131
Industry Giant 2
-
#46 Persze hogy kell piát gyártani hisz az a feladat, tele kell lennie a "speciális raktárnak" tehát nem csak le kell gyártani hanem oda is kell szállitani a többi dolog csak arra kell hogy anyagilag finanszirozza az akciót.
Creator! -
basic 69 #44 kérdésem lenne: 2 pálya, szesztilalom. telepakolom a speciális raktárt piával, de nem ér végett a szesztilalom 1934ig és nem ér semmit az egész. persze mindez leköt rengeteg pénzt, ezért nem tudok egyéb irányba fejleszteni. szóval kell egyáltalán piát gyártani? -
NoZoli #42 http://dl.gamecopyworld.com/dl.cgi?mytigt!ace
a frankó krekk :) -
Meszi #39 Kicsereltem a game.exe-t,de ugyanazt csinalja, 1911 utan 0 lesz minden eladasi ara. Leszedtem az iso-t, felraktam az addon rippet, ott ugyanugy, az angol isonal ugyanugy. Nem tudom mi a franc lehet a problema... -
Meszi #37 Nem tudom, ti talalkoztatok-e olyan problemaval, hogy 1911 utan nincs semmilyen bevetel, de meg forgalom sem. Nalam ez van. 1911-es evet elerem es a forgalom 0-ra all be es el nem, lehet onnan mozditani. Ha 1912-vel kezdek jatekot, akkor mar elvbol 0-an van. En a magyarral jatszom, isoval. Talalkoztatok mar ezzel? -
Fec #35 Sim City 4. Mi másért ne lenne? Pedig nem rossz játék ez... -
#34 serveren nincs, de valaki feltolthetne...
Szerintem nagyon jo jatek, de itt nincs valami nagy aktivitas iranta, miert? -
NoZoli #33 Magyar kiegészítője még nincs senkinek? -
#32 Ami a DL Clan FTP-jen van fent, az az add-on, onallo, benne van az eredeti jatek.
"Ilyen jól működő FTP letöltést még nem nagyon láttam!"
Koszi :) Tenyleg gyors a net, es eleg bika a server is.
Varia -
Fec #30 Ilyen jól működő FTP letöltést még nem nagyon láttam! -
Meszi #29 En is leszedtem, koszi szepen. -
#28 FTP mukodik, nem kell mas csak egy ftp program, akar windows commander, beallitod az adatokat, IP por, user name es password.
A jatekot csak letolteni tudod, a masik folderba meg irni is tudtok, oda mehet a gamehez kapcsolodo minden mas.
Udv, Varia -
Gábor #27 Varia működik még az ftpd? Ha igen,akkor kérlek mond el hogyan tudok onnan letölteni flashgettel! Előre is köszönöm! -
NoZoli #23 Van magyar kiegészítő??? Úgyértem fent van? Azt mondják 2003. 1. negyedévében lesz, de ha már most lenne... -
NoZoli #22 Az ig2.ini-ben keresd meg a Country=h -t. Na, onnan töröld ki a h-t és kész, onnantól angol lesz. -
#21 bocs, default, 21 -
Red Fox #20 köszi, már tudom :-))
-
Red Fox #17 Ritka béna kérdés köveztkezik de tényleg nem tudom :-)
hogyan lehet erre az ftp címre eljutni? -
#16 bazzer, csak eppen a cimet felejtettem el ide irni :)
ip: 152.66.93.29
user:ig2
pass: ig2 -
#15 Sziasztok,
Nekem is nagyon bejon ez a Game.
Csinaltam nektek egy ftp-t, ahol fent lesz egy ideig a jatek.
Azon belul van egy cucc folder, amibe irni is tudtok, ode lehet felrakni a jatekkal kapcsolatos dolgokat, map-okat.
Rakjatok fel minden jo dolgot, es becsuljetek meg
Udv, Varia
magyaritas is mehet fel -
Red Fox #11 Szevasztok. Nekem nagyon szükségem van erre a játékra!!!
Kitől kaphatnám meg???
[email protected]
üdv mindenkinek
-
JOKER1 #9 Igen.Az angol exe-vel nincs gond a termeléssel a magyar verzióba. -
vik3d #8 srácok a magyar anyagra is telepiteni lehet a kiegészitést? -
NoZoli #5 Én fizetős FTP-ről szedtem. -
NoZoli #3 Huh!!! Köszi!!! Életet mentettél!
Azt hittem, hogy ettől angol lesz, de mégsem!!! Nagyon sirály! És ez már meg is fog maradni??? Mármint a kereslet... -
#2 Ha minden igaz, ez egy védelem, rosszul törték meg, persze ha ez nem az eredeti!
Itt a megoldás, fel kell tenni az angol fixed-exe-t.
http://dl.gamecopyworld.com/dl.cgi?mytigt!ace -
NoZoli #1 Hahó!
Tud valaki valami megoldást arra, hogy játék közben, 1911-től nincs kereslet egy árura sem???
Plz help!!!