29
Bármilyen Windows hibák
  • Ember 123
    #29
    HALI
    Nem ide tartozik, de:
    Megvan játékban a SAW de nemtudom elinditani mert hibát észlel az exe ezért leáll (ezt kétszer dobja ki).. elkéne indulnia,de nem akar.
    a segitséget elöre köszönöm.
    Üdv: Ember 123
  • Danny1987
    #28
    Hi
    ezzel mit lehet kezdeni?
  • macibali45
    #27
    Sziasztok!
    Újraraktam a windows xpmet. Ugyanazt raktam fel amit eddig is nem volt baj. De most kiírta ezt:Microsoft Windows Operating System" hibát észlelt ezért leáll...<---és le is állt. Szerintetek mi lehet a baj?
  • Magnet
    #26
    Hi all!!

    64 bites Windows Vistáról lenne szó, a hiba a következő: Játék indítása után a játékot lecsukja a tálcára és hiába kattintok rá mindig visszaugrik, amúgy a Start Task Manager azt írja h fut a játék. Egyszerűen nem tudom mi lehet a probléma. Valaki találkozott már hasonlóval?
  • babac
    #25
    Sziasztok, lenne egy számomra elég nagy problémám, folyamatosan restartolja magát a gépem és már kicsit kezdem unni, tudomásom szerint itt elég pro-k vannak ahhoz hogy segítsenek!Beállítottam h ne legyen automatikus ujraindítás, és így most kékhalá jön be, onnan írtam ki ezeket: STOP: 0x0000008E (0xC0000005, 0xF68683DC, 0xBAA99BB4, 0x00000000)
    KMWOFILTER.sys- ADRESS F68683 DC BASE AT F68F6867000, DATESTAMP 45D0FB59
    Remélem tudtok segíteni mert dolgoznom kéne és így nem nagyon tudok, előre is köszi várom a válaszokat
  • gigi222
    #24
    Sziasztok, lenne egy kérdésem
    Amikor e windows xp-otthagyom, és feljön a képernyőkíméő, aztan ujra akarom inditani, lefagy?Miert van ez? Eddig nem volt
    Köszi
  • vt minus 10
    #23
    hali! az a gondom h a windows lerakja az alkalmazásokat a tálcára 5 percenként... virus nincs, arra gondoltam elöször h egy háttérben futo alkalmazas miatt, de nem találom a bakit..... vki esetleg tudja orvosolni? win reinstall nélkül persze.....
    vmi link v ilyesminek hálás lennék..köszike!
  • Dévids
    #22
    Tudnátok nekem Windows 2000-el kapcsolatban segíteni ??A a bajom hogy amikor az internet csatlakozáskor beírom a nevem és a jelszavam és utánna a csatlakozás gombra kattintok akkor újra indúl a gép.Mi lehet a baj??Létszi segítsetek!!!!
  • mustang93
    #21
    Töröld le az internet explorert a program files/Internet Explorer/mappában vagy a programok törlésében.Sok szerencsét hozzá.
  • Atti10
    #20
    Hello!

    Nekem olyan bajom van, hogy a windows xp magától futtatja az internet explorert, bezárom és 10 perc múlva újra elindítja, de nem látom az ablakot, csak a feladatkezelőben látom hogy fut és használja a proci felét
  • Lizardman
    #19
    Sziasztok!

    Kérlek segitsetek! Egy olyan hibám van, ami windows indulása után nem sokal ugrik fel, az svchost.exe -vel van valami gondja, ez ezután a hibaüzenet után nincs hangja a gépnek... Kérlek segitsetek!
  • musha
    #18
    nekem bevált az a módszer, hogy feltelepítem a WindowsXP-KB894391-x86-ENU.exe nevű file-t (értelemszerűen akinek magyar vindóza van, annak HUN a vége), újraindítottam, bekapcsoltam a gyári tűzfalat és azóta nem jött elő...
  • gnar killer
    #17
    időzített hiba lenne? nekem is ez a gondom és 12-e óta 0.o
  • musha
    #16
    köszi a linkeket mindenki, nekik is esek gyorsan...
  • Csaba86
    #15
    Ohh, thx!

    de utána is jártam ennek a dolognak, és kiderült, hogy van még pár ember, akinek ugyanez a problémája, és nagyjából 12.e-kor kezdődtek...
  • saitek
    #14
    Belinkelték a #10-ben az AfterFixProject-et, onnan regisztrálás után letölthető egy olyan telepítő ami felrakja az összes javítást.
    Link
  • specialista
    #13
    Ez megfelel?Link
  • Csaba86
    #12
    Megnéztem az oldalt, és tele van össze vissza javításokkal. Nincs olyan, amely tartalmazza az összes eddigit az SP2 utántól?
    Csak mert akkor nem kellene 5000 javítást felrakni egy windows install után.
    Van ilyen?
  • Csaba86
    #11
    Amúgy nem biztos, hogy ez megoldás, mert az egyik srác is írta, hogy mindent leszedett, akkor sem múltak el a jelentések.
    Nem lehet valahogy növelni azt az időt, amíg a windows vár, hogy a progi bezáruljon leállítás előtt?

    De köszi a linkeket :)
  • moonman
    #10
    Miért nem tudja mindenki letölteni?

    A biztonsági javításokat bárki letudja tölteni az automatikus frissítéssel, de ezeket a javításokat a Microsoft Letöltőközpont-ból is le lehet tölteni.
    De ha valaki nem akarja az automatikus frisstéssel illetve a Microsoft oldaláról, itt van két link, ahonnan le lehet szedni:

    Droland
    AfterFixProject
  • musha
    #9
    nekem is ez a parám, még sehol nem találtam értelmes megoldást rá :/

    az egyetlen amit írtak néhányan, hogy minden windows update-et le kell tölteni, akkor jó lesz, de hát ugyebár nem mindenki tudja letölteni az update-eket...
  • Csaba86
    #8
    Nekem ez a hibaüzenet a problémám:
    "A(z) Generic Host Process for Win32 Services hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük."

    Amikor ez megjelenik, akkor elmegy a netem is. Más fórumokon azt írták, hogy semmi fájlsérülés meg ilyesmi nincs, csak valami baj volt a leállításnál.
    De nekem sajna elmegy a netem. Hogyan oldható ez meg?
  • Ádesz
    #7
    Ja jó írok egy olyan topicba...mer ez tényleg döglött
  • Ádesz
    #6
    Sziasztok.

    Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném: Annyi történt hogy ma megfagytam, és amikor újraindítotttam, az üdvözöljük kékség mellé kaptam egy Ilyen ablakot hogy: "A helyi profilt ne tudja betölteni mert valami biztonsági elérhetőségek nem megfelelőek vagy pedig megsérült. Majd lejjebb görgetve: Egy I/0-ás művelet végleg meghiúsult."
    Következő ablak: "A helyi profilt nem tudja behozni ezért ideiglenes profilt kapok mely kijelentkezés után módosításai törlődnek"
    Harmadik ablak: " Frissítés NT-t létező Windows 3.x könyvtárra telepítette. Lehetősége van arra hogy egyes Win. 3.x részeket Win. NT környezetbe frissítsen. Válasszon (rublikák)
    1. Windows 3.x WIN.INI és CONTROL.INI
    2. Windwos 3.x program kezelő csoportfájlok

    durván ennyi... és az ideglenes profilban, megvan az összes olyan fájl ami eddig megvolt de mintha új felhasználóként kezelne (és ugye a módosítások elvesznek)
  • PetruZ
    #5
    Á, csak ezer XP-s, meg általános "Segítséget kérek" topik van, de neked pont azt kellett kiszúrni, ami már két éve döglött, és nem is volt túl népszerű. Valahogy olyan elképesztő tehetségetek van ehhez, hogy az ember nem talál szavakat...

    Egyébként meg nézz körül a Területi beállításoknál, minden oldalon, ne csak a billentyűkiosztásnál.
  • Lazlo
    #4
    Hello

    lenne 1 érdekes problémám nemtom mitől de ékezetes karaktereket ilyen érdekes orosz hieroglifáknak jelenítni meg :) szoal ha van a fimnekf elirata és gépen nézem ott is. alt+shift itt nem segített ugye bár az csak írásra jó. a winfos kommanderbe is az összes ékezet eltűnt és ilyen érdekes karakterek vanna 1 helyén. please help mert nemtok filmet nézni és idegebeteg leszek :) thx remélem nem baj hogy ide írtam nem találtam emgfelelő topicot szoal elnézést bye
  • Pheel
    #2
    Nekem meg néha összeakad néhány XP-s driver. Na és?
  • Patesz
    #1
    Windiws 98-as operácios rendszerem van.
    Egyes játékok telepítésekor valami hibája van azt írja ki hogy, RPC stub nem kompabilis verziója.