76
Worms Armageddon
-
KISTUJA #36 A worms armageddondt!
Mert amit ezelőt írtál beta patch-t, telepítettem és ki írta h hiányzik 1 file. -
#35 Melyiket? A Microsoft 3D Pinballt? Esetleg az Aknakeresőt vagy a Pasziánszt? -
KISTUJA #34 sziasztok
ki tudja honnan lehet letölteni az xp-s játékot -
pentium4 #33 csá!
srácok hogy kell megcsinálni a legelső mission-t??
bármit csinálok lövök kipróbálok mindent, nem megy!!!
pls help!!!
Atti -
zetró #32 sziasztok a worms armageddont honann lehet le tőlteni ?? vagy csak a wormsot?? -
#31 Worms Armageddonhoz van beta patch, ami elvileg már kompatibilissé teszi az XP-vel. v3.6.26.5 Beta Update -
pentium4 #30 de lol vagyok!! a WWP az a worms world party :))))))
na de akkor most melyiket lehet nyomni neten mert én beléptem a WA ba és ott voltak avgy 30 an csak irtam hogy patch eljek mert régi a verzióm, pedig magyar!! kéne valami patch!!! -
pentium4 #29 csá emberek!
na én elszedtem torrentről egy worms armageddont magyar meg minden csak nincs patch elve!!! szal linkeljétek már be ahonna lelehet tölteni ezt WWP-t meg akkor egy müóköüdő patch et és hozzá egy crack et!!
aztán multizhatunk orrba szájba!!!
csá -
#28 tess -
ughy6 #27 Hellosztok ha valaki tud akkor írjon egy olyan oldalt ahonnan lelehet tölteni crackokat!!!!!!!!!!! ELŐRE IS KÖSZ -
#26 nem tudjatok honnan lehetne letolteni egy rip valtozatot? -
#25 ha valaki még jáccik a gémmel akkor szólhatna és megbeszélhetnénk egy multipartyt -
#24 tudom h kúva régi játék már meg minden de vki tudja h kell neten nyomni? -
#23 DC++? -
#22 Nemtudjátok honnan lehet leszedni? Mert én leszedtem egy verziót de az tirál és a crackok sem működnek vele :( -
#21 Akkor most már ketten kérünk segítséget. Gyanítom egyébként, hogy az SP2-es XP-kel vana baj, nekem az van és láttam, hogy tényleg haveromnál megy XP-n, nálam neg nem ugyanazzal a peccsel. -
#20 Hát én is hasonlóval küszködöm, elvileg van egy XP patch amivelk megy XPn viszont 1 óra elteltével kilép és semmilyen crack sem használ :( Úgy hogy segíteni én sem tudok, egy cipőben járunk..... -
#19 Semmi válasz :( -
#18 Hi! Végre megtaláétam ezt a szibát. Egy kérdésem lenne, lehet, hogy már kédezték, de hogyan lehet a Wormsot XP-n futtatni? Letöltöttem már egy rakat úgynevezett patchet és cracket de egyik sem jött be. -
#17 Hello! Szokott valaki Armageddonnal neten multiba játszani? Mi néha páran összejövük és tolunk egy-két partit. Gondoltam szólok hátha társulnának még hozzánk. Minél több csapat van, annál izgalmasabb a game -
HellBurner #16 Sziasztok! Nem tudja valaki hogy mit kell csinálni hogy fusson xp alatt. Letöltöttem a legujjab patch-et, így már megy a single player de nem megy a LAN ill. csapatot se lehet csinálni, hibát ír is kilép. -
#15 szerezd be a Worms World Party-t... -
Gumbo #14 Nekem is az a gondom, hogy nem akar futni XP alatt lécci segítsetek! -
#13 nálam is megy :))
és ihajdejó game :D -
#12 tuti, hogy van mer jáccottam már vele...de már régi...
egyébként semmi különös...csak szimpla téli fíling... -
#11 Azt még nem néztem, de a WWP az bizti megy, és nem csináltam semmi extrát... -
#9 WWP a kirajjjjjj :DDDD
mindenki jojjon netre gamelni.. :)
-
#8 Worms2,Worms Armageddon,Worms World Party,Worms Blast
Ezek a Worms2 után megjelent wormsok.Kiegészítés nincs.
-
#7 tudtummal az a legutolsó Worms2 alapú játék... -
#6 WWP-hoz nincs vmi kieg ??? -
#5 hopp, akkor sorry. Mondjuk én csak a Moorhuhn Winter Edition-ról tudtam.
Biztos?
Mert én szeretem a Worms-öt, biztos feltűnt volna...
vagy nem hivatalos kiegészítés? -
#4 az armageddonhoz van kiegészítés...a címe:WA Winter Edition... -
#3 az a jó :)) -
#2 A Worms Armageddon maga egy kiegészítés. :)
Amúgy van egy újabb Worms2 alapú kiegészítő is, a Worms World Party. A hugaimmal én azt nyomom. :) -
#1 Worms Armageddon-hoz kéne kiegészítés.
Előre is köszi.