9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • geri15
    Senkinek nincs akkor felirata? :|
    Azóta felirat nélkül megnéztem a Shaun of the Dead-et, hát nagyon nagy film :DDD nálam 10/10, főleg a pikáns angol humor miatt :o)
  • TheBerzerker
    Na a Return után megnéztem a Man with a Screaming Brain-t. ez a Bruce Campbell tud valamit!!!
    Ez a film valami gecijó volt!! Iszonyat jól szórakoztam rajta!!!
  • TheBerzerker
    Megnéztem a Return of the Living Dead 5-öt. irtam is róla egy adag szart ami a napokban kerül majd fel a harvesterre.
  • geri15
    Valamelyik zonbifan tudna nekem küldeni egy 1978-as Dawn of the Dead, és egy Shaun of the Dead magyar feliratot? A magyar feliratos site-ok meghaltak, vagy épp nem üzemelnek :|

Előre is hálás köszönet :)

Ja egyébként most néztem meg a Day of the Dead-ot, nálam olyan 7/10. A sztori érdekes volt, főleg a sok alapsztoris zombifilm után, a végét kicsit levágták, reméltem hátha vannak ott is zombik ahova mentek helikopterrel :D Csöpp hát az haláli, hogy lelőtte Rhodes-t :D mondjuk az nem tetszett benne, hogy "érdekesek" voltak a zombik, szóval nem olyan volt a smink és a kinézet mint egy újabb koriban de ez érthető. De mivel ez is G. Romero film itt is visszaköszönt a (nekem még a Land of the Dead-ben elsőként látott) durván kibelezős jelenetek... huhh épp vacsiztam közben, és inkább nem ettem tovább :ÐÐ

Na aki tudna segíteni az plz tegye meg :) htxvm^^
  • Lammer
    oo max 9esrol indul nalam, mivel nincsenek benne zombik ad2(ad1 voot? :Ð) nem lenne rossz, de valahogy megsem az igazi, amugy tenyleg nem rossz... najo megyek aludni, mar hulyesegeket irok... :DDDDD (najo kap egy 7.5et :P)
  • Glpetyus
    Igen.
    De eléggé tetszett ^^
  • Loál János #4736
    Ugye viccelsz? D:
  • Glpetyus

White Noise.... 10/10 :P
    http://www.sg.hu/cikkek/40184
  • Prypiat
    Igen,egyszerüen erre már nem lehet szavakat találni annyira szar. :) Barátnőm aki nem nagyon ismeri a sorozatot még ő is megállapította,hogy ezzel,hogy tud bárki pénzt keresni?!
  • TheBerzerker
    Én azóta ezt mondom amióta kijött ez a rész. 2dik rész is gyenge volt (a 6 közül a legroszabb de én a 7et nem tartom a sorozat részének) de ez a rész valami kritikán aluli.
  • Prypiat
    Szasztok!

Nemtudom nézte e valaki tegnapelőtt az rtl klubbon a rémálom az elm utcában - The New Nightmare-t. Bazzeg még egy ekkora elcseszett epizódot én még nem láttam. Freddy a 2 óra alatt kb 10 percre tünik fel,akkor sem hozza a szokásos formáját,nincs fekete humor,gagyi beszólások/helyzetek röhejes. Az egész sorozat megcsúfolása. :(
  • geri15
    ha én lettem volna a pasi helyében nem eszt mondanám :D
  • Lammer
    EHHHEHE, tok jopofa :D
  • TheBerzerker
    Ha nem 2 cd-s(mert nem tuti) és nem stimmel akkot töltsd le a Time Adjustert és azzal egy pillanat alatt ide oda tologathatod az egész feliratot. Át is időzíti azonnal.
  • geri15
    huh nemtudom, az All-in-1 codecpack van fennt nekem, az elvileg bármilyen típust be tud rakni a film alá...
    miért?
  • jointeer
    milyen programmal iratozol fel?
  • geri15
    Valaki tudna ehhez a Day of the Dead verzióhoz magyar feliratot adni?
    Day_of_the_Dead_XviD_Swedish_Subtitles - 1.28 GB

Gondolom 2 cd-s, mivel a méreta arra utal.
    http://www.sg.hu/cikkek/40149
    Nemrég néztem végig egyben a 4 részt.
    Mókás volt,anno még majdnemhogy paráztam tőle :)
  • geri15
    Ezt minden zonbifannak látnia kell!
  • Jano
    Áz! :)
  • PetruZ
    Critters (1986)
    Jesszus, nem is emlékeztem rá, hogy Billy Zane is játszik benne, ráadásul nyálas szívtipró bájgúnárt. :D
    A film meg über, a vhs korszak egyik legjobb sci-fi/horror/akció/humor darabja, a téma egyik nagy ősatyja. :)
  • jointeer
    jah, gecinagy
  • Glpetyus
    aha ^.^
    Holnap ki is próbálom^^ ,ma meló van :I
  • Glpetyus
    :DDDDDDDDDDDDdddd
  • TheBerzerker
    Ez amúgy valami fps?
  • Jano
    Meg se nézem a demót, majd tolom a fullt. -.-
  • Lammer
    mar ronggggya jatszottam!!!!!!!!!!!!!!!!444negz mar naon varom, hiaba a pulzalo targyak, meg az oregecske Unreal motor... sebaj... ZOMBIHENT!!!!!!!!!!!!4456789
  • Jano
    Szenkjú, úgy látom le is fog jönni csakhamar. :)
  • geri15
    [demot_végigvitte]
    [ha kijön szedi lefele ]
  • jointeer
    igen vicces demója van
  • Glpetyus
    ha valakit érdekelnek a gémek,akkro kijött a Land of the dead demója,....egész jónak írják :o
  • Iori
    deigen :), ja és Chaplint elfelejtetted :P

Ennek a 2002es izének semmi köze nincs az eredeti Chinese Odyssey történetéhez. Nem is értem hogy miért ez az angol neve, miközben tök mást jelent a kínai cím.
    Mondjuk a Chowos feldolgozás sincs sok köze az eredeti történethez de azért a szereplők megmaradtak. Egy fajta paródia.

amugy ha már annyira belejöttünk a témába akkor ezt minenképpen szerezd be. Utóbbi évek egyik legjobb kínai filmje. Imádom!
  • jointeer
    de attól még ne szólítson verának
  • Loál János #4707
    Ja, el is felejtettem, hogy abban is játszik. D:
    De ott nem főszereplő, szal. -.-
  • Loál János #4706
    Azok már megvannak, csak nem néztem meg őket. A Chinese Odyssey 2002, aminek már nincs köze Chow-hoz, szintén nagyon jó.

Egyébként Leslie Nielsen ugyanezt művelte, sőt a ZAZ-trió is, és Mel Brooks is. :) Ja, és újabbak közül Farelliék is, nemde? :)
  • Beckentakony
    hát nekem kéne csontdaráló,ünneprontók ünnepe meg a világoik harca, mr és mrs smith, szahara meg ilyenek szinkronosan max 500 forintot adok 06203743445
  • jointeer
    egyépként nem pontforditva:|||
  • Iori
    na én Chapman Toval vagyok így, olyan feje van hogy készzz (a Szigorúan Piszkos Ügyek trilogiájában szerepelt, meg most nemrég az Initial D-ben)