MIT MŰVELTÉL?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Seggreszegen tavaly lesmaroltam a hosszahju haverom mert azthittem a volt baratnom...
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
A pia 20 000-ba került :S....
Hát de gondolom nem csak mi vagyunk ezzel így 😄 !!
BUÉK!!!!!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
buli után gyakran megyek nagyanyámhoz, mert õ közelebb lakik..
Reggel ébredezek, szemem még csukva...majd szétrobban a fejem. Cipõ van rajtam. <#hawaii>#hawaii> Nedves a párna... Szem kinyit, hatalmas barna folt a párnán és a padlószõnyegen. Jönnek a képek, hogy nagyon készen próbálom bepötyögni a kódot a lépcsõházban, aztán beesek a lakásba, nagymutter áll az elõszobában, émmeg egy szónélkül be a szobába, csatt az ágyra...szörnyen forog minden. 😄
az útra odafelé azóta sem emlékszem.
másik eset: kocsmában sörözés-töményezés haverokkal.
Emlék: fexem az asztalon, egyszercsak haverom nyakambaönti a sörét, elindulok kifelé. Következõ történés: kapaszkodok egy kerítésbe kb. két km-rel arrébb, nemtom miafax van. nagynehezen elõbányászom a telómat, egy halom nemfogadott hívás.
végül valahogy elvánszorogtam a nagymamihoz. 😄
másnap iderült, hogy olyan 1,5 óráig voltam zombi. a pólóm állapotából ítélve inkább hátoncsúszva közlekedtem. a haverok közben meg nemtudták, hogy hovatûntem és õk hívogattak. 😄
Most olvasgattam es kurva jooo xD végig aszaltam... 😊
ÉN olaszba voltam ugy bebaszva hogy csak a képekbõl emléxem mindenre 😄
Volt ott Amerikai, cseh, és OROSZ CSAJ IS :S
Mondjuk nem mindeggyik volt szíp de lehet hogy "akkor" szépnek láttam 😄
Nah irjetok még én is nyomok csak not have a time! 😞
DE ez a topik mindent visz!!
Alkeszek igy tovabb!!! 😄
De csak mertekkkel 😄
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Gyere fel a dolgozószobámba. Beszédem van veled.
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
Késõbb tudtam meg hogy én írtam bele.
másik eset ugyanígy, tök részegen hazamentem, befekszem, jött a hányinger, felkeltem, villany fel és elaludtam.
apám ismét olyan hajnalban felébredt, bejön rámordít, hogy mi a szart csinálok. felugrottam, azt csak akkor láttam, hogy kabátban, sapkában, sálban fekszem. mondtam neki, hogy csak esemest írtam és elaludtam közben. benyalta😊
HÁHÁ!
/=) jó volt ?
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
A lightosabbak, amit utólag meséltek, hogy a törzshelyünkön hátramentem rókázni a wc-be, és állítólag a wc csészével együtt jöttem vissza... :Ð
shit happens
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
dejó topic csakhát inkább kihagyom az élménybeszámolót mert lehet hogy nemteccene nekem se 😄
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Pedig állítólag be van kamerázva az egész tér, remélem jót mulattak a kamu desztók az örsön...
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
๏̯͡๏﴿
Hejj, régi szép iskolaévek...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Én úgy emléxem (ha minden igaz 😊) hogy azóta ilyen nem volt, bár még ki tudja mit mesélnek 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Nevetséges topic!
[/cserf][/fülünyúl]
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

[/cserf][/fülünyúl]