76
Worms Armageddon
-
#76 köszi ez jól jött, a régi nem akart menni win7-en.. -
wormsarmageddon #75 Itt le lehet tölteni a Windows 7-en is működő verziót:
http://programletoltes.ingyenblog.hu/worms-armageddon-windows-7-en-is-mukodik-magyar-szinkronnal.program
-
krisz940122 #74 ez engem is érdekelne :S -
kopasz78 #73 sziasztok.Tudna nekem segiteni valaki? Kellene nekem a worms armageddon.
Ami itt fent van azt letöltöttem de nem működik. valaki SEGÍTSEN!!!
előre is köszi. -
#72 sziasztok!
Hogy a fenébe lehet a worms armageddon-t windows 7 alatt futtatni? sehogy nem akar menni, a menü bejön, de utána fekete képernyő.. :(
valaki megoldás? -
#71 ez magyar szinkronos játék? -
mascarpone #70 helló szeretnék segítséget kérni. Nem tudom hogy lehet beállítani a játékot hálózatba..pedig már nagyon kellene! Ha valaki tud segítsen! KÖszi :D -
#69 Sziasztok!
Nekem következő problémám van: én már 3 gépre is felinstalláltam, de nem indul el az Windows Xp-én.( a menü elindul, de amikor elindítok egy mecset,akkor a játék lefagy. Csak a windows 98-on indult el.
Van akinek fut Xp-én? Mit csináljak hogy Xp-én is menjen?
A választ előre is köszi! -
#68 ez megy windows 7-en? -
kramprusz #67 Worms Armageddon - New Edition innen letölthető- 3 részben van felrakva, ezért a 3 link –
http://hotfile.com/dl/36362392/82afcbf/Worms_Armageddon_-_New_Edition.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/36362432/aaff14b/Worms_Armageddon_-_New_Edition.part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/36375718/f3d4b47/Worms_Armageddon_-_New_Edition.part3.rar.html -
Dave8814 #66 Nem tudja valaki hogyan lehet zászlókat tenni a játékba? -
#65 sziasztok kijött valami új Worms Armageddon, tudtok erről vmit? -
#64 Wormnet, bazz, aztán csinálj :D -
Qlimax #63 Az miért van,h kb negyed óra játék után eltorzul a kép?(színek eltűnnek)
Nem hiszem h hardveres gond lenne :D -
#62 Jó ez a játék, csak egy szervert se találok soha... -
#61 Én még igen! :-) -
xxxpaulxxx #60 ÁPP!:D
Nah mi van emberek már senki se WAzik?:O -
kkCriss #59 Valaki a worms armageddon 100 %-os mentését eltudná küldeni??? és azt irja már le hogy hova kell berekni köszi ([email protected]) -
Javancsivi #58 Ez a kedvenc Játékom! Előre is köszi a válaszokat!!! János
-
Javancsivi #57 Sziasztok! Hogyan kell használni worms.net-et. Most vettem a játékot és még kezdő vagyok a témában
-
Shark96 #56 Egy mostani játék: Worms Armageddon - New Edition. Töltsétek le torrentből (isohunt.com). Nagyon klassz. Vannak benne új fegyverek, be lehet álligatni, az eddig nem elérhető fegyvereket (betonszamár, indián nucleáris teszt, Ming Váza, Super Banán bomb, Carpet strike, mail strike, mine strike, stb.) aki nem ismerné -
Ombodi77 #55 Sziasztok!
Egy magyar Worms Armageddon klán indult,a Play For Fun (P4F)!!!
Honlapon van egy magyar Worms Armageddon fórum!
Nézzetek be, regeljetek, és KÉRDEZZETEK OTT!
Naponta sok látogató, hozzáértők, akármiben tudnak segíteni ami Worms Armageddon!
http://playforfunclan.extra.huP4F Site
-
Ombodi77 #54 Sziasztok! Egy új magyar Worms Armageddon klán indult, a Play For Fun (P4F). A honlapjukon van egy magyar Worms Armageddon közösségi fórum!
Nézzetek be, regeljetek, és KÉRDEZZETEK OTT! Naponta több látogató, hozzáértők, akármiben tudnak segíteni ami Worms Armageddon!
http://playforfunclan.extra.huP4F Site
-
b95 #53 nem tudja vki hol lehet a wa-hoz kiegészítőt találni? -
Ry0K3N #52 Próbálkozz egy 1.0.2.0 előtti hamachival. -
jani87 #51 HALI az a gondom hogy letöltöttem a HamachiSetup-1.0.2.5-en progit de, a progiban tudtunk kapcsolatot kiépíteni a haverokkal de a játékban nem láttuk egymást mért??? nagyon kéne a segítseég mert már nagyon kiakadtam ezen jó lenne már játszani vele így hállóba!!előre is köszi a segítséget -
jani87 #50 hali -
#49 Hello!
Szeretnék Shoppát játszani a Worms Armageddon - New Edition-on, de nem tok
feltölteni új pályát. Ha v.ki tudja hogyank kell lécci segítsen. Előre is kössz. -
Tankbadi #48 Nem tudja valaki,h honann tudom letölteni a teljes játékot? -
c115 #47 Télleg működik ez a patch?Az első mission nekem se megy.Mindent lövök,semmi.Csak jönnek a dobozok és semmi.HELP!!!
Ha valaki tudja honnan lehet leszedni valamelyik worm-ot Pl:Blast vagy 1-2. akkor szóljon má.
Előre is kössz. -
#46 Na elolvastam a korábbi hsz-eket és láttam másoknak sem ment simán az XP-n. Leszedtem hozzá Update Patchot azzal már megy JUHÉÉ!
Az egyik sima install update. A elújabb viszont olyan frissités amit a netről tölti le.
De sajnos a menü felbontását még mindig nem lehet feljebb tenni. Nálam csak 800x600-ba teszi. A játékot lehet feljebb tenni,nálam 1024x768 a max. -
Gazsa #45 Kösz, épp ezt akartam kérdezni. Letöltöm. -
#44 Sziasztok!
Leszedtem a Worms Armageddont és a problémám a következő:
A Menü elindul de ha inditok 1 játékot,akkor ott fekete képernyő fogad.
Hang sincs alatta,mert megáll ott az egész.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Pedig biztos másnak is volt ilyen problémája,mert több éve is ugyanez volt nálam.
(A Kompatibilitás - futtatásnál kipipáltam Win98-at, Win2000-et,de ugyanaz.)
Ja és Crack sincs hozzá. -
gulupeti #43 MIkor lesz hamachin worms armageddon gémelés? -
Peld #42 szóval halott ez a fórum... -
Peld #41 Sziasztok! Tudnátok segíteni! A WA-ban az 1. missióban mit kell csinálni??? Előre is köszi... -
Ry0K3N #40 Word Partyval nem külditek? Mert akkor mennék én is hentelni. -
#39 Hello mindenkinek!
Nemtom ki olvassa még ezt a fórumot, de aki igen, annak mondom:
Van egy marhajó lehetőség worms armageddont jáccani neten. van egy program, hamachi a neve. Lan hálózatot épit ki akárhány ember között, akkoris ha az egyik mondjuk Thaiwanban a másik meg magyarországon van.
Innen letölthetitek ezt a progit. Onnantól kezdve pedig csak belépsz a lan részbe és máris mehet a game. amugy magába a hamachiba is van chat, ott szoktuk megbeszélni ki indit szervert meg stb.
Ma csináltam egy uj hamachi szobát csak wormsösöknek! Nekem a wwp is fennvan de mégiscsak az armageddon a jó.
Szóval a hamachin bejelölöd h Join az exsisting network és ott névnek: hunworms és jelszónak kukac és máris bennvagy. Sajnos jelszót muszáj beirni de mondjuk könnyü megjegyezni. Aki akar az jöjjön!!!! Minél többen annál jobb.
Kösssz -
Ry0K3N #38 Egyszerűen csak bekapcsolod és automatikusan használja olyan helyen ahol a párkányról lefele nagyot zakóznál. -
#37 Császtok...lenne 1 kérdésem...van az a "fegyver" h bungie...azt hogy kell használni? Biztos 1xerű és csak én vok paraj de nemtudok rájönni...mitkell hátraszaltózni? xD komolyan...aki tudja az írja le ide legyen olyan szíves :D