A legjobb P2P

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
új zenei stílus? 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

LittleL
a szemetek,
én meg olyan mp3 -akat töltöttem le, amik fél perc után
zúgtak - búgtak, szal törölhettem is le õket. P

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Z
Kazaa-n voltak vírusos cuccok is. Kaptam olyan JPEG killert, hogy a diplomámat majdnem megette a kis genya virus.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

LittleL
eDonkey 2000 -a legjobb szvsz,sexfilmek garmadája, zenék, stb.
minden, és jó a dizájn, letöltéseknél egyszerûen le lehet állítani amelyiket nem akarod tölteni.

Dc++ -a közvetlensége miatt jó, és a rengeteg választék miatt.egymás könyvtáraiba könnyen belelehet nézni, extra slot garantálása. stb. hátránya hogy az illetõ akitõl letöltesz egyik pillanatról a másikra kilép, és fuccs a letöltésnek - persze már itt a strond dc.
Ja, és iszonyú gagyi a megjelenése, dizájnja, meg körülményes is a használata, de nagyon.
Pl. nem látod azt, hogy te milyen fájlt töltesz is le, ott alul. D

LimeWire -meg a zenékre, videókra jó, mert beépített "preview" lejátszója van, és ha elkezd bármilyen médiát letölteni akkor abba azonnal bele tudsz nézni. És nincsenek fake mp3 -ok.

Kazaa - volt régebben, de sok a fake mp3, azért kezdetnek jó volt.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Kijött az Imesh 5-ös verziója.
Szerintem eddig is ez volt a legjobb, de most ez olyan, hogy tudja kezelni az Imesh, a Gnutella, és az Edonkey hálózatot. Tehát 3 egyben!

Warez Client

ezt probálta valaki, valami új cucc?
azt irja fél millió online user

Érdekes, hogy a donkey egyszer se került szóba, pedig én a Kazaa, a DC, és az Edonkey hármasából ezt tartom a legjobbnak. Sokan mondják rá, hogy lassú, kevés opciót tartalmaz, stb., de a sebességével pl. szerintem semmi gond nincs. Napok óta folyamatosan megy 45-60 kbyte/s-el (ADSL). Igaz, hogy nem egy cucc jön ennyivel, hanem több letöltés végösszege lett ennyi, de a net kihasználtsága így is 100%, és így minden nap lejön valami.

De ami a legjobb benne, hogy mindig mindent megtaláltam, amit eddig kerestem, ezt pedig se a kazaa, sem a DC nem tudja nyújtani.

Összefoglalásképpen a Donkey keresõje felülmúlhatatlan, kicsit régebbi, vagy kevésbbé népszerû cuccokhoz tökéletes, viszont ha valami aktuális csoda kell, vagy gyorsan kell egy néhány megás fájl, pl. vírusírtó, akkor a DC a megoldás. Nálam egyébként az avipreview tökéletesen mûködik, és elvileg a donkeyhoz is használható, bár ahhoz még nem próbáltam, mivel a donkeyról nem nagyon töltök filmeket, inkább csak játékokat.

Balo
az az eredeti winmx hálózat, ahol nincs semmi szerver

de mennyivel jobb?

meg kell osztani.... ÉLÕSKÖDÕ!!! 😄

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

precision
v. az csak a winmx-nek a teljes neve?

Bazinga!

precision
Winmx peer network? Azt nem ismerem...dc-t meg nem szeretem mert meg kell osztani :-)

Bazinga!

Balo
és ez mennyivel jobb, mint pl a dc++ vagy esetleg a winmx peer network?

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

precision
WinMX a legjobb!

Letöltöd a legujabb winmx-et! Aztán letöltesz egy napigator-t, ami standalone módban indítva egy rakat openap-os szervert listáz ki! Ezt exportálod winmx-hez (.wsx file) és elmented! Aztán winmx-ben settings/openap networks és ott van egy olyan, hogy do not import raw ip adresses from wsx files! Na az NE legyen bepipálva! Utána bezárod a settings-et, és az openap protokol networks-re kattintva, bejön egy ablak! Ott rányomsz hogy import .wsx! Akkor bejön az a csomó szerver amit napigatorból mentettél ki! Ráálsz a legelsõre, utána lemész a legaljára, és shift-et benyomva ráklikkelsz a legalsóra, így ki fogja jelölni az összes szervert! Utána nyomsz egy connect-et, és vársz míg csatlakozik a szerverekhez. Ott mellé van írva hogy mennyi user van az adott szerveren és mennyi gb van megosztva! Minél több szerverre tudsz felcsatlakozni annál nagyobb az esélye, hogy megtalálod amit keresel! Sok sikert!

Bazinga!

Balo
érdekes nekem sose mûködött az avipreview

akkor is mondok negatívumot: élõsködõk, nincs magyar cucc (na jó van, de nagyon kevés)

Balo
a KaZaa ellenõrizhetetlen, mármint mivel nincs senki, aki ellenõrizze a megosztásokat, túl sok a faker, filmet nem érdemes letölteni, és bárki diszkonnektálgathat, szóval szar!

sok bunkó csinálja ezt... van olyan is, hogy 30mp ig szól egy szám rendesen, aztán meg csak sipolás... keresni kell másikat! 😞 én mostanában ezért nem használom... mp3pro.ini.hu azért elég jó 😊
maxtor
figyeljetek a Kazaa-val van vmi.Töltök egy számot
közbe már bele hallgatok és mit hallok vmi zúgást
(csak azt).
Most mi van?

Balo
ellenõrizhetetlen

Sziasztok

A neten barangolva belebotlottam egy új file-cserélést lehetõvé tevõ programba.
Ha ez a program elterjed, talán a Magyarországon is népszerü Dc++ - is leválthatja, egyszer.

A program legnagyobb újdonsága hogy : TELJESEN SZERVER FÜGGETLEN - nincs Hub, nincs központi server. Igy minden user valódi szerver is egyben !

- Egyszerü kezelõfelület, kis méret
- Saját önálló chat szoba
- Jelszóval védhetõ könytár, a privát userek részére.
- Keresési funkció
- Ingyenes
- Lan támogatás
- No Spyware
- Félbeszakadt letöltések fojtatása
- Nincs szerver

A program még nagyon új, de ha egyszer elterjed, semmi sem állíthatja meg.

Letölteni a http://www.exosee.com -ról lehet

Megkérlek arra, hogy javaslataiddal támogasd te is a fejleszõk munkáját !

2XP
avcom
grokster?

AtomHeart
Te egy nagy marhasagot mondtal!
En altalaban egy ora alatt ket szamot is letoltok WinMX-el. Lehet, hogy a talalatok kozul nem jol valasztasz...
Hja, dialupom van!

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

A WinMX-ben nem kezdõdik el soha a letöltés (legfeljebb csak ha a k***a gyors interneted van)
De hát ki nem vágyik egy gyors internetre? :-))))))
Hunnenkoenig
Nekem a KaZaa mindig bejön es jo a csatlakozas is. Azonkivül a DC++

Mostanaban ezeknel jobb nincs.

2XP
DC, a kazaa nem jó. Ahányszor belépek, vagy 5-en rögtön elkezdenek tölteni, és pont az nincs rajta, amit keresek.

Pheel
Ehehehe 😊
Csudri
Használj Kazaa lite-ot! Találd ki miért light!

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

Pheel
A Kazaa nem spyware-es? Kikapcsolom belõle a sharing-et és túrja a vinyót egyfolytában. A víruskeresõm meg néha beszól 1-1 file-ra, hogy az valszeg vírusos, amit persze régen tudtam, de a Kazaa nézegette és azért szól be rá a real-time scanner. Szerintem jelenleg a WinMX a legjobb. Persze anno a napster jobb volt...
Szerintetek melyik a legjobb p2p?Szerény véleményebb, hogy a Kazaa nem igazán jó (lassan indul el, és kapcsolódik!!!)A többi meg spyware-es.Na melyik a jó????