131
Industry Giant 2
  • Creator
    Persze hogy kell piát gyártani hisz az a feladat, tele kell lennie a "speciális raktárnak" tehát nem csak le kell gyártani hanem oda is kell szállitani a többi dolog csak arra kell hogy anyagilag finanszirozza az akciót.

Creator!
  • basic 69
    kérdésem lenne: 2 pálya, szesztilalom. telepakolom a speciális raktárt piával, de nem ér végett a szesztilalom 1934ig és nem ér semmit az egész. persze mindez leköt rengeteg pénzt, ezért nem tudok egyéb irányba fejleszteni. szóval kell egyáltalán piát gyártani?
  • NoZoli
    http://dl.gamecopyworld.com/dl.cgi?mytigt!ace
    a frankó krekk :)
  • Meszi
    Kicsereltem a game.exe-t,de ugyanazt csinalja, 1911 utan 0 lesz minden eladasi ara. Leszedtem az iso-t, felraktam az addon rippet, ott ugyanugy, az angol isonal ugyanugy. Nem tudom mi a franc lehet a problema...
  • Meszi
    Nem tudom, ti talalkoztatok-e olyan problemaval, hogy 1911 utan nincs semmilyen bevetel, de meg forgalom sem. Nalam ez van. 1911-es evet elerem es a forgalom 0-ra all be es el nem, lehet onnan mozditani. Ha 1912-vel kezdek jatekot, akkor mar elvbol 0-an van. En a magyarral jatszom, isoval. Talalkoztatok mar ezzel?
  • Fec
    Sim City 4. Mi másért ne lenne? Pedig nem rossz játék ez...
  • varia
    serveren nincs, de valaki feltolthetne...

Szerintem nagyon jo jatek, de itt nincs valami nagy aktivitas iranta, miert?
  • NoZoli
    Magyar kiegészítője még nincs senkinek?
  • varia
    Ami a DL Clan FTP-jen van fent, az az add-on, onallo, benne van az eredeti jatek.

"Ilyen jól működő FTP letöltést még nem nagyon láttam!"
    Koszi :) Tenyleg gyors a net, es eleg bika a server is.

Varia
  • Fec
    Ilyen jól működő FTP letöltést még nem nagyon láttam!
  • Meszi
    En is leszedtem, koszi szepen.
  • varia
    FTP mukodik, nem kell mas csak egy ftp program, akar windows commander, beallitod az adatokat, IP por, user name es password.
    A jatekot csak letolteni tudod, a masik folderba meg irni is tudtok, oda mehet a gamehez kapcsolodo minden mas.

Udv, Varia
  • Gábor
    Varia működik még az ftpd? Ha igen,akkor kérlek mond el hogyan tudok onnan letölteni flashgettel! Előre is köszönöm!
  • NoZoli
    Van magyar kiegészítő??? Úgyértem fent van? Azt mondják 2003. 1. negyedévében lesz, de ha már most lenne...
  • NoZoli
    Az ig2.ini-ben keresd meg a Country=h -t. Na, onnan töröld ki a h-t és kész, onnantól angol lesz.
  • varia
    bocs, default, 21
  • Red Fox
    köszi, már tudom :-))
  • Red Fox
    Ritka béna kérdés köveztkezik de tényleg nem tudom :-)
    hogyan lehet erre az ftp címre eljutni?
  • varia
    bazzer, csak eppen a cimet felejtettem el ide irni :)
    ip: 152.66.93.29
    user:ig2
    pass: ig2
  • varia
    Sziasztok,

Nekem is nagyon bejon ez a Game.
    Csinaltam nektek egy ftp-t, ahol fent lesz egy ideig a jatek.
    Azon belul van egy cucc folder, amibe irni is tudtok, ode lehet felrakni a jatekkal kapcsolatos dolgokat, map-okat.
    Rakjatok fel minden jo dolgot, es becsuljetek meg

Udv, Varia
    magyaritas is mehet fel
  • Red Fox
    Szevasztok. Nekem nagyon szükségem van erre a játékra!!!
    Kitől kaphatnám meg???
    [email protected]
    üdv mindenkinek

• JOKER1
    Igen.Az angol exe-vel nincs gond a termeléssel a magyar verzióba.
  • vik3d
    srácok a magyar anyagra is telepiteni lehet a kiegészitést?
  • NoZoli
    Én fizetős FTP-ről szedtem.
  • NoZoli
    Huh!!! Köszi!!! Életet mentettél!
    Azt hittem, hogy ettől angol lesz, de mégsem!!! Nagyon sirály! És ez már meg is fog maradni??? Mármint a kereslet...
  • Frank99
    Ha minden igaz, ez egy védelem, rosszul törték meg, persze ha ez nem az eredeti!

Itt a megoldás, fel kell tenni az angol fixed-exe-t.

http://dl.gamecopyworld.com/dl.cgi?mytigt!ace
  • NoZoli
    Hahó!
    Tud valaki valami megoldást arra, hogy játék közben, 1911-től nincs kereslet egy árura sem???
    Plz help!!!