Beszólok XY-nak!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
nincs képed egy metálkék zsiguliról????

Riszpekk

CSOCSO
de ez nem a rally topics😊
Manta
Találtam pár képet, de szar minõség, mert papír nagyítás kamerával "digitalizálva".

Manta
Aproneten hirdetgettek sony-kat 4xx helyett 270-ért, na egy olyat bevállalnék. Mindjárt teszek fel 2-3 képet.
FREAK
nyomtatás elég olcsó, fõleg kis méretben, A4 és alatta

Riszpekk

Manta
csak kb. 200 az össz pénzem. és akkor illene még egy nyomi is mellé
FREAK
szerintem a mai cuccok már 200 körül kibaszott jók

Riszpekk

Manta
Akarnék digitálist használni, de 5 kiló alatt nem vennek digit. gépet.
Manta
Sok a részeg. Ez az egész rally piknik jellegébõl adódik. De általában önszabályozó a közönség, ha valaki nagyon nem fér a bõrébe, akkor azt a többi lerendezi.
FREAK
nem digit használsz?

Riszpekk

Manta
Igen, de régiek.
A jobbak nincsenek meg gépen.
FREAK
amúgy az alsó képen látható integetõs fiatalember hamar padlón találná magát, ha ezt elõttem csinálja

belsõ felvételeknél látszik igazán mennyire hajszálon múlik egy ilyen élete

Riszpekk

FREAK
saját képek?

Riszpekk

Manta

Manta
Nem sok helyre kell jegy, szervízben is lehet általában flangálni. Idén én is több futamra ki akarok menni, mostanában hanyagoltam a rally-t, pedig jó dolog. Általában megtoldom másik hobbimmal a fotózással.
FREAK
ez biztos így van, én már intéztem is magamnak pár belépõt jövõre a szervíz közelébe 😊

Riszpekk

Manta
De a rally nem. Egész más hangulata van, mint egy körversenynek, már az, ahogy bejárod az országot, ahogy mész a futamokra önmagában ad neki egy alaphangulatot, élõben meg kész csoda, ahogy az emberek között forognak, csúszkálnak a 300 lovas gépek. Az a hang, az a szag hozzátartozik az autósporthoz, és az a tv-nnem jön át. Viszont nincs belõle jó közvetítés (mûfaji adottság), leszámítva talán a eurosport összefoglalóit, bár ebben ugye a magyarok nem nagyon vannak érintve.
Azonkívül egy f1 autó hangja kifejezetten irritál, míg egy subaru sziszegése, vagy egy mitsu durrogása gyönyörû tud lenni - szintén élõben.
Manta
Nem tudom mit írtam
FREAK
élõben persze hogy unalmas

Riszpekk

Manta
Jaja, ez a szar, gyakorlatilag ha nem vagy fanatikus, akkor tv-nem sokkal jobban élvezhetõ mondjuk egy F1 futam, de én még ha tv-ben megy, akkor is elalszom rajta.
Manta
Voltam már FIA GT és F1 futamon is, (szvsz) kurva unalmas volt.
Rally a jó, természetesen élõben.
CSOCSO
ez hülyeség...tv-n nézni is kötelezõ..de egyszer élõben aztán felvételrõl..hiszen nincsen végigjátszás ráközelítés nézetváltás...vagy vigyél kis tv-t a futamra😊)))))))))
FREAK
a helyszínen nincs belsõ nézet, máj févörit

ralliban meg elcikázik elõtted 20 verda aztán mehetsz haza, a tiszta élmény nincs 2 perc 😊

a rallicross már inkább

Riszpekk

CSOCSO
igeen az is egy feeling olyanon is voltam már kint...
CSOCSO
HJA😊)))))))))9
Manta
TV-n nézni a legkamubb
CSOCSO
ezt is csak élõben lehet élvezni..egyszer megnéztem ( annyira nem jön be a sportág..csak egyszer voltam kint) de megnézhettem a box bol a startot..csak az volt a baj hogy a start után futhattunk a kõfal mellé..addig a boxajtókban kellett várni..de akkor is HUHH BAZZEG REZGETT A TÖMÉSEM A FOGAMBAN😊
de akkor már fia vagy japán GT..ha jol tudom ott több paci van...
FREAK
a mi falunkba' má' van tévéj

Riszpekk

FREAK
ja, ott virítják a suprákat, mi? 😄D

Riszpekk

Manta
De ahol sok ezer lóerõ egyszerre harap az aszfaltba, azt általában látcsövön át sasolhatod egy domb tetejérõl, a rally-ban meg az a szép, amikor tesközelbõl nézed, és majdnem átmegy a lábadon a gyorskocsi 😊
CSOCSO
hjaaaa váágom..japán gt a legjobb!!😊)))))))
FREAK
nem azt mondom, hogy a rally unalmas, de nálam kimerül az autók és a bukások látványának csodálatában

nálam az az igazi feeling, amikor a rajtnál sokezer lóerõ egyszerre harap az aszfaltba!!!!!

Riszpekk

Gery1980
Jaja, az a tuti.Bár személy szerint én a WRC-t kedvelem, de a szériabajnokságok tényleg nagyon klafák.

FREAK
biza, az az igazi királyság!! Clio kupa, Astra kupa, Porsche kupa..... meg természetesen a GT és a touring car!!

Riszpekk

CSOCSO
ühm? szériakocsik?
Gery1980
Persze, erre már a nagykutyák is rájöttek, hogy kicsit egyhangúak lettek a versenyek, na de kérem szépen, ilyen ez a sportág.Van egy tehetséges ember, akit nem tudnak legyõzni, nyilván a legjobb istálló leszerzõdteti a legtutibb pilótákat, ez is evidens.az pedig, hogy ülljön át más kocsiba...miért tenné, annyit keres mint senki más, de asszem itt már inkább csak a dicsõségrõl van szó, tehát hülye lenne átülni egy gyengébb kocsiba, asszem ezt senki nem tenné meg.Ha meg valakit zavarnak a technikai különbségek, és a Ferrari egyeduralma, az nézze a szériakocsik versenyét, ott tényleg csak a pilótán múlik a gyõzelem.😊

CSOCSO
hja...igazad lehet...de akkor is unalmas a pali...át kéne ültetni ratyibb autoba.. vagy bevezetni ezt a plusz fontos dolgot...
Gery1980
De õ ,egküzdött azért, hogy a Ferrariba ülhessen...

CSOCSO
sumi meg unalmas...
egyszer ültessék már be a jaguárba..kiváncsi lennék hol végezne...egy f1 idány akkor izgalmas ha sumi kiesik, vagy törik alába😊))
CSOCSO
jimmynek minek??
CSOCSO
😊))))))))))))))))))))
CSOCSO
ezt akartam éppen mondani.. ne második jános pálrol sem akarok semmit mondani..fél halottrol is vagy jót vagy semmit..
FREAK
Hussein??

Riszpekk

Gery1980
Szóljunk be II. János Pál apónak😊

Gery1980
Igen, ebben van valami.Majd szombaton kipróbáljuk egy tapadókorongos stukival😊

Gery1980
Nem, ezt hívják forum bug-nak!😊

FREAK
ez fix, de ha nem hiszed, gyere át, a kezedbe adok egy stukit, és próbálj olyan szögben hadonászni, hogy a golyó a jobb halántékodon menjen be, és bal füled alatt jöjjön ki 😊)

elég tanulságos project lesz 😊

Riszpekk

Gery1980
Mondjuk te ezt jobban vágod, hiszen majdnemhogy szomszédok voltatok😊

Gery1980
Úgy gondolod?😊)

FREAK
a királyt a nagyobbik fia végezte ki, mert verte az anyját....

Riszpekk