127
Beszólok XY-nak!!!
-
#80 pill. most hívom -
#79 Nem tudom. Tőle kérdezd. -
#78 wincmd már nem is jó neki?? -
#77 Ez a legcsúnyább:
-
#76 Most nézegettem a nagy része megvan. Extra baszakszik vele, úgyhogy pl. regettel kiválóan le lehet húzni. -
#75 izé
ezeket hogy kell letölteni??? :) -
#74 Check this out! -
#73 a tulaj a házunkban lakik :DDDDDDDDDD
nem tudok semmi egyebet, full kék, belül fehér, tele reklámfeliratokkal :DD -
#72 Nemtom, elképzelhető. Valami bővebbet tudsz róla írni? -
#71 már késő :D -
#70 nincs képed egy metálkék zsiguliról???? -
#69 de ez nem a rally topics:) -
#68 Találtam pár képet, de szar minőség, mert papír nagyítás kamerával "digitalizálva".
-
#67 Aproneten hirdetgettek sony-kat 4xx helyett 270-ért, na egy olyat bevállalnék. Mindjárt teszek fel 2-3 képet. -
#66 nyomtatás elég olcsó, főleg kis méretben, A4 és alatta -
#65 csak kb. 200 az össz pénzem. és akkor illene még egy nyomi is mellé -
#64 szerintem a mai cuccok már 200 körül kibaszott jók -
#63 Akarnék digitálist használni, de 5 kiló alatt nem vennek digit. gépet. -
#62 Sok a részeg. Ez az egész rally piknik jellegéből adódik. De általában önszabályozó a közönség, ha valaki nagyon nem fér a bőrébe, akkor azt a többi lerendezi. -
#61 nem digit használsz? -
#60 Igen, de régiek.
A jobbak nincsenek meg gépen. -
#59 amúgy az alsó képen látható integetős fiatalember hamar padlón találná magát, ha ezt előttem csinálja
belső felvételeknél látszik igazán mennyire hajszálon múlik egy ilyen élete -
#58 saját képek? -
-
#56 Nem sok helyre kell jegy, szervízben is lehet általában flangálni. Idén én is több futamra ki akarok menni, mostanában hanyagoltam a rally-t, pedig jó dolog. Általában megtoldom másik hobbimmal a fotózással. -
#55 ez biztos így van, én már intéztem is magamnak pár belépőt jövőre a szervíz közelébe :) -
#54 De a rally nem. Egész más hangulata van, mint egy körversenynek, már az, ahogy bejárod az országot, ahogy mész a futamokra önmagában ad neki egy alaphangulatot, élőben meg kész csoda, ahogy az emberek között forognak, csúszkálnak a 300 lovas gépek. Az a hang, az a szag hozzátartozik az autósporthoz, és az a tv-nnem jön át. Viszont nincs belőle jó közvetítés (műfaji adottság), leszámítva talán a eurosport összefoglalóit, bár ebben ugye a magyarok nem nagyon vannak érintve.
Azonkívül egy f1 autó hangja kifejezetten irritál, míg egy subaru sziszegése, vagy egy mitsu durrogása gyönyörű tud lenni - szintén élőben. -
#53 Nem tudom mit írtam -
#52 élőben persze hogy unalmas -
#51 Jaja, ez a szar, gyakorlatilag ha nem vagy fanatikus, akkor tv-nem sokkal jobban élvezhető mondjuk egy F1 futam, de én még ha tv-ben megy, akkor is elalszom rajta. -
#50 Voltam már FIA GT és F1 futamon is, (szvsz) kurva unalmas volt.
Rally a jó, természetesen élőben. -
#49 ez hülyeség...tv-n nézni is kötelező..de egyszer élőben aztán felvételről..hiszen nincsen végigjátszás ráközelítés nézetváltás...vagy vigyél kis tv-t a futamra:)))))))))) -
#48 a helyszínen nincs belső nézet, máj févörit
ralliban meg elcikázik előtted 20 verda aztán mehetsz haza, a tiszta élmény nincs 2 perc :)
a rallicross már inkább -
#47 igeen az is egy feeling olyanon is voltam már kint... -
#46 HJA:))))))))))9 -
#45 TV-n nézni a legkamubb -
#44 ezt is csak élőben lehet élvezni..egyszer megnéztem ( annyira nem jön be a sportág..csak egyszer voltam kint) de megnézhettem a box bol a startot..csak az volt a baj hogy a start után futhattunk a kőfal mellé..addig a boxajtókban kellett várni..de akkor is HUHH BAZZEG REZGETT A TÖMÉSEM A FOGAMBAN:)
de akkor már fia vagy japán GT..ha jol tudom ott több paci van... -
#43 a mi falunkba' má' van tévéj -
#42 ja, ott virítják a suprákat, mi? :DD -
#41 De ahol sok ezer lóerő egyszerre harap az aszfaltba, azt általában látcsövön át sasolhatod egy domb tetejéről, a rally-ban meg az a szép, amikor tesközelből nézed, és majdnem átmegy a lábadon a gyorskocsi :)