91
Mi olyat tettél, amit szerinted nem is tettél?
-
#51 Szerintem meg igen. Ez van. -
#50 Szerintem nem... -
#49 Jó. Te leszel a strandpapucs. -
#48 Ezt a megjegyzést is felesleges volt ide beírnod... -
#47 full papucs itt mindenki... -
#46 Tök jó a kis fiatalok leírhatják mit csináltak beitalozott állapotban...hurrááááá! :)
Nevetséges topic! -
#45 Jól van. Akkor a sztori részleteit max. levélben, itt úgyis közcikizés tárgyát képezné. -
#44 én szeretem a nőket, nem szoktam őket bántani:) -
#43 Itt mindenkiből süt a rosszindulat, ezért utólagos engedelmeddel egy kalap alá vettelek a többiekkel. -
#42 Szerencséd!... -
#41 Naa, nem mondtam semmi rosszat...(nem akartam) -
#40 "még volt".. nemsokáig mi ?
yovan, bocsesz -
#39 Még volt. De még egy beszólás, és még egy foghíj lesz a mosolyodon. -
#38 Nem mézesmadzag, kancsókám. Topictéma. -
#37 lehet úgy emlékezett, hogy volt rajta ruha -
#36 Te direkt húzood a mézesmadzagot, rossz kislány:DD -
#35 Az is rém ciki volt, a fotókat utólag látva... -
#34 nálam van cherry-s őszilé és asztal is, nem jösz? :DD -
#33 Ha azt elárulnám lecsuknának... -
#32 Ez magas ladba... -
#31 megszülettem -
#30 Egy tabledance volt 5 cherry-s őszilé után. -
#29 hol találtad? -
#28 Álmodttam vmit.... -
#27 Gimiben elsős osztálykiránduláson nagyon felöntöttem a garatra. Másnap úgy tűnt, hogy mindenre emléxem, de a többiek váltig állították, hogy az egyik csajjal órákon át enyelegtem. Máig nem hiszek nekik. :D -
#26 Nagyot alkottam a wc-be. -
#25 az előbb huztam elő:) -
#24 hogy hogy ebbe a topikba még nem írtam ? :DDD -
#23 tvt néztem:) -
#22 én meg sajnállak, de nagyon... -
TheZsenyka #21 Ez tényleg veszélyes volt. -
[Walaki]D`Lair #20 Ez az elcsúsztam a saját okádékomban ez nagyon LOL!!!!!! Fél órát röhögtem rajta :DDDDDDDD -
#19 Bovult a bunlajstromom:)
Alvo emberrel beszelgettem, az orrába dugtam a kezet, ettem fenyofa agat, behaluztam, hogy szar szag van, és 1 oran keresztul ultem a vecen, mikozben sirtam a rohogestol.
Ez a szilveszter is jo volt:D
Jovo heten megnezem beszivva a Lilo & Stitch-et.
Majd meselek! -
Pedrosz #18 Tavalyelőtt (2001) nyáron osztálytalálkozó. Az idő előrehaladtával és sok sör meg tequila után épp egy csajt karolgattam félig eszméletlenül amikor meglett az eredménye az addigi ivászatnak: lehánytam a csajszit. Az egész olyan hirtelen történt hogy a meglepetéstől felugrottam és elcsúsztam a saját hányadékomban be a székek meg az asztal közé. Egy másik eset: tóparti kiskocsma , berúgtunk, én lementem a tópartra hogy könnyítsek a hólyagomon, a következő kép hogy ülök egy padon a fejem a két térdem között tartva hányok, a farkam meg lóg a nadrágomból (ez volt életem első berúgása, 14 voltam) -
#17 Ugyanmár, ha még ilyenekre képes vagy, akkor messze voltál az "illuminációtól". AZ ott kezdődik, mikor végleg teljesen lemerevedsz, kiadod a parancsot az izmaidnak, de semmi, mintha totál halott lennél, még a kisujjadat sem tudod már uralni, nnna igen, valahol ott. Kira ! Ott nem lesz mire emlékezni, se neked, se a többieknek, ha követnek... -
BOOT #16 Na nyakalom már a Sanyitól potyázott vermouth-ot.
Csak lessz némi delírium:)))
B.U.É.K Zsenyka kolléga:) -
TheZsenyka #15 Khirály :) -
#13 na, majd holnap írjatok, gondolom mindenkinek lesz élménye silveszter után -
BOOT #12 Áháháááá.:D:D:D
Én is beállítva vagyok a legbikább.:)))
Istennek képzelem magam.:))De minimum egy chippendale tánckarral vetekvőnek.:)
Bár..ha jobban megnézem magam :p ,hát nem állok messze az igazságtól.(még egy sört! glutty...) -
TheZsenyka #11 Én részegen egyszer ráhajtottam a lakótársam csajára... ahh... :) Nagyon meleg volt, mert a csaj is be volt állítva... BOOT, Te tudod a legjobban, milyen nők bálványa vagyok... ehh... :) Sziforú módon letappintottam a csajt... egy darabig nem mertem hazamenni... :) Ha a többieknek elmondod, halál fia vagy BOOT. :)