Amdről intelre?Intelről Amdre?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem attól valaki, hogy AMD-je vagy Intel-je van-e. Egy kicsit fogalomzavarban vagy! Pontosan az a sznob aki lenéz egy másik embert azért, mert annak másmilyen dolgai vannak. (PC-je, autója, csaja). Elõbb nézz magadba mielõtt lesznobozod a másikat! Lehet, hogy nem is úgy van, ahogy te gondolod!
Mike
Aki sznob és sok pénze van vegyen csak intelt. Akinek esze volt, és egyszer kipróbált már AMD TBirdöt, Duront, XP-t, az tudja, hogy semmi bajuk, az nem fog intelt venni csak azért, hogy verje a nyálát, hogy ugyanazért a teljesítményért 2x drágább procit vett.

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

cypher
Én meg rendszeresen alszom XP2400+és CoolerMaster
CP56J31C-A1 mellett,max 46fok...
P3 1400B Titan D5TB3 max terhelés 36fok. És én aludni is tudok/merek mellette.
Mike at home
szivesen

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Athlon 2000+ Coolermaster HSC-V62-es hütövel max terhelés: 47 fok...
Kis inteles nyaslenkák...
Köszönjük az önjellemzést.
Mike
Az is hülye aki amd-rõl intelre vált

(ez az én véleményem. nem olvastam még el egyetlen hozzászólást sem)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Lehet, hogy az lenne a legegyszerübb, ha beruháznék egy komolyabb AMD-s összeállításra, szerintetek 150 ezerbõl milyen gépet tudnék összerakni? (összerakatni)
MP_
Ha töltögetni szeretnél akkor vegyél egy 80 GB vinyót. Ha filmet nézni, akkor egy 800 MHz procit, ha zenét hallgatni, akkor egy SB Live!-ot vagy más "minõségibb" hangkártyát.
Az élet pénzbe kerül.
Pheel
Az író, a hálókártya(ha PCI-os) és talán a hangkártya maradhat. Meg a vinyó hurcolászni. A többibõl újat vennék.
Van egy Compaq Deskpro EP/SB Series gépem, 4,2GB vinyóval, 256MB Ram, Asus AGP-V3800 videókártya, Creativ Labs SB hangkártya, PII 400MHZ proci, floppy, LG52x cd rom, LG48x24x48 cd író,hálókártya.
A gépet fõleg internetezésre használom, de szeretnék filmeket és zenéket letölteni, tehát multimédiás használatra is jó lenne feltuningolni, azonkívül több op.rendszert szeretnék használni.
Érdemes ezt a gépet fejleszteni, vagy inkább gyüjtsek egy újjabb gépre?
MP_
Nem tom, ugy lattam mostanaban arban nem sok kulonbseg van a ketto kozott. Vegyel AMD-t, akkor kiegyensulyozottabb a piac. Akkor nagyobb a verseny, alacsonyabbak az arak. Vagy keszits sajatot.
oneal1
akkor lécci nézzen vissza mindenki a topic elejére és várom az ötleteket hogy intel vagy amd???

!Forza Ferrari!

[Walaki]D`Lair
Hát ajánlanám a Tony Hawk féle deszkákat...állítólag jók, csak a csapágyakat kell gyakran cserélni....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Én most váltok AMD-re. Milyen deszkát vegyek?

[Walaki]D`Lair
Dehogyis!!! A Transmeta Crusoe a király!!!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
jaja...De vetted már le? >😊)

seri
A te 1800MHz-d 24dB-vel ugyan az mint az én
1400Mhzm szintén 24db-vel. Csak az enyém AMD.
Lazarus
Ezt végülis érdemes letesztelni, lehet hogy a nagy hõtágulás következtében lerobban a borda a helyérõl nem?
[Walaki]D`Lair
Nekem meg [email protected] GA-8PE667 Ultrával...Ez is rettentõ szuper....

[Walaki]D`Lair
Nos ez nemegészen van így....EGYES PROGRAMOKBAN IGEN MÁSOKBAN NEM......

cypher
24dB-mond valamit neked??
És ha 1800MHz-el kombinálom???
Titan D5TBAL-hûtõ,és központi fûtés....
Az intel ezt a teljesítményt 2Ghz felett adja le...Tapasztalat.
Ennyi érv elég???
Evil
ameddig birja.Altalanos recept nincsen.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

oneal1
ja és boldog újévet mindenkinek!!!!!!!!!

!Forza Ferrari!

oneal1
nemtudjátok a 2600+-t meddig lehet húzni?
mega p4 2,4 ghz-est?

!Forza Ferrari!

[Walaki]D`Lair
És vette már le bármelyikõtök a bordát menet közben????.....

seri
Akkor valóban leálitja az alaplapot.
Ha megfognád a ventit, hogy ne forogjon némileg más lenne a hejzet. Mindegy az AMD a király.
Ja ja !!
Nekem külön van a proci venti,meg a hütöborda.

seri
Hogy kapcsoltad ki?
Lehuztad az alaplaprol?
He he
Anyukád meg gyereket akart,azt te születtél😊)

"Az útánna történtekröl szivesen hallanék"
Bármikor szivesen kikapcsolom a ventit,és nem fog történni semmi különös!!
Magátol még nem esett le a cuccos,de már kiprobáltam mit tud az alaplap,ha kikapcsolom a ventit!!
Simán letiltott,ahogy a nagy könyvben meg van irva!!

seri
Nem én vagyok a nehézéz fejü.
Mint már egy párszol mondtam nekem is jó és jó is volt minden AMD-s gépem.Akkor beszélj tapasztalatrol (hõvédelem) ha beszarik a ventid. Az útánna történtekröl szivesen hallanék.(nem rosszindulat) A te tapasztalatod annyi, hogy jó a hûtésem jó a gépem.
Huuuuuuuu de nehéz fejü vagy!!
A tapasztalat az,ha jo hütés veszel a procidhoz nincs baj!!
Nekem sem volt!!
Hidd el,ha nem lennék megelégedve a gépemmel,lecserélném!!

seri
Akkor miféle tapasztalatrol beszélsz?
Én a hövédelem röl beszéltem!
Egy szoftvert mutassál csak, ami idõben reagálni tud, ha megszûnik a hûtése az AMD-dnek... egynek sem lesz elegendõ reakcióideje a hardveres védelemhez képest.
Irtam én azt,hogy rosz volt a hütésem??

seri
Melyiknél volt rossz a hütésed?
Igy igaz!!
Buék

Na akkor mi a baj??
prociaim
K6 450,800 Athlon,1.3 Athlon,1800+ Xp
Eddig nem volt semmi gond semelyikkel!!
Ha ez nem tapasztalat,akkor semmi sem!

Lazarus
Eltévedt lojalitás
Na én húztam
BUÉK
seri
Nekem is
Te nézegeted??
Én nem szoktam!!
Eddig bejött😊))

Lazarus
nem kell figyelni ember! Lelövi a gépet magától
seri
Addig amig jó a hütése.
Én nyugottabb lennék ha az AMD-is tudná és nemkéne softveresen pluszban figyelni.
Lazarus
A bios hõvédelme jobb az intelnek, el van ismerve. De ez már egy középszintû felhasználónak sem fog túl nagy elõnyt jelenteni
seri
"Ez is megoldhato,hidd el nem fog leégni az Xp proci."
Nem hiszem.
De ha ebben az intel jobb akkor az el kell ismerni.Nemleszel tölle kevesebb.
Lazarus
Ha azért sír a szád mert nincs hardware-es hõvédelem akkor ott vannak a jobbnál jobb progik
Te ugy gondolod,hogy ez a teszt kérdése??
Mármint hogy a hütö ne ott legyen,ahova tervezték??
Ez is megoldhato,hidd el nem fog leégni az Xp proci.

Lazarus
lekapcsolt a gépem, nahát!