Beszólok XY-nak!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aproneten hirdetgettek sony-kat 4xx helyett 270-ért, na egy olyat bevállalnék. Mindjárt teszek fel 2-3 képet.
Sok a részeg. Ez az egész rally piknik jellegébõl adódik. De általában önszabályozó a közönség, ha valaki nagyon nem fér a bõrébe, akkor azt a többi lerendezi.
amúgy az alsó képen látható integetõs fiatalember hamar padlón találná magát, ha ezt elõttem csinálja
belsõ felvételeknél látszik igazán mennyire hajszálon múlik egy ilyen élete
belsõ felvételeknél látszik igazán mennyire hajszálon múlik egy ilyen élete
Riszpekk
Nem sok helyre kell jegy, szervízben is lehet általában flangálni. Idén én is több futamra ki akarok menni, mostanában hanyagoltam a rally-t, pedig jó dolog. Általában megtoldom másik hobbimmal a fotózással.
De a rally nem. Egész más hangulata van, mint egy körversenynek, már az, ahogy bejárod az országot, ahogy mész a futamokra önmagában ad neki egy alaphangulatot, élõben meg kész csoda, ahogy az emberek között forognak, csúszkálnak a 300 lovas gépek. Az a hang, az a szag hozzátartozik az autósporthoz, és az a tv-nnem jön át. Viszont nincs belõle jó közvetítés (mûfaji adottság), leszámítva talán a eurosport összefoglalóit, bár ebben ugye a magyarok nem nagyon vannak érintve.
Azonkívül egy f1 autó hangja kifejezetten irritál, míg egy subaru sziszegése, vagy egy mitsu durrogása gyönyörû tud lenni - szintén élõben.
Azonkívül egy f1 autó hangja kifejezetten irritál, míg egy subaru sziszegése, vagy egy mitsu durrogása gyönyörû tud lenni - szintén élõben.
Jaja, ez a szar, gyakorlatilag ha nem vagy fanatikus, akkor tv-nem sokkal jobban élvezhetõ mondjuk egy F1 futam, de én még ha tv-ben megy, akkor is elalszom rajta.
Voltam már FIA GT és F1 futamon is, (szvsz) kurva unalmas volt.
Rally a jó, természetesen élõben.
Rally a jó, természetesen élõben.
ez hülyeség...tv-n nézni is kötelezõ..de egyszer élõben aztán felvételrõl..hiszen nincsen végigjátszás ráközelítés nézetváltás...vagy vigyél kis tv-t a futamra😊)))))))))
a helyszínen nincs belsõ nézet, máj févörit
ralliban meg elcikázik elõtted 20 verda aztán mehetsz haza, a tiszta élmény nincs 2 perc 😊
a rallicross már inkább
ralliban meg elcikázik elõtted 20 verda aztán mehetsz haza, a tiszta élmény nincs 2 perc 😊
a rallicross már inkább
Riszpekk
ezt is csak élõben lehet élvezni..egyszer megnéztem ( annyira nem jön be a sportág..csak egyszer voltam kint) de megnézhettem a box bol a startot..csak az volt a baj hogy a start után futhattunk a kõfal mellé..addig a boxajtókban kellett várni..de akkor is HUHH BAZZEG REZGETT A TÖMÉSEM A FOGAMBAN😊
de akkor már fia vagy japán GT..ha jol tudom ott több paci van...
de akkor már fia vagy japán GT..ha jol tudom ott több paci van...
De ahol sok ezer lóerõ egyszerre harap az aszfaltba, azt általában látcsövön át sasolhatod egy domb tetejérõl, a rally-ban meg az a szép, amikor tesközelbõl nézed, és majdnem átmegy a lábadon a gyorskocsi 😊
nem azt mondom, hogy a rally unalmas, de nálam kimerül az autók és a bukások látványának csodálatában
nálam az az igazi feeling, amikor a rajtnál sokezer lóerõ egyszerre harap az aszfaltba!!!!!
nálam az az igazi feeling, amikor a rajtnál sokezer lóerõ egyszerre harap az aszfaltba!!!!!
Riszpekk
Jaja, az a tuti.Bár személy szerint én a WRC-t kedvelem, de a szériabajnokságok tényleg nagyon klafák.
biza, az az igazi királyság!! Clio kupa, Astra kupa, Porsche kupa..... meg természetesen a GT és a touring car!!
Riszpekk
Persze, erre már a nagykutyák is rájöttek, hogy kicsit egyhangúak lettek a versenyek, na de kérem szépen, ilyen ez a sportág.Van egy tehetséges ember, akit nem tudnak legyõzni, nyilván a legjobb istálló leszerzõdteti a legtutibb pilótákat, ez is evidens.az pedig, hogy ülljön át más kocsiba...miért tenné, annyit keres mint senki más, de asszem itt már inkább csak a dicsõségrõl van szó, tehát hülye lenne átülni egy gyengébb kocsiba, asszem ezt senki nem tenné meg.Ha meg valakit zavarnak a technikai különbségek, és a Ferrari egyeduralma, az nézze a szériakocsik versenyét, ott tényleg csak a pilótán múlik a gyõzelem.😊
hja...igazad lehet...de akkor is unalmas a pali...át kéne ültetni ratyibb autoba.. vagy bevezetni ezt a plusz fontos dolgot...
sumi meg unalmas...
egyszer ültessék már be a jaguárba..kiváncsi lennék hol végezne...egy f1 idány akkor izgalmas ha sumi kiesik, vagy törik alába😊))
egyszer ültessék már be a jaguárba..kiváncsi lennék hol végezne...egy f1 idány akkor izgalmas ha sumi kiesik, vagy törik alába😊))
ezt akartam éppen mondani.. ne második jános pálrol sem akarok semmit mondani..fél halottrol is vagy jót vagy semmit..
ez fix, de ha nem hiszed, gyere át, a kezedbe adok egy stukit, és próbálj olyan szögben hadonászni, hogy a golyó a jobb halántékodon menjen be, és bal füled alatt jöjjön ki 😊)
elég tanulságos project lesz 😊
elég tanulságos project lesz 😊
Riszpekk