76
Worms Armageddon
  • KISTUJA
    A worms armageddondt!
    Mert amit ezelőt írtál beta patch-t, telepítettem és ki írta h hiányzik 1 file.
  • reménytelen
    Melyiket? A Microsoft 3D Pinballt? Esetleg az Aknakeresőt vagy a Pasziánszt?
  • KISTUJA
    sziasztok

ki tudja honnan lehet letölteni az xp-s játékot
  • pentium4
    csá!

srácok hogy kell megcsinálni a legelső mission-t??
    bármit csinálok lövök kipróbálok mindent, nem megy!!!
    pls help!!!

Atti
  • zetró
    sziasztok a worms armageddont honann lehet le tőlteni ?? vagy csak a wormsot??
  • reménytelen
    Worms Armageddonhoz van beta patch, ami elvileg már kompatibilissé teszi az XP-vel. v3.6.26.5 Beta Update
  • pentium4
    de lol vagyok!! a WWP az a worms world party :))))))
    na de akkor most melyiket lehet nyomni neten mert én beléptem a WA ba és ott voltak avgy 30 an csak irtam hogy patch eljek mert régi a verzióm, pedig magyar!! kéne valami patch!!!
  • pentium4
    csá emberek!

na én elszedtem torrentről egy worms armageddont magyar meg minden csak nincs patch elve!!! szal linkeljétek már be ahonna lelehet tölteni ezt WWP-t meg akkor egy müóköüdő patch et és hozzá egy crack et!!
    aztán multizhatunk orrba szájba!!!

csá
  • PeeTeR
    tess
  • ughy6
    Hellosztok ha valaki tud akkor írjon egy olyan oldalt ahonnan lelehet tölteni crackokat!!!!!!!!!!! ELŐRE IS KÖSZ
  • PeeTeR
    nem tudjatok honnan lehetne letolteni egy rip valtozatot?
  • eNiX
    ha valaki még jáccik a gémmel akkor szólhatna és megbeszélhetnénk egy multipartyt
  • eNiX
    tudom h kúva régi játék már meg minden de vki tudja h kell neten nyomni?
  • hispan2
    DC++?
  • Zsolo007
    Nemtudjátok honnan lehet leszedni? Mert én leszedtem egy verziót de az tirál és a crackok sem működnek vele :(
  • hispan2
    Akkor most már ketten kérünk segítséget. Gyanítom egyébként, hogy az SP2-es XP-kel vana baj, nekem az van és láttam, hogy tényleg haveromnál megy XP-n, nálam neg nem ugyanazzal a peccsel.
  • Zsolo007
    Hát én is hasonlóval küszködöm, elvileg van egy XP patch amivelk megy XPn viszont 1 óra elteltével kilép és semmilyen crack sem használ :( Úgy hogy segíteni én sem tudok, egy cipőben járunk.....
  • hispan2
    Semmi válasz :(
  • hispan2
    Hi! Végre megtaláétam ezt a szibát. Egy kérdésem lenne, lehet, hogy már kédezték, de hogyan lehet a Wormsot XP-n futtatni? Letöltöttem már egy rakat úgynevezett patchet és cracket de egyik sem jött be.
  • Petka
    Hello! Szokott valaki Armageddonnal neten multiba játszani? Mi néha páran összejövük és tolunk egy-két partit. Gondoltam szólok hátha társulnának még hozzánk. Minél több csapat van, annál izgalmasabb a game
  • HellBurner
    Sziasztok! Nem tudja valaki hogy mit kell csinálni hogy fusson xp alatt. Letöltöttem a legujjab patch-et, így már megy a single player de nem megy a LAN ill. csapatot se lehet csinálni, hibát ír is kilép.
  • M@TriX
    szerezd be a Worms World Party-t...
  • Gumbo
    Nekem is az a gondom, hogy nem akar futni XP alatt lécci segítsetek!
  • hen-tes
    nálam is megy :))
    és ihajdejó game :D
  • Kánya
    tuti, hogy van mer jáccottam már vele...de már régi...
    egyébként semmi különös...csak szimpla téli fíling...
  • M@TriX
    Azt még nem néztem, de a WWP az bizti megy, és nem csináltam semmi extrát...
  • Laza
    WWP a kirajjjjjj :DDDD
    mindenki jojjon netre gamelni.. :)
  • Unknow
    Worms2,Worms Armageddon,Worms World Party,Worms Blast

Ezek a Worms2 után megjelent wormsok.Kiegészítés nincs.
  • M@TriX
    tudtummal az a legutolsó Worms2 alapú játék...
  • hen-tes
    WWP-hoz nincs vmi kieg ???
  • M@TriX
    hopp, akkor sorry. Mondjuk én csak a Moorhuhn Winter Edition-ról tudtam.
    Biztos?
    Mert én szeretem a Worms-öt, biztos feltűnt volna...
    vagy nem hivatalos kiegészítés?
  • Kánya
    az armageddonhoz van kiegészítés...a címe:WA Winter Edition...
  • hen-tes
    az a jó :))
  • M@TriX
    A Worms Armageddon maga egy kiegészítés. :)
    Amúgy van egy újabb Worms2 alapú kiegészítő is, a Worms World Party. A hugaimmal én azt nyomom. :)
  • Patesz
    Worms Armageddon-hoz kéne kiegészítés.

Előre is köszi.