

fifi
akkor mi értelme volt?

Na, azért annyira szvsz nem volt rossz 😊
(mondjuk amikor karûcsony elõtt én is megnéztem másodszorra, akkor valami elképesztõ módon szenvedtem, fájt nagyon, de annak idején még nem annyira)

fifi
Deep in the woods

most õszintén ennek el tudja vki magyarázni a lényegét? Értem az ok-okozatot, értem a törénéseket de ennek egyáltalán semmi értelme nem volt...

2/10

fifi
Az általam várva-várt Ghost Lake fent van a BithuMeN-en!!!
<#vigyor1><#wow2><#vigyor1>

Jano
Vinyóstul, mindenestül? Rohatt miller!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

TheBerzerker
az ugy nevezett B filmek alatt azokat a filmekert ertettek regen (legalabbis en ugy tudom) amiket nem moziba hanem vhs-re videotekak polcaira csinaltak.alacsony koltsegvetes nevtelen szineszek.aztan azota szerintem kulon muveszeti agga notte ki magat😊

fifi
nem mondom...

😄

Egye kiváncsibb leszek!
Azért mondtam csak a Jano-t, mert néha hozzámvág 50-60 filmet, hogy nézze meg, aztán amikor megyek haza, akkor bedobom a cuccait az elsõ kukába.
De ne mondd meg nekie!4

fifi
3/4 éve tuti nem. hogy neki megvan-e azt nemtom... meg lehet találni azért a jó helyeken.../amikrõl nem beszélünk/

/ja és természetesen ez is megtörtént esmények alapján!!!!!4/

Ja, angollal nincs gond, utánanézek majd.
Nehezen fellelhetõ kategória egyébként? Vagy sok helyen fent van?
(vagy Loál már háromnegyed éve véletlenül odaadta, csak elfelejtettem? <#idiota>)

fifi
Te; ha jól emléxem értesz angolul, csak ajánlani tudom...
Rég röhögtem ennyit. Csak a B filmekrõl jutott eszembe mint újdonság...

Sajnos nem.

fifi
Dead and breakfast-ot láttad?

Így van, legalábbis itt 😊
Ha van egy filmenek amolyan igazi, nyolcvanas évek elejére jellemzõ bája, és olyan szar, hogy szinte meg sem lehet néznji, az az igazi B nálam 😄

fifi
még annyi hogy a B nem mint degradáló jelzõ kerül a megnevezésbe

B-film alatt itt nem az rtlklubos este tizes szarokat értjük, amikor Don The Dragon Wilson szétb@ssza Eric Roberts-et Bud Spencer hátán..
El lehet menni a badmovies.org-ra, körbenézni, na itt azok számítanak itt (és sok helyen) B-nek.

PetruZ
Egyébként, ha jobban megnézzük, van átfedés. Szinte az összes régi és jó horror egyúttal majdhogynem "B" kategória is. Alacsony költségvetés, noname színészek, de mégis bef*sik tõlük az ember. 😊
fifi
Ezt nem is mondta senki.

Lehet, hogy én értelmeztem félre, akkor tényleg bocsi, de nem arról van szó, hogy a horror mûfaj B kategóriás, hanem a topik címe Horror ÉS B-film.
JackDaniels
Nem tudom, hogy a jó horror mióta 'B' film??<#nemtudom><#fejvakaras> Vegyük csak alapul a Hellraiser sorozatot! Kevés jobb horrort láttam! Asszem minden egyes része az alapfilmek közé sorolható!!

\"Never say never!\" W Churchill

TheBerzerker
remelem nem

mar az elso is szornyu volt.

datango
horora akdva 4 lesz?

fifi
Wishcraft

Sikoly és társaik sikerére/?/ építkezõ film. Bár nekem ez nagyságrendekkel jobban tetszett. Sõt gyakorlott horrornézõ vagyok, de SPOILER végig tudtam hogy a szörny csak egy maszkos barom, de nem gondoltam volna hogy a tanár az>fizikuma miatt, bár ezt késõbb megmagyarázzák. Egyébként tekegolyós halálnem rulez!!SPOILER VÉGE
Se füle se farka, hibákkal teli de mégis jó film volt. Ma jó napom van így 7/10

lehet ha máskor nézem csak 6-os 😊

Uhh, vigyázni kell ezzel, így sikerült a múltkor a haverral két üveg vodka mellett 15 perces filmet csinálni a Dawn remake-nél.
Beraktuk, néztük, és egyszer csak jött a vége. Fel sem tûnt.

fifi
Te is...

Pedig kb. a felénél volt az a rész amikor a halom fényképet mutogatták a tanárról és a feleségérõl (meg a háttérrõl, hogy többet ne spoilerezzek), ott elárulták a megoldást nagy vonalakban. Csak te akkor éppen a "menjünk már töményezni a konyhába" vonallal voltál elfoglalva a film helyett.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

fifi
Szvsz kiszámíthatóság éppen NEM jellemzi ezt a filmet...

Loál János
<#shakehead> <#vigyor>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Meglepõdtél valamin? 😊

Loál János

TheBerzerker
nekem van egy raklap goblin lemezem.de azert fabio frizzi se volt gyenge.azert a zombie focime a valaha irt legtalalobb legfelelmetesebb es legzsenialisabb nota.

carpenter zenei munkassagarol nem is beszelve...assault on precinct 13 csak ennyit mondok.

Megvan az OST is 😊
A Goblins iszonyatosan királyul nyomja.

Loál János
Hmmm, akkor Neked az egész film egy orgazmus, ugyanis egyfolytában csak azt nyomják..... 😄

Én pedig a Suspiriára tszem a voksomat.
A zenéjétõl elmegyek simán.

Ahogy azt Ramza kolléga mondja alattam.😊
Viszont számomra az Inferno a legjobb Argento cucc... Az valami hihetetlenül hangulatos.

Mivel tõle másoltam a dvd-t, szerintem látta már párszor 😊

TheBerzerker
nezd meg a phenomena-t mellesleg.nemcsak argento (szerintem) legjobb filmje de dzsenifer neni is benne van.kis tinijanykent.

Loál János
Legyen! 😮)))))5